Volume Prémium Mink Mini - 6 sor Speciális Ívek B/L/M-L2

Volume Prémium Mink pilláink kiváló minőségű, 100%-os szintetikus szálakból készülnek, melyek hetek után sem veszítik el az íveltségüket. Mélyfekete színe révén gyönyörű, telített szempillasort applikálhatunk vele, a természetes hatású light volume szettektől egészen a drámai, mega volume szettekig. A pillák a szempillacsíkra nem tapadnak rá túl erősen, valamint a jobb láthatóság érdekében világos kártyára kerültek; így könnyedén le tudjuk venni a szálakat. Minden technikával könnyedén tincsezhető, duplázott és volume szettek készítéséhez is ajánlott. Egyméretes és mix tálcákban is elérhetőek. A mix tálcák sorvariációt a termékgalériában tekintheted meg.

MEGÚJULT AZ „L” ív!

Visszajelzéseitek alapján még tovább fejlesztettük, hogy ebből is a legjobbat biztosíthassuk számotokra. Boldogan tolmácsoljuk, hogy a valaha volt legtökéletesebb, legkönnyebben illeszthető, újgenerációs „L” ívű pillákat hoztuk el nektek a Best Lashes Professional kínálatában, melyek egyméretes és mix tálcákban is elérhetőek. A mix tálcák sorvariációt a termékgalériában tekintheted meg.

Az M-L2 ív az M és az L ívű pillák ötvözete, speciális ív, könnyen fanolható. Könnyen illeszthető a természetes szempillákhoz.

A B ívű szempillák egyenes alappal rendelkeznek, de a szempilla végei egy természetes göndörséget kölcsönöznek a saját szempilláknak. A B ívű szempillák a piacon elérhető második legtermészetesebb szempilla-hosszabbító ívek, amely jelentős hosszúságot és tartást kölcsönöz vendégednek. A B ívű szempilla kifejezetten ajánlott a eyeliner, fox vagy cicás szettekhez.

Tudtad?
A műszempillák gondosan, részben géppel, de nagy részben kézzel készülnek. Egy tálca szempillát 5 különböző részlegen készítenek, két alkalommal megy át szigorú minőségi ellenőrzésen. A termékek állatokon nem kerültek tesztelésre! A Best Lashes Pro az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb gyártócéggel van szigorú szerződésben, így a megszokott, kiemelkedő minőség garantált.

2.990 Ft

Törlés
Cikkszám: - Kategória:

További információk

Vastagság

, ,

Íveltség

, ,

Hosszúság

, , , , , , , , , , ,