Henna Szemöldök Styling és Szemöldök Laminálás online oktatás

Számodra még ismeretlen a szemöldök styling világa? Mindig is tetszett az elragadó, természetes, dús hatású és ápolt szemöldök, de nem tudtad, hogyan készítsd el vendégeidnek? Mi tudjuk számodra a legjobb a megoldást!

Vásárold meg a Henna Szemöldök Styling és a Szemöldök laminálás oktatást együtt, kedvezményes áron, hogy te is naprakész ismeretekkel rendelkezz a szépségiparban, és vendégeid maximálisan meg legyenek elégedve szalonod szolgáltatásaival.

Mit tartalmaz az online oktatás?

  • 2 darab oktatási kézikönyvet pdf formátumban, mely teljeskörűen bemutatja Best Brows Pro Henna szemöldök styling és Best Brows Pro szemöldök laminálás technikáit.
  • 2 darab videót, mely lépésről-lépésre mutatja be a Best Brows Pro Henna szemöldök styling és Best Brows Pro szemöldök laminálás technikáit.
  • Oklevél a két tanfolyam elvégzéséről. *

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

Az online oktatási anyagok nem tartalmazza a cérnás szemöldökformázás tananyagát. Annak elsajátításához minden esetben személyesen kell részt venned tanfolyamunkon.

Mik az előnyei egy online oktatásnak?

  • Nem kell, hogy a helyszínre utazz, ezzel időt spórolsz meg.
  • Kényelmesen, az otthonodból végezheted el az oktatást.
  • A saját tempódban haladhatsz.
  • Annyit gyakorolsz a videó és oktatási kézikönyv segítségével, amennyire szükséged van.
  • Bármikor elvégezheted az oktatást, amikor kedved és időd van, nem vagy dátumhoz kötve, így a tanulás nem megy a vendégeid rovására.

Hogyan jutsz hozzá az oktatásokhoz?

  1. Megvásárolod az online oktatásokat.
  2. Miután megvásároltad az oktatásokat és annak díja beérkezett hozzánk, a felhasználói fiókod “Online oktatásaim” menüpontjában fogod megtalálni a képzés tananyagát, amelynek segítségével elsajátíthatod a szemöldök styling és a szemöldök laminálás technikát. (A befizetések feldolgozása fizetési módtól függően igénybe vehet 1-2 napot.)

Az online oktatóanyag megtekintése előtt regisztrálnod kell a weboldalunkon!

Fontos! Bankkártyával történő fizetés esetén a rendelés lemondására nincs lehetőség, mivel az online oktatás tananyaga a fizetés véglegesítésével egyidejűleg elérhetővé válik a felhasználói fiókban.

Tipp: Ha részt veszel bármelyik, így online Szemöldök laminálás és Henna szemöldök styling online oktatásunkon, 10% kedvezményt kapsz első vásárlásodkor a Best Brows Pro szemöldök laminálás és Best Brows Pro henna szemöldök styling termékekből. 

Ahhoz, hogy a képzéshez kapcsolódó termékekre, készletekre vonatkozó kedvezményt azonnal fel tudd használni, kérjük, a rendelés leadásakor a kuponkód mezőbe írd be a LAMINALASHENNA10 kódot.

*Az oklevélért nem kell mást tenned, csak küldj nekünk 2-2 modelledről előtte-utána munkafotót  mind a henna szemöldökfestés, mind a szemöldök laminálás kezeléshez kapcsolódóan az oktatas@bestlashespro.hu e-mail címre (a két kezelés ugyanazon a modellen is elvégezhető). A képek készítésénél ügyelj arra, hogy a modelled szemben legyen veled, és mindkét szeme, illetve szemöldöke látsszon.

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

39.900 Ft
31.417 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Kapcsolódó termékek

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad