Soft touch edition 16 sor

KIFUTÓ TERMÉK, kizárólag a webáruházon keresztül rendelhető!

A Soft Touch Edition volume szempilláinkkal matt fekete, extra könnyen formázható volume fan-ok készíthetők, nem tapad túl erősen a szempillacsíkra. Egy újabb vastagság, a 0.04-es is megtalálható ebben a szériában, ami garantáltan szerelem lesz minden szempilla stylistnak, aki épít Mega/Russian volume műszempilla szetteket. Egyméretes és mix tálcákban is elérhetőek. A mix tálcák sorvariációt a termékgalériában tekintheted meg.

Jó, ha tudod: Prémium Volume pilláikhoz képest a Soft Touch Edition szempillák alapanyaga mattabb és puhább, így a szálak érzetre vékonyabbnak tűnhetnek.

Nem veszíti el az íveltségét, kiváló minőségű, 100%-os szintetikus szálakból készül. Éjfekete színe révén gyönyörű, telített szempillát készíthetünk vele. Garantáltan elbűvölő tekintetet varázsolhatunk használatával.  A gondos anyagválasztásnak és a minőségi gyártásnak köszönhetően megkönnyíti a munkát.

Eddig is hangsúlyt fektettünk a külső megjelenésre, de a Soft Touch széria mágneses doboza egy igazi ékszeres dobozka! Imádni fogod, a legexkluzívabb szalon is büszkén teheti ki a polcaira, hisz díszíteni fogja azt. A visszafogott púder bézs szín, valamint az exkluzív prégelt díszítés minden stílusú, színű szépségszalon összképébe illő lehet.

Fontos! Előfordulhat, hogy az akciós szempillák mágneses doboza nem záródik tökéletesen.

 

990 Ft
780 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Tulajdonságok:

Termék leírás:

Kapcsolódó termékek

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad