Volume Prémium Mink szempilla -16 sor “L” ív

MEGÚJULT AZ „L” ív!

Visszajelzéseitek alapján még tovább fejlesztettük, hogy ebből is a legjobbat biztosíthassuk számotokra. Boldogan tolmácsoljuk, hogy a valaha volt legtökéletesebb, legkönnyebben illeszthető, újgenerációs „L” ívű pillákat hoztuk el nektek a Best Lashes Professional kínálatában, melyek egyméretes és mix tálcákban is elérhetőek.

A volume szempillát 2D duplázott technikától egészen a Mega Volume szettekig ajánljuk, vastagságtól függően. Nem veszíti el az íveltségét hetek múlva sem, kiváló minőségű, 100%-os szintetikus szálakból készül. Mélyfekete színe révén gyönyörű, telített szempillát applikálhatunk vele. Garantáltan elbűvölő tekintetet varázsolhatunk vendégünknek! A gondos anyagválasztásnak és a minőségi gyártásnak köszönhetően megkönnyíti a munkát; a pilla a szempillacsíkra nem tapad rá túl erősen, így könnyedén le tudjuk venni a szálakat. A lash fan-ok egyszerű, gyors mozdulattal kialakíthatóak. A jobb láthatóság érdekében a szempillák világos szempillakártyán fekszenek.

Kinek ajánljuk a volume szempillát?
Mindenkinek! A természetes hatású light volume szettől egészen a drámai, glamour szettekig! Itt tényleg csak a képzelet szab határt!

Tudtad?
A szintetikus műszempillák gondosan, részben géppel, de nagy részben kézzel készülnek. Egy tálca szempillát 5 különböző részlegen készítenek, két alkalommal megy át szigorú minőségi ellenőrzésen. A termékek állatokon nem kerültek tesztelésre! A Best Lashes Pro az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb gyártócéggel van szigorú szerződésben, így a minőség garantált.

Elérhető: Egyméretes és mix tálcák

Mix tálcák sorvariációi:

7-14mm: 1x7mm, 2x8mm, 2x9mm, 3x10mm, 2x11mm, 3x12mm, 2x13mm, 1x14mm

9-12mm: 1x9mm, 5x10mm, 5x11mm, 5x12mm

 

6.290 Ft - 7.290 Ft
4.953 Ft - 5.740 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Tulajdonságok:

Termék leírás:

Kapcsolódó termékek

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad