Szempilla Lifting és Henna Szemöldök Styling online oktatás

Egyszerre vagy újító, a trendek megszállottja, ám a jól bevált módszerek sem hiányozhatnak a repertoárodból? Akkor sajátítsd el otthonod kényelméből, kedvezményes áron a forradalmi és stílusteremtő henna szemöldökfestés alapjait a szempilla lifting technikával karöltve, ami annyira bevált módszer a szempilla styling során, hogy a te szalonodból sem hiányozhat!

Vásárold meg a két oktatást együtt, kedvezményes áron, hogy te is naprakész ismeretekkel rendelkezz a szépségiparban, és vendégeid maximálisan meg legyenek elégedve szalonod szolgáltatásaival.

Mit tartalmaz az online oktatás?

  • 2 darab oktatási kézikönyvet pdf formátumban, mely teljeskörűen bemutatja Best Brows Pro Henna szemöldök styling és Best Lashes Pro szempilla lifting technikáit.
  • 2 darab videót, mely lépésről-lépésre mutatja be a Henna szemöldökfestés és a szempilla lifting technikáját.
  • Oklevél a két tanfolyam elvégzéséről. *

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

Az online oktatási anyag nem tartalmazza a cérnás szemöldökformázás tananyagát. Annak elsajátításához minden esetben személyesen kell részt venned tanfolyamunkon.

Mik az előnyei egy online oktatásnak?

  • Nem kell, hogy a helyszínre utazz, ezzel időt spórolsz meg.
  • Kényelmesen, az otthonodból végezheted el az oktatást.
  • A saját tempódban haladhatsz.
  • Annyit gyakorolsz a videó és oktatási kézikönyv segítségével, amennyire szükséged van.
  • Bármikor elvégezheted az oktatást, amikor kedved és időd van, nem vagy dátumhoz kötve, így a tanulás nem megy a vendégeid rovására.

Hogyan jutsz hozzá az oktatáshoz?

  1. Megvásárolod az online oktatást
  2. Miután megvásároltad az oktatást és annak díja beérkezett hozzánk, a felhasználói fiókod “Online oktatásaim” menüpontjában fogod megtalálni a képzés tananyagát, amelynek segítségével elsajátíthatod a szemöldök styling és a szempilla lifting technikát. (A befizetések feldolgozása fizetési módtól függően igénybe vehet 1-2 napot.)

Az online oktatóanyag megtekintése előtt regisztrálnod kell a weboldalunkon!

Fontos! Bankkártyával történő fizetés esetén a rendelés lemondására nincs lehetőség, mivel az online oktatás tananyaga a fizetés véglegesítésével egyidejűleg elérhetővé válik a felhasználói fiókban.

Tipp: Ha részt veszel bármelyik, így online Szempilla Lifting és Henna szemöldök styling online oktatásunkon, 10% kedvezményt kapsz első vásárlásodkor a Best Lashes Pro szempilla lifting és Best Brows Pro henna szemöldök styling termékekből. 

Ahhoz, hogy a képzéshez kapcsolódó termékekre, készletekre vonatkozó kedvezményt azonnal fel tudd használni, kérjük, a rendelés leadásakor a kuponkód mezőbe írd be a LIFTINGHENNA10 kódot.

Milyen termékeket ajánlunk az oktatáshoz?

Szempilla lifting mini készlet

Henna szemöldök styling alapkészlet Mini

A szempilla lifting mini készlet értéke 33.460 Ft, melyet kedvezményes áron, 30.115 Ft-ért biztosítunk. A Henna szemöldök styling mini alapkészlet értéke 54.560 Ft, melyet kedvezményes áron, 49.100 Ft-ért biztosítunk. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze!

*Az oklevélért nem kell mást tenned, csak küldj nekünk 2-2 modelledről előtte-utána munkafotót  mind a szempilla lifting, mind a henna szemöldökfestés kezeléshez kapcsolódóan az oktatas@bestlashespro.hu e-mail címre (a két kezelés ugyanazon a modellen is elvégezhető). A képek készítésénél ügyelj arra, hogy a modelled szemben legyen veled, és mindkét szeme, illetve szemöldöke látsszon. Szempilla lifting esetén a modelled szeme legyen nyitva a képeken.

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

39.900 Ft
31.417 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Kapcsolódó termékek

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad