Szempilla lifting online oktatás

A szempilla lifting kezelés ma már egy olyan szolgáltatás, ami egyik szépségszalonból sem hiányozhat.

Fodor-Csuti Renáta, az akadémia vezető oktatója a híres londoni Nouveau Lashes, The LVL Lash Lift oktatási stúdiójában sajátította el a professzionális szempilla lifting minden titkát, ami Magyarországon akkor még szinte ismeretlen szempilla styling módszer volt. Ezután több évig dolgozott Angliában, mint szempilla stylist, és az ott töltött évek alatt szerzett tapasztalatai alapján, valamint a ti igényeiteknek megfelelően létrehozta a Best Lashes Professional Szépség Akadémiát, ahol oktatóink azon dolgoznak, hogy a legprofibb módon adják át nektek a tudásukat.

A Best Lashes Professional Szépség Akadémián 2015 óta több ezer tanuló sajátította el a szempilla lifting technikát. Az évek tapasztalatai azonban azt mutatják, hogy a személyes oktatás mellett szükség van online oktatásra is, hiszen nagyon nagy az érdeklődés az oktatásainkra, és sokszor a földrajzi távolságot sem olyan egyszerű leküzdeni. Ezért tananyagaink már online formában is elérhetőek.

Töltsd le te is online tananyagunkat, és sajátítsd el vele a szempilla lifting technikáját!

Mit tartalmaz az online oktatás?

 • Oktatási kézikönyvet pdf formátumban, mely teljeskörűen bemutatja Best Lashes Pro Lifting Systemet
 • Videót, mely lépésről lépésre mutatja be a szempilla lifting technikát.
 • Oklevél a tanfolyam elvégzéséről.*

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

Mik az előnyei egy online oktatásnak?

 • Nem kell, hogy a helyszínre utazz, ezzel időt spórolsz meg.
 • Kényelmesen, az otthonodból végezheted el az oktatást.
 • A saját tempódban haladhatsz.
 • Annyit gyakorolsz a videó és oktatási kézikönyv segítségével, amennyire szükséged van.
 • Bármikor elvégezheted az oktatást, amikor kedved és időd van, nem vagy dátumhoz kötve, így a tanulás nem megy a vendégeid rovására.
 • Ráadásul, ha részt veszel bármelyik, így online szempilla lifting oktatásunkon, 10% kedvezményt kapsz első vásárlásodkor a Best Lashes Pro szempilla liftinghez szükséges eszközökből.
 • Ahhoz, hogy a képzéshez kapcsolódó termékekre, készletekre vonatkozó kedvezményt azonnal fel tudd használni, kérjük, a rendelés leadásakor a kuponkód mezőbe írd be a LIFTING10 kódot.

Hogyan jutsz hozzá az oktatáshoz?

 1. Megvásárolod az online oktatást
 2. Miután megvásároltad az oktatást és annak díja beérkezett hozzánk, a felhasználói fiókod “Online oktatásaim” menüpontjában fogod megtalálni a képzés tananyagát, amelynek segítségével elsajátíthatod a szempilla lifting technikát. (A befizetések feldolgozása fizetési módtól függően igénybe vehet 1-2 napot.)

Az online oktatóanyag megtekintése előtt regisztrálnod kell a weboldalunkon!

Fontos! Bankkártyával történő fizetés esetén a rendelés lemondására nincs lehetőség, mivel az online oktatás tananyaga a fizetés véglegesítésével egyidejűleg elérhetővé válik a felhasználói fiókban.

Tipp: vásárold meg a henna szemöldök styling online oktatást is a szempilla lifting oktatás mellé, és sajátítsd el a technikájukat kedvezményes áron! Részletek: Henna szemöldök styling és szempilla lifting online oktatás

 

Milyen termékeket ajánlunk az oktatáshoz?

Szempilla lifting mini készlet

A szempilla lifting mini készlet értéke 36.450 Ft, melyet kedvezményes áron, 32.800 Ft-ért biztosítunk.  A kedvezmény más akcióval nem vonható össze.

 

*Az oklevélért nem kell mást tenned, csak küldj nekünk 2 modelledről előtte-utána munkafotót az oktatas@bestlashespro.hu e-mail címre. A képek készítésénél ügyelj arra, hogy a modelled szemben legyen veled, és mindkét szeme látsszon. Szempilla lifting esetén a modelled szeme legyen nyitva a képeken.

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

25.900 Ft
20.394 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Kapcsolódó termékek

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad