2020 | november | 12

Mindent a szempilla liftingről

Írta: Best Lashes Pro
szempilla lifting előtte utána

“Nahát, nem is tudtam, hogy nekem ilyen hosszú pilláim vannak!” – a vendégek leggyakoribb reakciója szempilla lifting után. Sokan nem is gondolják, hogy mennyire látványos eredményt érhetünk el ezzel a gyors technikával.

 

Mi is az a szempilla lifting pontosan? 

A szempilla hangsúlyozásának egyik legnépszerűbb módja. Ez az eljárás a szempilla tőtől emeli meg és ívesen vezeti felfelé, ezzel optikailag dúsítva és hosszabbítva azt. 

 

Kinek ajánlott a szempilla lifting?

Mindenkinek ajánlott, aki hangsúlyosabb pillákat szeretne műszempilla használata nélkül.

Nagyon látványos hatás érhetünk el egyenes szempillákon, melyek szinte nem létezőnek tűnnek természetes állapotukban, azonban a liftingnek köszönhető ív kiemeli őket.

Azoknak is jó választás ez a kezelés, akinek a szemhéj megereszkedett bőre miatt nem látványosak a pilláik.

 

Meddig tart a hatása?

A szempilla lifting látványos és egészséges pillákat biztosít 6-8 hétig, melyek bármilyen szempillaspirállal tovább hangsúlyozhatók. A lifting hatását nem befolyásolja, ha olajos lemosókat, vagy krémeket használunk.

 

Hol tanulható meg a szempilla lifting?

Oktatóink rendszeresen tartanak gyakorlati képzéseket az ország több pontján, ahol könnyedén elsajátíthatod ezt a technikát. Ha nem tudsz személyesen részt venni oktatásainkon, ajánljuk online képzéseinket, amivel saját tempódban, kényelmesen tanulhatsz meg minden lépést.


 

A szempilla lifting és a szempilla göndörítés nem ugyanaz?

A dauer eredményeként a szempillák kuszák, össze-vissza állóak és optikailag rövidebbek is, mivel a kezelés során a saját szempillát göndörítik. A dauer során alkalmazott anyagok kevésbé korszerűek és kíméletesek, ezért előfordulhat, hogy kárt tesznek az egészséges szálakban.

A BEST LASHES PRO szempilla lifting rendszerben ezzel szemben a szakember a szempillák tövét emeli meg és azok teljes hosszát hangsúlyozza, így optikailag növeli is a természetes szálakat. A szempilladauer során alkalmazott anyagokhoz képest lifting termékeink korszerű és kíméletes anyagokból készülnek, így nem roncsolják a természetes pillákat és a szemnek sem ártanak. Egy kezelés teljesen fájdalommentes, átlagosan 45 perces eljárás.

 

Mit kell betartani a szempilla liftinget követően?

Néhány alapvető szabályt érdemes betartani az első 24 órában azért, hogy a kezelés hatása minél tartósabb legyen: 

  • ne érje víz vagy gőz a pillákat, vagyis kerüljük a szauna használatát;
  • ne használjunk szempillaspirált;
  • ne használjunk krémeket a szem környékén.

Otthoni ápolásra ajánlhatjuk a vendégeknek a Best Lashes Pro Vitamin Shot használatát, ami folyamatosan ápolja és fényessé teszi a pillákat.

 

+1 tipp: A szempilla lifting hatását tovább fokozhatjuk, ha a kezelés során henna festékkel be is festjük vendégünk szempilláit.

 

A képen Csatlós Nikolett Best Lashes Pro márkanagykövet munkája látható.

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad