Soft touch edition 16 sor

KIFUTÓ TERMÉK

A Soft Touch Edition volume szempilláinkkal matt fekete, extra könnyen formázható volume fan-ok készíthetők, nem tapad túl erősen a szempillacsíkra. Egy újabb vastagság, a 0.04-es is megtalálható ebben a szériában, ami garantáltan szerelem lesz minden szempilla stylistnak, aki épít Mega/Russian volume műszempilla szetteket.

Nem veszíti el az íveltségét, kiváló minőségű, 100%-os szintetikus szálakból készül. Éjfekete színe révén gyönyörű, telített szempillát készíthetünk vele. Garantáltan elbűvölő tekintetet varázsolhatunk használatával.  A gondos anyagválasztásnak és a minőségi gyártásnak köszönhetően megkönnyíti a munkát.

Eddig is hangsúlyt fektettünk a külső megjelenésre, de a Soft Touch széria mágneses doboza egy igazi ékszeres dobozka! Imádni fogod, a legexkluzívabb szalon is büszkén teheti ki a polcaira, hisz díszíteni fogja azt. A visszafogott púder bézs szín, valamint az exkluzív prégelt díszítés minden stílusú, színű szépségszalon összképébe illő lehet.

Jó, ha tudod: Prémium Volume pilláikhoz képest a Soft Touch Edition szempillák alapanyaga mattabb és puhább, így a szálak érzetre vékonyabbnak tűnhetnek.

Tipp: Kedveskedni szeretnél vendégednek? Ha már sok-sok szempilla doboz lapul a fiókodban, de már nincs hely tárolni, készíts belőle néhány utóápoló csomagot és ajándékozd oda. Hidd el, örömmel emlékeznek erre a gesztusra!

Elérhető kiszerelés: 16 sor

Mix: 9-12mm:
1x9mm, 5x10mm, 5x11mm, 5x12mm

Mix: 7-14mm:
1x7mm, 2x8mm, 2x9mm, 3x10mm, 2x11mm, 3x12mm, 2x13mm, 1x14mm

Egy méretes tálca: 7-15mm

Fontos! Előfordulhat, hogy az akciós szempillák mágneses doboza nem záródik tökéletesen.

Soft Touch szempilláink kizárólag a webáruházon keresztül elérhetőek!

990 Ft - 1.990 Ft
780 Ft - 1.567 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Tulajdonságok:

Termék leírás:

Kapcsolódó termékek

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad