Soft touch edition 16 sor

KIFUTÓ TERMÉK, kizárólag a webáruházon keresztül rendelhető!

A Soft Touch Edition volume szempilláinkkal matt fekete, extra könnyen formázható volume fan-ok készíthetők, nem tapad túl erősen a szempillacsíkra. Egy újabb vastagság, a 0.04-es is megtalálható ebben a szériában, ami garantáltan szerelem lesz minden szempilla stylistnak, aki épít Mega/Russian volume műszempilla szetteket. Egyméretes és mix tálcákban is elérhetőek. A mix tálcák sorvariációt a termékgalériában tekintheted meg.

Jó, ha tudod: Prémium Volume pilláikhoz képest a Soft Touch Edition szempillák alapanyaga mattabb és puhább, így a szálak érzetre vékonyabbnak tűnhetnek.

Nem veszíti el az íveltségét, kiváló minőségű, 100%-os szintetikus szálakból készül. Éjfekete színe révén gyönyörű, telített szempillát készíthetünk vele. Garantáltan elbűvölő tekintetet varázsolhatunk használatával.  A gondos anyagválasztásnak és a minőségi gyártásnak köszönhetően megkönnyíti a munkát.

Eddig is hangsúlyt fektettünk a külső megjelenésre, de a Soft Touch széria mágneses doboza egy igazi ékszeres dobozka! Imádni fogod, a legexkluzívabb szalon is büszkén teheti ki a polcaira, hisz díszíteni fogja azt. A visszafogott púder bézs szín, valamint az exkluzív prégelt díszítés minden stílusú, színű szépségszalon összképébe illő lehet.

Fontos! Előfordulhat, hogy az akciós szempillák mágneses doboza nem záródik tökéletesen.

 

Válassz vastagságot:
Válassz hosszúságot:
Válassz íveltséget:
990 Ft
780 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Tulajdonságok:

Termék leírás:

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlóink! Üzletünk a kormány intézkedései alapján március 8-22. között zárva tart, azonban webshopunk zavartalanul üzemel!

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad