Wispy Premade szempilla

A Premade Edition előre fanolt pillái hőillesztéses technikával, a legmodernebb eljárással, egytől-egyig kézzel készülnek, ezért is hívják Promade pillának is. A promade a professzionálisan elkészített rövidítése, a premade pedig az előre elkészített rövidítése. Ennek az eljárásnak köszönhetően, minden egyes fan szimmetrikus és megkülönböztethetetlen a hagyományosan fanolt tincsektől.

 

Miért jó premade pillákat használni? Mert jelentős időmegtakarítást érhetsz el, minőségi kompromisszum nélkül!

 

Ez azt jelenti, hogy:

 

  • Egy volume szett elkészítési ideje megegyezik a klasszikus 1D szett elkészítési idejével

  • A vendégnek sokkal kényelmesebb, gyorsabb szolgáltatást tudsz nyújtani

  • A felszabaduló időben több vendéget tudsz fogadni

  • Ráadásul, ha még nem tudsz tökéletesen szimmetrikus fanokat készíteni, a gyakorlás ideje alatt sem kell lemondanod a volume szettek építéséről

 

A Premade Edition kollekciót úgy alakítottuk ki, hogy a fanok felvétele és illesztése a lehető legegyszerűbb legyen. Építs gyorsan és könnyedén russian volume, vagy hibrid szetteket!

A Wispy Premade szempilla kollekció használatával egy texturált megjelenés érhető el. A fanok kézzel készült, hőillesztett megmunkálása során egy spike “ tüske “ is beépítésre került, így elérve a Wispy vagy KimK ( Kim Kardashian ) hatást. Végre nem kell lemondanod erről a technikáról, bátran ajánlhatod vendégeidnek!

600 db fan/tálca

20 sor Mix 8-13 mm: 2x8mm, 3x9mm, 5x10mm, 5x11mm, 3x12mm, 2x13mm

12.590 Ft12.990 Ft

Törlés
Cikkszám: PMWISPY Kategóriák: ,

További információk

Volume fan

,

Vastagság

,

Íveltség

, ,

Hosszúság