Klasszikus 1D szempilla építő online képzés

Sajátítsd el a legnépszerűbb szépségipari szolgáltatást a kezdetektől, otthonod kényelmében!

A klasszikus 1D szempilla építő képzés már online oktatás formájában is elérhető. Az oktató videót úgy állítottuk össze, hogy minden olyan dolgot életszerűen megmutassunk, amivel találkozhatsz majd a szalonmunka során. Bemutatjuk a szempilla építés folyamatát az előkészítéstől az utóápolásig, betekintést nyújtunk az oktatási kézikönyv elméleti tananyagába is, valamint segítünk elsajátítani azokat a nélkülözhetetlen alapokat, melyek a jövőben stabil talajt nyújtanak számodra a szempilla építés világában. A szempilla építés folyamata és tempója sem lesz túlságosan gyors, hogy kezdőként is teljesen átlátható és követhető legyen számodra annak minden momentuma.

 

Mit tartalmaz az online oktatás?

 • Oktatási kézikönyvet pdf formátumban, mely teljeskörűen bemutatja a Best Lashes Pro Klasszikus 1D szempilla építő képzés elméleti tananyagát
 • Videót, mely lépésről lépésre mutatja be a Klasszikus 1D szempilla építés technikát.
 • Oklevelet a tanfolyam elvégzéséről.*

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

Mik az előnyei egy online oktatásnak?

 • Nem kell, hogy a helyszínre utazz, ezzel időt spórolsz.
 • Kényelmesen, az otthonodból végezheted el az oktatást.
 • A saját tempódban haladhatsz.
 • Annyit gyakorolsz a videó és oktatási kézikönyv segítségével, amennyire szükséged van.
 • Bármikor elvégezheted az oktatást, amikor kedved és időd van, nem vagy dátumhoz kötve, így a tanulás nem megy a vendégeid rovására.
 • Ráadásul, ha részt veszel bármelyik, így Klasszikus 1D szempilla építés oktatásunkon, 10% kedvezményt kapsz első vásárlásodkor a Best Lashes Pro Klasszikus 1D szempilla építéshez szükséges eszközökből.
 • Ahhoz, hogy a képzéshez kapcsolódó termékekre, készletekre vonatkozó kedvezményt azonnal fel tudd használni, kérjük, a rendelés leadásakor a kuponkód mezőbe írd be az 1DSzempilla10 kódot.

Hogyan jutsz hozzá az oktatáshoz?

 • Megvásárolod az online oktatást
 • Miután megvásároltad az oktatást és annak díja beérkezett hozzánk, a felhasználói fiókod “Online oktatásaim” menüpontjában fogod megtalálni a képzés tananyagát, amelynek segítségével elsajátíthatod a Klasszikus 1D szempilla építés technikáját. (A befizetések feldolgozása fizetési módtól függően igénybe vehet 1-2 napot.)

Az online oktatóanyag megtekintése előtt regisztrálnod kell a weboldalunkon!

Fontos! Bankkártyával történő fizetés esetén a rendelés lemondására nincs lehetőség, mivel az online oktatás tananyaga a fizetés véglegesítésével egyidejűleg elérhetővé válik a felhasználói fiókban.

*Az oklevélért nem kell mást tenned, csak küldj nekünk 2 modelledről előtte-utána munkafotót az oktatas@bestlashespro.hu e-mail címre. A képek készítésénél ügyelj arra, hogy a modelled szemben legyen veled, nyitott szemmel és mindkét szeme látsszon. Kérjük, hogy a munkádról küldd el a technikai adatokat is: milyen ívű és vastagságú pillákkal készült a szett és milyen hosszúságok követték egymást. A munkafotók kiértékelése 5-7 munkanapot vehet igénybe, ezért kérjük türelmedet!

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

39.900 Ft
31.417 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Kapcsolódó termékek

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad