A szemöldökfestés itt kezdődik

A szemöldökfestékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint a szálakon akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosítanak.

Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez, így egyénre szabható. Innovatív formulájú szemöldökfesték, mely stílusteremtő a szemöldökfestés és formázás világában.

Beszerzem →

PROFESSZIONÁLIS, LENYŰGÖZŐ

A fejlesztői csapata külföldi szakemberekkel közreműködve alkotta meg a Brow Henna Tint szemöldökfestékeket, melyek alkalmazásához nincs szükség hozzáadott hidrogén-peroxidra és nem tartalmaz ammóniát, ezáltal a hagyományos szemöldökfestés remek természetesebb alternatíváját kínálja. Ajánlható a szemöldök színének felélénkítésére, hiányos szemöldök korrigálására és a kikopott szemöldöktetoválás frissítésére is. Használatával a mai, divatos púderes és az ombre hatású szemöldökök is könnyedén kivitelezhetők.

Azonnal kérem →

OKTATÁSI RENDSZER

Magyarországon egyedi képzési tematikával oktatjuk a Henna Brow Tint termékek használatát.

A hennával történő szemöldökszínezés Amerikában és Oroszországban is rendkívül elterjedt és keresett szolgáltatás, mely a te szalonodból sem hiányozhat. Fejlődj gyakorlatorientált képzéseinken, ahol kiscsoportos légkörben kiemelt marketingtámogatást is nyújtunk neked!

Sajátítsd el elsők között és teremts stílust vendégeid körében is!

Bővebb információ, jelentkezés →

SHOP

termékcsaládunkat és hozzá minden kiegészítőt, mely a szemöldökfestés és formázás művészetéhez szükséges megvásárolhatod egy helyen. Nálunk!

Irány a webshop →

Kövess minket:

Kedves Vásárlóink! Üzletünk a kormány intézkedései alapján március 8-22. között zárva tart, azonban webshopunk zavartalanul üzemel!

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad