Szemöldök laminálás

Dús hatású, definiált és tartós szemöldökök

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, akár 8 héten át!

INNOVÁCIÓ A SZÉPSÉGIPARBAN

Az innovatív styling sikerének egyik záloga annak egyszerű alkalmazhatóságában rejlik, így nem csoda, hogy a szemöldök laminálás egyre nagyobb teret nyer Európában is. Az eljárásnak köszönhető, hogy a legkuszább szemöldököt is a “ helyes “ irányba tudjuk rendezni. Jelenleg ez a legtartósabb, nem tetoválás alapú szemöldök formázási eljárás, amivel hetekig tartó, fixált irányú szemöldököket biztosíthatunk vendégeink számára. Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, ami ma sok nő és egyre több férfi álma is.
undefined
oktatas-bestbrows_szemoldok_laminalas-600x800-1

BEST BROWS PRO OKTATÁSI RENDSZER

Magyarországon egyedi képzési tematikával oktatjuk a szemöldök laminálás technikáját. Ez az innovatív szépségipari eljárás Oroszországból indult hódító útjára és viszonylag rövid idő alatt számos amerikai szépségszalonban is elérhetővé vált. Gyakorlatorientált, kiscsoportos tanfolyamainkon profi szakemberektől tanulhatod meg a legújabb szemöldök styling trendek alkalmazását.

KOMBINÁLD TARTÓS SZEMÖLDÖKFESTÉSSEL!

A Best Brows Pro HENNA szemöldökfestékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint a szálakon akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosítanak. Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez, így egyénre szabható. Innovatív formulájú szemöldökfesték, mely stílusteremtő a szemöldökfestés és formázás világában.
bestbrows_image4_1200x1200_57a4c0be-070c-4983-879d-b3817aedf4f6

SHOP

Best Brows Pro termékcsaládunkat és hozzá minden kiegészítőt, mely a szemöldök laminálásának művészetéhez szükséges, megvásárolhatod egy helyen.