Henna Szemöldök Styling, Szemöldök Laminálás és Szempilla lifting online oktatás

Sajátíts el 3 új típusú szolgáltatást és nyűgözd le vendégeidet a legújabb és legkeresettebb szépségipari kezelésekkel!

Mit tartalmaz az oktatási csomagunk?

 • A henna szemöldök styling oktatóanyag elsajátításával és alkalmazásával egyénre szabott stílusú, tartós szemöldökfestést készíthetsz, melynek intenzív, lenyűgöző színei akár 6 hétig is tartósak maradnak.
 • A szemöldök laminálás képzés a legújabb szemöldökformázási eljárást mutatja be, mellyel dús hatású, rendezett szemöldököket készíthetsz vendégednek. Ints búcsút a rakoncátlan szálaknak!
 • A szempilla lifting az egyik legkeresettebb szolgáltatás, mellyel egészséges, tartósan ívelt pillákat varázsolhatsz vendéged természetes pillaállományából. Természetesen ez sem maradhatott ki az online képzési csomagunkból!

Vásárold meg a három oktatást együtt, kedvezményes áron, hogy te is naprakész ismeretekkel rendelkezz a szépségiparban, és vendégeid maximálisan meg legyenek elégedve szalonod szolgáltatásaival.

Mit tartalmaz az online oktatás?

 • 3 darab oktatási kézikönyvet pdf formátumban, mely teljeskörűen bemutatja Best Brows Pro Szemöldök laminálás és a Henna Szemöldök styling, valamint a Best Lashes Pro szempilla lifting technikáit.
 • 3 darab videót, mely lépésről-lépésre mutatja be a szemöldök laminálás, a henna szemöldök styling és a szempilla lifting technikáját.
 • Oklevél a három tanfolyam elvégzéséről. *

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

Az online oktatási anyag nem tartalmazza a cérnás szemöldökformázás tananyagát. Annak elsajátításához minden esetben személyesen kell részt venned tanfolyamunkon.

Mik az előnyei egy online oktatásnak?

 • Nem kell, hogy a helyszínre utazz, ezzel időt spórolsz meg.
 • Kényelmesen, az otthonodból végezheted el az oktatást.
 • A saját tempódban haladhatsz.
 • Annyit gyakorolsz a videó és oktatási kézikönyv segítségével, amennyire szükséged van.
 • Bármikor elvégezheted az oktatást, amikor kedved és időd van, nem vagy dátumhoz kötve, így a tanulás nem megy a vendégeid rovására.

Hogyan jutsz hozzá az oktatásokhoz?

 1. Megvásárolod az online oktatást
 2. Miután megvásároltad az oktatást és annak díja beérkezett hozzánk, a felhasználói fiókod “Online oktatásaim” menüpontjában fogod megtalálni a képzések tananyagát, amelynek segítségével elsajátíthatod a szemöldök styling, a szempilla lifting és a szemöldök laminálás technikát. (A befizetések feldolgozása fizetési módtól függően igénybe vehet 1-2 napot.)

Az online oktatóanyag megtekintése előtt regisztrálnod kell a weboldalunkon!

Fontos! Bankkártyával történő fizetés esetén a rendelés lemondására nincs lehetőség, mivel az online oktatás tananyaga a fizetés véglegesítésével egyidejűleg elérhetővé válik a felhasználói fiókban.

Tipp: Ha részt veszel bármelyik, így online szempilla lifting, henna szemöldök styling és szemöldök laminálás online oktatásunkon, 10% kedvezményt kapsz első vásárlásodkor a Best Lashes Pro szempilla lifting és Best Brows Pro szemöldök laminálás és Henna Szemöldök Styling termékekből. 

Ahhoz, hogy a képzéshez kapcsolódó termékekre, készletekre vonatkozó kedvezményt azonnal fel tudd használni, kérjük, a rendelés leadásakor a kuponkód mezőbe írd be a LLH10 kódot.

*Az oklevélért nem kell mást tenned, csak küldj nekünk 2-2 modelledről előtte-utána munkafotót  mind a három kezeléshez kapcsolódóan az oktatas@bestlashespro.hu e-mail címre (a kezelések ugyanazon a modellen is elvégezhetők). A képek készítésénél ügyelj arra, hogy a modelled szemben legyen veled, és mindkét szeme, illetve szemöldöke látsszon. Szempilla lifting esetén a modelled szeme legyen nyitva a képeken.

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

49.900 Ft
39.291 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Kapcsolódó termékek

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad