Lash Inc Magazin

A Best Lashes Professional a legnagyobb és legszélesebb termékválasztékkal rendelkező cég a szempillaépítés és szempillalifting terén.

Olvass tovább

Talán már ti is olvastátok, vagy ha nem, akkor vágyakozva figyeltétek a külföldi szempilla stylistok szakmai magazinját, a Lash Inc-et.

Nagy örömmel tudatjuk veletek, hogy a Best Lashes Pro magyarul is elhozta nektek a szakma egyik legkedveltebb magazinját!

Nem csak fordítjuk, hanem a hazai szempilla stylistok igényeinek megfelelő tartalommal fogjuk megtölteni a Lash Inc Magyarország minden lapszámát! A nemzetközi és hazai szakmai hírek, interjúk, újdonságok és érdekességek mellett olvashattok majd olyan trükkökről és tanácsokról is, amelyek a vállalkozásotokban fognak segíteni.

Szempilla stylistok – ez a magazin nektek szól!

Ha szempilla stylist vagy (vagy szeretnél azzá válni) és szeretnél fejlődni pillásként, valamint az üzletedben is, akkor szinte kötelező olvasnod a Lash Inc Magyarországot!

Sőt, a 3 havonta megjelenő lap előfizetői olyan exkluzív akciókról is értesülhetnek, ami máshol nem lesz elérhető. Érdemes tehát csatlakoznod, ha nem akarsz lemaradni a legújabb cikkekről, hírekről és a legjobb akciókról sem.

Szeretnéd megvásárolni? Itt megteheted!

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad