Matte Glossy Edition – 6 soros

A Matte Glossy Edition pilla a silk és a mink pillák tökéletes ötvözete, melyben megvan a silk pillák selymessége. A matt felületkezelésnek köszönhetően gyönyörű természetes hatást kölcsönöz “műanyag pilla” érzés nélkül.

Minden technikával könnyen tincsezhető. Duplázott és volume szettek készítéséhez ajánlott. Nem veszíti el az íveltségét hetek múlva sem, kiváló minőségű, 100%-os szintetikus szálakból készül. Mélyfekete színe révén gyönyörű, telített szempillát applikálhatunk vele. Garantáltan elbűvölő tekintetet varázsolhatunk vendégünknek!

A gondos anyagválasztásnak és a minőségi gyártásnak köszönhetően megkönnyíti a munkát, ami egy szempilla stylist számára elengedhetetlen. Könnyedén le tudjuk venni a szálakat a szempillacsíkról, nem tapad rá túl erősen.

A könnyebb láthatóságért a szempillák világos szempillakártyán fekszenek.

Kiknek ajánljuk a Matte Glossy Edition pillákat?

Minden olyan vendégnek, aki kedveli a természetesebb megjelenést, és azoknak is, akik szeretik a drámaibb hatást. Matte glossy felületkezelésének köszönhetően a volume szettek is természetes összhatást nyújtanak viselőjének!

A termékek állatokon nem kerültek tesztelésre! A Best Lashes Pro az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb gyártócéggel van szigorú szerződésben, így a minőség garantált.

Fontos: A Volume Prémium termékcsaládhoz képest a Matte Glossy szempillák vékonyabb érzetet kelthetnek az eltérő nyersanyag használatból adódóan.

Elérhető: Egyméretes és mix tálcák

Mix tálcák sorvariációi:
6-11mm: 1x6mm, 1x7mm, 1x8mm, 1x9mm, 1x10mm, 1x11mm
7-12mm: 1x7mm, 1x8mm, 1x9mm, 1x10mm, 1x11mm, 1x12mm
8-13mm: 1x8mm, 1x9mm, 1x10mm, 1x11mm, 1x12mm, 1x13mm

Fontos! Matte Glossy szempilláink M íve leginkább az LD ívre hasonlít! Az M ívű pilláink hamarosan megújulnak, a jelenleg elérhető készlet kifutó termék!

990 Ft - 3.490 Ft
780 Ft - 2.748 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Tulajdonságok:

Termék leírás:

Kapcsolódó termékek

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad