Russian Volume technikai továbbképzés online oktatás

Tanuld meg a szempillaépítés legmagasabb szintjét, a volume technikát otthonról! Sajátítsd el a volume fanok készítését, lesd el a legjobb styling trükköket, és tanuld meg a volume szettek építését a saját tempódban, a te időbeosztásodnak leginkább megfelelően.

A volume, vagy russian volume technika a szempillaépítés magasiskolája, amikor egy saját pillára 3, 4, 5 vagy akár 6 műszálat applikálunk. Ha már magabiztosan készíted az 1D és 2D szempilla szetteket, a tanfolyam elvégézésével új szintre léphetsz, hogy minden eddiginél sűrűbb, látványosabb szetteket készíthess vendégeidnek.

Volume továbbképzésünk online formában, lépésről lépésre vezet végig az elméleti tudnivalóktól a helyes applikálás technikájáig, tippeket ad arra, hogy hogyan találhatod meg a vendégedhez leginkább illő stylingot és hogyan készíthetsz tartós szetteket. Ezzel a népszerű technikával az egyszerűbb 3-4D szettektől egészen az 5-6D-ig megtanulhatod a fanolást és a helyes applikálást.

Az elméleti oktatóanyag bevezet az alapokba, a magas minőségű videóból pedig megtanulhatod, hogyan készítsd el a fanokat, és azokból hogyan alakíthatod ki a minden eddiginél látványosabb volume szetteket. A videóban több szögből tekintheted meg a helyes mozdulatokat, így biztos lehetsz abban, hogy a végére érve minden kérdésedre választ kaphatsz.

Mit tartalmaz az online oktatás?

 • Oktatási kézikönyvet pdf formátumban, amely teljeskörűen bemutatja a Best Lashes Pro Volume technikai továbbképzés elméleti tananyagát.
 • Videót, mely lépésről lépésre mutatja be a volume technikát
 • Oklevelet a tanfolyam elvégzéséről.

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

Mik az online oktatás előnyei?

 • Nem kell, hogy a helyszínre utazz, ezzel időt spórolsz.
 • Kényelmesen, az otthonodból végezheted el az oktatást.
 • A saját tempódban haladhatsz.
 • Annyit gyakorolsz a videó és oktatási kézikönyv segítségével, amennyire szükséged van.
 • Bármikor elvégezheted az oktatást, amikor kedved és időd van, nem vagy dátumhoz kötve, így a tanulás nem megy a vendégeid rovására.
 • Ráadásul, ha részt veszel bármelyik, így Volume technikai továbbképzés oktatásunkon, 10% kedvezményt kapsz első vásárlásodkor a Best Lashes Pro volume technikai továbbképzéshez szükséges eszközökből.
 • Ahhoz, hogy a képzéshez kapcsolódó termékekre, készletekre vonatkozó kedvezményt azonnal fel tudd használni, kérjük, a rendelés leadásakor a kuponkód mezőbe írd be a VolumeSzempilla10 kódot.

Hogyan jutsz hozzá az oktatáshoz?

 • Megvásárolod az online oktatást
 • Miután megvásároltad az oktatást és annak díja beérkezett hozzánk, a felhasználói fiókod “Online oktatásaim” menüpontjában fogod megtalálni a képzés tananyagát, amelynek segítségével elsajátíthatod a Volume szempillaépítés technikáját. (A befizetések feldolgozása fizetési módtól függően igénybe vehet 1-2 napot.)

Az online oktatóanyag megtekintése előtt regisztrálnod kell a weboldalunkon!

Fontos! Bankkártyával történő fizetés esetén a rendelés lemondására nincs lehetőség, mivel az online oktatás tananyaga a fizetés véglegesítésével egyidejűleg elérhetővé válik a felhasználói fiókban.

*Az oklevélért nem kell mást tenned, csak küldj nekünk 2 modelledről előtte-utána munkafotót az oktatas@bestlashespro.hu e-mail címre. A képek készítésénél ügyelj arra, hogy a modelled szemben legyen veled, nyitott szemmel és mindkét szeme látható legyen. Kérünk, hogy a képekkel egyidejűleg küldd el a technikai adatokat a munkádról: milyen ívű és vastagságú pillákkal készültek a szettek és milyen hosszúságok követték egymást.

A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

39.900 Ft
31.417 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Kapcsolódó termékek

Végre újra NYITVA üzletünk! Minden hétköznap szeretettel várunk benneteket 9-17 között!

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad