Duplázós 2D technikai továbbképzés online oktatás

Duplázz otthonról! Tanuld meg a tökéletes 2D fan készítését és applikálását online képzésünk keretén belül!

A Duplázós 2D technikai szempilla építő továbbképzésünk már online oktatás formájában is elérhető. A tanfolyam elvégzésével sűrűbb, látványosabb szetteket applikálhatsz vendégeidnek. A videóban részletesen bemutatjuk egy 2D szett építését az előkészítéstől az utóápolásig, valamint megmutatunk minden olyan eshetőséget, amivel találkozhatsz majd a szalonmunka során. Az oktatási kézikönyvben megismerkedhetsz minden elméleti tananyaggal, valamint újabb styling típusokkal és ötletekkel látunk el, melyek hasznosak lesznek a munkád során is. A szempillaépítés folyamata és tempója sem lesz túlságosan gyors, hogy teljesen átlátható és követhető legyen számodra annak minden momentuma.

Mit tartalmaz az online oktatás?

 • Oktatási kézikönyvet pdf formátumban, mely teljeskörűen bemutatja a Best Lashes Pro Klasszikus 1D szempilla építés és a Duplázós 2D technikai továbbképzés elméleti tananyagát.
 • Videót, mely lépésről lépésre mutatja be a Duplázós 2D technikai továbbképzés technikát.
 • Oklevelet a tanfolyam elvégzéséről.*

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

Mik az előnyei egy online oktatásnak?

 • Nem kell, hogy a helyszínre utazz, ezzel időt spórolsz.
 • Kényelmesen, az otthonodból végezheted el az oktatást.
 • A saját tempódban haladhatsz.
 • Annyit gyakorolsz a videó és oktatási kézikönyv segítségével, amennyire szükséged van.
 • Bármikor elvégezheted az oktatást, amikor kedved és időd van, nem vagy dátumhoz kötve, így a tanulás nem megy a vendégeid rovására.
 • Ráadásul, ha részt veszel bármelyik, így Duplázós 2D technikai továbbképzés oktatásunkon, 10% kedvezményt kapsz első vásárlásodkor a Best Lashes Pro Duplázós 2D technikai továbbképzéshez szükséges eszközökből.
 • Ahhoz, hogy a képzéshez kapcsolódó termékekre, készletekre vonatkozó kedvezményt azonnal fel tudd használni, kérjük, a rendelés leadásakor a kuponkód mezőbe írd be az 2DSzempilla10 kódot.

Hogyan jutsz hozzá az oktatáshoz?

 • Megvásárolod az online oktatást
 • Miután megvásároltad az oktatást és annak díja beérkezett hozzánk, a felhasználói fiókod “Online oktatásaim” menüpontjában fogod megtalálni a képzés tananyagát, amelynek segítségével elsajátíthatod a Duplázós 2D szempillaépítés technikáját. (A befizetések feldolgozása fizetési módtól függően igénybe vehet 1-2 napot.)

Az online oktatóanyag megtekintése előtt regisztrálnod kell a weboldalunkon!

Fontos! Bankkártyával történő fizetés esetén a rendelés lemondására nincs lehetőség, mivel az online oktatás tananyaga a fizetés véglegesítésével egyidejűleg elérhetővé válik a felhasználói fiókban.

*Az oklevélért nem kell mást tenned, csak küldj nekünk 2 modelledről előtte-utána munkafotót az oktatas@bestlashespro.hu e-mail címre. A képek készítésénél ügyelj arra, hogy a modelled szemben legyen veled, nyitott szemmel és mindkét szeme látható legyen. Kérünk, hogy a képekkel egyidejűleg küldd el a technikai adatokat a munkádról: milyen ívű és vastagságú pillákkal készültek a szettek és milyen hosszúságok követték egymást.

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

34.900 Ft
27.480 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Kapcsolódó termékek

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad