BEST BROWS PRO HENNA

Innovatív formulájú szemöldökfesték, mely stílusteremtő a szemöldökfestés és formázás világában. Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez, így egyénre szabható. A BROW HENNA szemöldökfestékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint a szálakon akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosítanak.

BESZERZEM

BEST BROWS PRO SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az innovatív styling sikerének egyik záloga annak egyszerű alkalmazhatóságában rejlik, így nem csoda, hogy a szemöldök laminálás egyre nagyobb teret nyer Európában is.
Az eljárásnak köszönhető, hogy a legkuszább szemöldököt is a “ helyes “ irányba tudjuk rendezni. Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, ami ma sok nő és egyre több férfi álma is.

BESZERZEM

BEST BROWS PRO OKTATÁS

Egynapos képzéseink keretében többéves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatóink segítségével elsajátíthatod a kifogástalan szemöldökformázás technikáját, valamint a henna festés vagy laminálás lépéseit.

Ha pedig időboesztásod nem engedi, hogy hagyományos képzésen tanulj, válaszd online tréningjeinket, melyek segítségével a saját beosztásodnak legmegfelelőbb időpontban veheted elő a tananyagot és úgy haladhatsz, ahogy neked a legjobb.

Az online képzés tartalmaz egy letölthető anyagot, amelyből minden elméleti tudnivalót elsajátíthatsz, illetve egy bármikor visszanézhető, magas minőségű videót, amely lépésről lépésre bemutatja a technikát.