SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A hétköznap 14:00-ig beérkező rendeléseket a következő munkanapon kézbesíti a futárszolgálat.

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás költsége Magyarországon belül, 38 000 Ft rendelési érték alatt 1 790 Ft, 38 000 Ft felett pedig ingyenes.

Külföldre történő szállítás esetén a szállítás díja alapvetően célországonként kerül meghatározásra. Külföldre történő szállítás során nyakpárna esetében a csomag méretétől, valamint az egyes készletek vonatkozásában súlytól függően egyedi szállítási költség kerülhet meghatározásra. Ennek alapján az egyedi és pontos szállítási díjak előzetes megismerése végett a Vásárló részére szükséges az Eladóval történő előzetes kapcsolatfelvétel, melyet a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek bármelyikén keresztül tud az Eladóval kezdeményezni. 

Bővebben az ÁSZF 12. pontjában olvashatsz erről.

Mikor érkezik meg a rendelésem?

Csomagod munkanapokon 14:00-ig leadott megrendelés esetén, a következő munkanapon, 8-17 óra között érkezik meg hozzád. A 14:00 után leadott rendeléseket a megrendelést követő második munkanapon kézbesíti a futárszolgálat, a hétvégén leadott rendelések pedig hétfőn kerülnek a futárhoz, így csomagod keddi napon érkezik meg hozzád. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz erről.

Kihez fordulhatok kérdés esetén?

Szállítással kapcsolatos kérdéssel, problémával hétfőtől-péntekig, 9-17 óra között a +36 70 773 1689 telefonszámon tudunk neked segíteni.