TANULJ A LEGJOBBAKTÓL

A BestLashesPro oktatói ugyanúgy vágtak bele a szakmába, ahogy Te: szépérzékük és elhivatottságuk vezette őket.

Ők ma már képzett stylistok, több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Természetesen továbbra sem ülnek a babérjaikon, tudásukat folyamatosan fejlesztik: külföldi oktatók technikai oktatásain is részt vesznek,mitöbb,rangos nemzetközi versenyeken érnek el fantasztikus eredményeket.

Profik, lelkesek, maximalisták, és ezt a szemléletet adják át Neked is. Így lehetsz egyre jobb és jobb. Így adhatsz egyre többet a vendégeidnek.

MIÉRT VÁLASZD A BESTLASHESPRO KÉPZÉSEIT?

Mert mi többet adunk egy szimpla oktatásnál. Átadjuk neked a szakma szeretetét, soha el nem múló lelkesedésünket, a legfrissebb nemzetközi trendeket, és a folyamatos fejlődés lehetőségét - hogy megelőzhesd azokat, akik nem tartják a tempód. Bonyolultnak tűnnek a mozdulatsorok? Semmi gond, elsőre minden kihívás! Gyere és kérdezd oktatóinkat - örömmel segítenek!

Légy egy prémium szakmai közösség része, építs kapcsolatokat, less el kulisszatitkokat - mindezt kiemelkedő szakmai tudással felvértezve, első kézből. Vendégnaptárod sokszorosan meghálálja majd a befektetést!

MILYEN EGY BESTLASHESPRO-KÉPZÉS?

Legyél akár kezdő, akár a szempilla stylist szakmában már elismert, rutinos szakember, élvezni fogod a BestLashesPro képzéseit.

Több száz képzés lebonyolítása után pontosan látjuk, hogyan tudjuk a legnagyobb hatékonysággal meghálálni a belénk vetett bizalmad. Rutinosan tanítunk meg a legfinomabb fortélyokra úgy, hogy valóban sikeres szakember válhasson belőled. Maximalista hozzáállásunk is segíti tanulóink fejlődését: mi is akkor leszünk büszkék saját magunkra, ha a nálunk megszerzett tudással valódi mesterműveket készítesz

MILYEN VÉGZETTSÉGET ADNAK A KÉPZÉSEK?

A BestLashesPro az Oktatási Minisztérium által elismert, hivatalos oktatást nyújt neked. A képzést követően hivatalos oklevelet kapsz tőlünk. A felnőttképzési számot minden oktatásunk leírásánál megtalálhatod.

MILYEN HELYSZÍNEK KÖZÜL VÁLASZTHATOK?

Az ország számos pontján tartunk személyes képzéseket - válaszd ki a hozzád legközelebb esőt! Prémium felszereltségük biztosítja, hogy hatékonyan, kellemes környezetben tanulhass tőlünk. A képzések minden esetben kiscsoportosak, hogy együtt a leghatékonyabbak lehessünk.