Easy Fan/Express Volume 16 soros

Az Easy Fan pillák használatával a volume szettek építése még sosem volt ennyire egyszerű és látványos! Legújabb fejlesztésű prémium szempilláinkkal a volume fanokat játszi könnyedséggel alakíthatod ki a speciális ragasztócsíknak köszönhetően, mely gyorsítja és még egyszerűbbé teszi a tincsezést. 

A ragasztócsíkon egymás mellett különböző hosszúságú szálak kapnak helyet, így a felvett fan sem egyenlő szálakból fog állni. Emiatt az ilyen pillából épített szett könnyed, légies, “fluffy” hatású lesz.

Az Easy Fan különlegessége, hogy a pilla szálak sokkal jobban elvékonyodnak a hagyományos, volume társaiknál. A vékony szálak miatt kevésbé precízen tudjuk őket felvenni a ragasztócsíkról, így megadott számú szál helyett a tincs vastagságát és sűrűségét tudjuk szabályozni.

Az Easy Fan pillákat Express Volume néven is ismerheted. Egyméretes és mix tálcákban is elérhetőek. A mix tálcák sorvariációt a termékgalériában tekintheted meg.

Kinek ajánlott?

Aki a kissé természetesebb, lágyabb frame vonalat részesíti előnyben, egyértelműen elégedett lesz vele.

Nagyon hasznos azoknak, akik még nem gyakorlottak a tincsezésben, de szeretnék gyakorolni a volume technika különleges mozdulatait.

 

Fontos! Ne használj Glue lockot, Bondert az Easy fan szempillák ragasztócsíkján. Mivel a szempillákat könnyű fanolni, nincs szükség hozzáadott rásegítésre. Ezen termékek használata azt eredményezi, hogy a szalagon lévő ragasztó ragacsossá és gumiszerűvé válik.

6.290 Ft7.290 Ft

Törlés
Cikkszám: EV/16LINES Kategóriák: ,

További információk

Hosszúság

, , , , , , , , , , ,

Íveltség

, ,

Vastagság

,