Henna szemöldök styling online oktatás

Szeretnéd te is az elsők között elsajátítani a Henna szemöldökfestés technikáját, és ezzel stílust teremteni vendégeid körében? Akkor a Best Brows Pro Henna szemöldök styling online oktatást neked találták ki.

Légy az elsők között és sajátítsd el a henna szemöldökfestés technikáját még ma!

A Best Brows Professional Szépség Akadémián mindig az újításra és a trendteremtésre törekszünk, ezért is indítottuk el a Henna szemöldök styling oktatásunkat. A tapasztalat pedig azt mutatja, hogy bizony van igény a stílusteremtésre, és a személyes oktatás mellett szükség van online oktatásra is. Az oktatásainkra nagyon nagy az érdeklődés, és sokszor a földrajzi távolságot sem olyan egyszerű leküzdeni. Éppen ezért tananyagaink már online formában is elérhetőek.

A hennával történő szemöldökszínezés Amerikában és Oroszországban is rendkívül elterjedt és keresett szolgáltatás, mely a te szalonodból sem hiányozhat.

Töltsd le még ma online tananyagunkat, és sajátítsd el vele te is a henna szemöldök styling minden fortélyát!

Mit tartalmaz az online oktatás?

 • Oktatási kézikönyvet pdf formátumban, mely teljes kőrűen bemutatja Best Brows Pro Henna szemöldök styling technikát.
 • Videót, mely lépésről lépésre mutatja be a henna szemöldökfestés technikáját.
 • Oklevél a tanfolyam elvégzéséről. *

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

Az online oktatási anyag nem tartalmazza a cérnás szemöldökformázás tananyagát. Annak elsajátításához minden esetben személyesen kell részt venned tanfolyamunkon.

Mik az előnyei egy online henna szemöldök styling oktatásnak?

 • Nem kell, hogy a helyszínre utazz, ezzel időt spórolsz meg.
 • Kényelmesen, az otthonodból végezheted el az oktatást.
 • A saját tempódban haladhatsz.
 • Annyit gyakorolsz a videó és oktatási kézikönyv segítségével, amennyire szükséged van.
 • Bármikor elvégezheted az oktatást, amikor kedved és időd van, nem vagy dátumhoz kötve, így a tanulás nem megy a vendégeid rovására.
 • Ha részt veszel bármelyik, így online Henna szemöldök styling oktatásunkon, 10% kedvezményt kapsz első vásárlásod alkalmával a Best Brows Pro henna szemöldökfestéshez szükséges eszközökből. 
 • Ahhoz, hogy a képzéshez kapcsolódó termékekre, készletekre vonatkozó kedvezményt azonnal fel tudd használni, kérjük, a rendelés leadásakor a kuponkód mezőbe írd be a HENNA10 kódot.

Hogyan jutsz hozzá az oktatáshoz?

 1. Megvásárolod az online oktatást
 2. Miután megvásároltad az oktatást és annak díja beérkezett hozzánk, a felhasználói fiókod “Online oktatásaim” menüpontjában fogod megtalálni a képzés tananyagát, amelynek segítségével elsajátíthatod a szemöldök styling technikáját. (A befizetések feldolgozása fizetési módtól függően igénybe vehet 1-2 napot.)

Az online oktatóanyag megtekintése előtt regisztrálnod kell a weboldalunkon!

Fontos! Bankkártyával történő fizetés esetén a rendelés lemondására nincs lehetőség, mivel az online oktatás tananyaga a fizetés véglegesítésével egyidejűleg elérhetővé válik a felhasználói fiókban.

Tipp: vásárold meg a szempilla lifting online oktatást is a Henna szemöldök styling online oktatás mellé, és sajátítsd el a technikájukat kedvezményes áron! Részletek: Henna szemöldök styling és szempilla lifting online oktatás

Mely termékeket ajánlunk a Henna szemöldök styling online oktatáshoz?

Henna szemöldök styling alapkészlet Mini

A csomag értéke 54.560 Ft, melyet kedvezményes áron, 49.100 Ft-ért biztosítunk.
A kedvezmény más akcióval nem vonható össze!

 

*Az oklevélért nem kell mást tenned, csak küldj nekünk 2 modelledről előtte-utána munkafotót az oktatas@bestlashespro.hu e-mail címre. A képek készítésénél ügyelj arra, hogy a modelled szemben legyen veled, és mindkét szeme, illetve szemöldöke látsszon.

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

25.900 Ft
20.394 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Kapcsolódó termékek

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad