Kérdések a műszempilla ragasztókkal kapcsolatban

Meddig lehet felhasználni a műszempilla ragasztókat?

Ragasztóink minőségüket a felbontástól számítva, 2-3 hónapig őrzik meg, megfelelő tárolás és körülmények mellett (hőmérséklet, páratartalom). Javasoljuk, hogy a felbontás dátumát minden esetben írd fel a ragasztó csomagolására.

Milyen műszempilla ragasztó ajánlott érzékeny szemekre?

Minden műszempilla ragasztó tartalmazza ugyanazt az irritatív anyagot, a cianoakrilátot, így ha vendégednél allergiás reakció lép fel, azt valószínűleg  ez az összetevő okozza. Enyhébb esetekben, ha csak érzékenységről van szó, legújabb ragasztónkat ajánljuk, melynek cianoakrilát tartalma alacsony. 

Hogyan kell tárolni a műszempilla ragasztót?

A ragasztót mindig direkt fénytől, hőtől elzárt, száraz helyen tárold, például a szekrényben, vagy használhatsz erre a célra készített ragasztótartó konténert is. Néhány szempilla stylist a konténer aljára pár szem rizst is szór, ezzel minimalizálva a páratartalmat.

Melyik műszempilla ragasztó a leggyorsabb?

Leggyorsabban száradó ragasztónk a Prémium Rush Pro, amely minimális kipárolgás mellett, 0,5 másodperc alatt köt. Ideális páratartalom: 40-60%, ideális hőmérséklet: 18-22 fok.

Melyik műszempilla ragasztó ajánlott kezdőknek?

Alapkészleteinkbe a Prémium My Icon ragasztónkat tesszük, amelynek száradási ideje 1 másodperc és akkor is kimagaslóan teljesít, ha nem mindig tudod az állandó hőmérsékletet és páratartalmat biztosítani. Ideális páratartalom: 38-70%, ideális hőmérséklet: 18-22 fok. A Prémium My Icon a széleskörű alkalmazhatóság miatt, természetesen haladó stylistoknak is ajánlott.

Melyik műszempilla ragasztót válasszam?

Ez leginkább attól függ, mennyire vagy gyakorlott szempilla stylist és milyenek a körülmények a szalonodbanHa bizonytalan vagy a választást illetően, szívesen segítünk, csak írj nekünk az info@bestlashespro.hu e-mail címre.

Kapható sensitive/hipoallergén ragasztó?

Nem, hiszen a legalapvetőbb összetevő a cianoakrilát, ami maga a ragasztó anyag, ez minden műszempilla ragasztóban megtalálható. Különbséget csak a cianoakrilát mennyisége jelent, a legalacsonyabb mennyiséget tartalmazó ragasztónk a legújabb ragasztó.

Összezáródnak a lash fanok, túl lassú a ragasztóm?

Vizsgáld meg, hogy a környezeti körülmények ideálisak-e a ragasztódnak, vagy próbálj ki egy gyorsabb ragasztót. Megoldás lehet a The Glue Lock is, amely megakadályozza a ragasztó felfutását, a lash fanok összecsukódását.

Miért nem köt meg a műszempilla ragasztó?

Valószínűleg a környezeti adottságok hatnak negatívan a polimerizációs folyamatra. A ragasztó gyorsabb kötése érdekében, próbáld meg emelni a helyiség páratartalmát. Kipróbálhatod a Speed Up-ot is, amely gyors kötést képes elérni, ha a kedvenc ragasztód a páratartalom vagy a hőmérséklet hatására lelassul.

A műszempilla ragasztóm átlátszó, ez normális?

A műszempilla ragasztót mindig alaposan fel kell rázni, mert az összetevők különválnak a tárolás alatt. Ha nem rázod fel a ragasztót, előfordulhat, hogy építéskor nem tapadnak a szálak, vagy az elkészített szett idő előtt lepotyog. Legalább 1 percen keresztül rázd a ragasztót minden cseppentéskor, vagy biztos megoldásként, használj ragasztó shakert.

A ragasztóm sűrű és nyúlós, miért?

Győződj meg róla, hogy a ragasztó szavatossága nem járt le, száraz, fénytől és hőtől védett, sötét helyen tároltad. Ügyelj arra, hogy ne kerüljön vissza a ragasztóba a ragasztócsőrön maradt anyagból, mert ez tönkre teheti a ragasztót. A ragasztó csőrét mindig töröld tisztára egy szálmentes törlővel lezárás előtt. A gondatlan lezárás miatt is sűrűvé, nyúlóssá válhat a ragasztó, és akkor is, ha nem megfelelő a hőmérséklet és a páratartalom.

Hogyan tartsam tisztán a műszempilla ragasztót?

Minden használat után tépj le egy kis szálmentes ragasztócsőr törlőt, óvatosan nyomd össze a ragasztócsőrt, hogy kijöjjön a felesleg, majd a törlővel alaposan tisztítsd meg, és gondosan zárd rá a kupakot.

A vendégemnek allergiás reakciója lett, megcsinálhatom a szettjét más alkalommal?

Sajnos nem, ha allergiás reakciót tapasztalunk, az azt jelenti, hogy a jövőben újra és újra elő fog jönni.

Kérdések a műszempillákkal kapcsolatban

Miből készülnek a műszempillák?

Minden műszempillánk szintetikus, bőrbarát anyagból készül, szigorú minőségbiztosítás mellett. Az összes Best Lashes Pro műszempilla cruelty-free, azaz állatkísérlet mentes termék.

Mi a különbség a mink és a silk műszempilla között?

Minden műszempillánkra igaz, hogy szintetikus anyagból készült, cruelty-free termékek. A mink és a silk műszempillák között a legnagyobb különbség, hogy a silk pillák fényesebbek, mint a természetesebb hatású mink pillák. A mink pillák ragasztócsíkjai egy kicsit kevésbé ragadnak, ezt néhányan jobban kedvelik volume fanok készítésekor, attól függően, melyik fanolási technikát preferálják jobban. Klasszikus és volume szettek készítéséhez a mink és a silk pillák egyaránt tökéletesek, tapasztalataink szerint a mink pillák kedveltebbek.

Milyen műszempillát érdemes venni?

Ez leginkább attól függ, milyen hatást szeretnél elérni és milyen technikát alkalmazol, de általában a legkeresettebb vastagságok klasszikus szettekhez a 0.10, 0.12, 0.15, 2D szettekhez pedig a 0.10 és 0.085 átmérőjű pillák.

Volume szettek esetében a 0.05, 0.06, 0.07 pilláinkat szeretitek legjobban, ha pedig mega volume szetteket szeretnél építeni, megtalálod nálunk 0.03 és 0.04 vastagságú műszempillákat is.

Majdnem minden pillánk kapható mix hosszban és egyméretben is, tehát kipróbálhatsz mindegyikből egy keveset, vagy többet vásárolhatsz abból a méretből, amely a legjobban fogy szalonodban.

Minden ív kapható nálunk, a méretek és vastagságok kombinációja szinte végtelen, legnépszerűbb íveink pedig a C, CC, és D ívek.

Mi az ajánlott maximum vastagság fanok kialakításához?

A túl vastag műszempillából kialakított lash fan károsíthatja a vendég saját szempilláját, ezért körültekintően kell választani. Mi azt javasoljuk, hogy 0.07 átmérőnél nagyobb pillát ne használj volume szetteknél, legyen akár 3D, akár 4D. A 0.07 méret 2D-3D szetteknél ideális lehet, 5D-6D esetében lehetőség szerint 0.05 vastagságot használj.

Melyik a legjobb pilla és csipesz volume szettekhez?

Vásárlóink leginkább a Volume Prémium Mink vagy Matte Glossy Edition pilláinkat keresik volume szettek építéséhez. A Matte Glossy Edition a mink és a silk pillák tökéletes ötvözete, a speciális felületkezelés miatt gyönyörű, természetes, mélyfekete szett a végeredmény. A Volume Prémium Mink éjfekete színének köszönhetően, csodás telített szempillasort applikálhatunk vele.

Kínálatunkban megtalálható az Easy Fan/Express Volume pilla is, amely nagyon gyors fanolást biztosít neked, de vásárlás előtt mindenképpen olvasd el a leírást, hogy biztosan neked való-e.

Csipeszeink között megtalálhatóak saját fejlesztésű, prémium volume csipeszek és Vetus csipeszek egyaránt.

Best Lashes Pro Szempilla Lifting

Mit jelent az, hogy szempilla lifting?

A természetes szempilla hangsúlyozásának egyik legnépszerűbb módja a szempilla lifting. Ez az eljárás a szempilla tőtől emeli meg és ívesen vezeti felfelé, ezzel optikailag dúsítva és hosszabbítva azt.

Mennyi ideig marad tartós a szempilla lifting?

A szempilla lifting látványos és egészséges pillákat biztosít 6-8 hétig, melyek bármilyen szempillaspirállal tovább hangsúlyozhatók. A lifting hatását nem befolyásolja, ha olajos lemosókat, vagy krémeket használunk.

Kinek ajánlott a szempilla lifting?

A szempilla lifting mindenkinek ajánlott, aki hangsúlyosabb pillákat szeretne műszempilla használata nélkül. Nagyon látványos hatás érhetünk el egyenes szempillákon, melyek szinte nem létezőnek tűnnek természetes állapotukban, azonban a liftingnek köszönhető ív kiemeli őket. Azoknak is jó választás ez a kezelés, akinek a szemhéj megereszkedett bőre miatt nem látványosak a pilláik.

Mennyi időt vesz igénybe a szempilla lifting?

A kezelés időtartama körülbelül 30 perc.

Mire kell vigyázni a szempilla lifting után?

Néhány alapvető szabályt érdemes betartani az első 24 órában azért, hogy a kezelés hatása minél tartósabb legyen: ne érje víz vagy gőz a pillákat, vagyis kerüljük a szauna használatát, ne használjunk szempillaspirált, ne használjunk krémeket a szem környékén.

Otthoni ápolásra ajánlhatjuk a vendégeknek a Best Lashes Pro Vitamin Shot használatát, ami folyamatosan ápolja és fényessé teszi a pillákat.

Nem károsítja a szempillákat a szempilla lifting?

Nem károsítja a szempillákat, amennyiben minőségi anyagokkal, a hatóidőket pontosan betartva végzik a kezelést. Azonban, mint bármilyen bőrrel érintkező anyag esetében, a szempilla lifting során is felléphet allergia, irritáció. Amennyiben bármilyen irritáció lép fel, hideg vizet borogatást kell helyezni a területre és értesíteni kell a háziorvost. 

Mi történik, ha víz éri a szempillákat a kezelés után?

A kezelést követő első 24-48 órában kerülni kell, hogy a frissen kezelt szempilla vízzel érintkezzen, mert az gyengítheti az alkalmazott anyagok hatékonyságát. Azonban, ha letelt ez az idő, már bátran úszhatunk, vagy szaunázhatunk, mert az eredmény vízálló.

Hol tanulható meg a szempilla lifting?

Oktatóink rendszeresen tartanak gyakorlati képzéseket az ország több pontján, ahol könnyedén elsajátíthatod ezt a technikát. Ha nem tudsz személyesen részt venni oktatásainkon, ajánljuk online képzéseinket, amivel saját tempódban, kényelmesen tanulhatsz meg minden lépést.

Best Brows Pro Henna Styling

Mennyi ideig marad tartós a henna a bőrön?

A Best Brows Pro henna szemöldökfestékek akár 7-14 napig is tartósak maradnak a bőrön, persze megfelelő előkészítés és utóápolás esetén és bőrtípustól is függ.

Mennyi ideig marad tartós a henna a szőrszálakon?

A Best Brows Pro henna szemöldökfestékek akár 6 hétig tartósak maradnak a bőrön, persze megfelelő előkészítés és utóápolás esetén.

Mivel keverhetem ki a henna szemöldökfestéket?

A megfelelő mennyiségű henna porhoz adj aktivátor folyadékot, majd egy műanyag tálban keverd addig, amíg homogén állagot nem kapsz. Az ajánlott mennyiségeket a henna festékek használati utasításában találod, de a tapasztalat azt mutatja, hogy 1-2 cseppel eltérhetsz, ha kicsit hígabb vagy sűrűbb állagot szeretnél kapni.

Keverhetőek a henna színek?

Igen, annak érdekében, hogy a vendéged színeihez, stílusához igazítsd a színt, minden Best Brows Pro henna festék keverhető. Az ajánlott keverési arányokat a henna festékek használati utasításában találod, valamint kiegészítő információkat küldünk vásárlást követően.

Mennyi a henna festék hatóideje?

A kívánt színintenzitástól függően, 8-15 perc, a pontos hatóidőt a henna festékek használati utasításában találod.

Hol tanulható meg a henna szemöldökfestés?

Oktatóink rendszeresen tartanak gyakorlati képzéseket az ország több pontján, ahol könnyedén elsajátíthatod ezt a technikát. Ha nem tudsz személyesen részt venni oktatásainkon, ajánljuk online képzéseinket, amivel saját tempódban, kényelmesen tanulhatsz meg minden lépést.

Best Brows Pro Szemöldök Laminálás

Mit jelent az, hogy szemöldök laminálás?

A szemöldök laminálás egy szempilla liftinghez hasonló eljárás, melynek során a rakoncátlan szálakat egyenesre fésüljük, majd fixáló zselé segítségével a kívánt irányba állítjuk őket.

Mennyire tartós a szemöldök laminálás?

Az első 48 óra letelte után nem igényel különösebb karbantartást, elegendő reggelente, illetve az esti arctisztítás végén átfésülni a szálakat. Az eredmény megfelelő kezelés és utóápolás esetén 6-8 hétig tartós.

Kinek ajánlott a szemöldök laminálás?

A szemöldök laminálás számos esztétikai probléma kezelésére alkalmas. Ha a vendég szemöldöke ritkás, akkor ügyesen fésülve elrejthetjük a hiányos területeket, az erős, göndör szálakat kisimíthatjuk, az össze-vissza nőtt szőrszálakat pedig a kívánt irányba állíthatjuk. Az eredmény egy smink nélkül is rendezett, igényes szemöldök.

Mennyi időt vesz igénybe a szemöldök laminálás?

A szemöldök laminálás egy körülbelül 30 perces kezelést igényel.

Mire kell vigyázni szemöldök laminálás után?

Az első 48 órában kerülendő az erős sminklemosók, hámlasztók, illetve olaj bázisú készítmények használata a szemöldök területén és környékén. Az érintett területet nem szabad dörzsölni, nyomkodni. Az első 24 órában kerülni kell a sampon vagy hajbalzsam szemöldökre jutását, az erős hőhatást, gőzölést, az úszást, szaunázást.

Mi történik, ha víz éri a laminált szemöldököt?

A kezelést követő első 24-48 órában kerülni kell, hogy a frissen laminált szemöldök vízzel érintkezzen, mert az gyengítheti az alkalmazott anyagok hatékonyságát. Azonban, ha letelt ez az idő, már bátran úszhatunk, vagy szaunázhatunk, mert az eredmény vízálló.

A szemöldök laminálás károsítja a szemöldököt?

Nem károsítja a szemöldököt, amennyiben minőségi anyagokkal, a hatóidőket pontosan betartva végzik a kezelést. Azonban, mint bármilyen bőrrel érintkező anyag esetében, a szemöldök laminálás során is felléphet allergia, irritáció. Amennyiben bármilyen irritáció lép fel, hideg vizet borogatást kell helyezni a területre és értesíteni kell a háziorvost. 

Hogyan tehetem még tökéletesebbé a laminált szemöldököt?

A Best Brows Pro laminálás eredményét kiegészíti a Best Brows Pro henna szemöldökfestés, így vendéged szemöldöke tökéletesen ápolt lesz, akár heteken keresztül.

Képzések, online oktatások

Milyen képzések érhetőek el?

Gyakorlati és online képzéseink mind a szempilla, mind pedig a szemöldök styling terén, kezdőtől a haladó szintig, folyamatosan indulnak, az ország több pontján. Képzési kínálatunkban megtalálható a szempillaépítés a klasszikus 3D-től a volume technikáig, a szempilla lifting, valamint a henna szemöldök styling, és szemöldök laminálás is.

Ki tartja a képzéseket?

Oktatóink képzett stylistok, több éves tapasztalattal nemzetközi és hazai szinten is. Versenyeken elért (hazai és külföldi egyaránt) is bizonyítják tehetségüket és szakmai tudásukat. Tudásukat folyamatosan fejlesztik, külföldi oktatók technikai oktatásaink is részt vesznek.

Mikor és hol indulnak tanfolyamok?

Aktuális képzéseink dátumait és helyszíneit weboldalunkon tüntetjük fel, jelentkezésedet is itt adhatod le. 

Mennyibe kerül az oktatás?

Képzéseink mindenkori árát weboldalunkon tüntetjük fel, az adott képzés leírásában. Az oktatásinkra történő jelentkezéskor minden esetben foglalót kérünk, melynek mértéke helyszínenként eltérő, és természetesen ez az összeg a végösszegből levonásra kerül. A jelentkezés a foglaló befizetésével válik érvényessé, a foglaló fizetésére 72 óra áll rendelkezésedre.

A képzés ára tartalmaz terméket is?

A képzés ára nem tartalmaz terméket, de minden megvásárolt oktatáshoz kedvezménykupont biztosítunk. A kupon felhasználásával a kedvezmény levonásra kerül a végösszegből. Képzéseinkre semmilyen termékkel nem kell készülnöd, minden anyagot biztosítunk.

Hogyan kell kifizetnem a képzés költségét?

A képzés foglaló után fennmaradt költségét budapesti képzés helyszínén hétköznapi képzéseken készpénzzel vagy bankkártyával is kiegyenlítheted, hétvégi képzésen kizárólag készpénzzel van lehetőség fizetni. Vidéki képzéseken nincs lehetőség bankkártyás fizetésre.

Hány fős csoportokkal indulnak a képzések?

Gyakorlati képzéseink a magas minőség biztosítása érdekében, kis csoportokban, maximum 5 fő tanuló részvételével zajlanak.

Hogyan jelentkezhetek a képzésre?

Aktuális képzéseink dátumait és helyszíneit weboldalunkon tüntetjük fel, jelentkezésedet is itt adhatod le.

Mit kell vinnem a képzésre?

Képzéseinket minden szükséges eszközt és terméket biztosítunk, előzetesen semmit nem kell beszerezned. Az oktatásra kérünk, hozz magaddal türelmes modellt. Modelled nem lehet várandós, szempilla képzés esetén nem viselhet műszempillát, szemöldök styling esetén pedig szemöldöke vagy szemhéja körülötti terület nem lehet sérült gyulladt, vagy frissen tetovált.

Hogyan készüljek a képzésre?

Érkezz kényelmes öltözékben, a jegyzeteléshez szükséges papírt és íróeszközt mi biztosítjuk.  A képzésre kérünk, érkezz pontosan, inkább egy kicsit előbb, mint később.

Online képzés esetén is kaphatok oklevelet?

Természetesen az online képzés elvégzéséről is kiállítjuk okleveled, ehhez kérünk küldd el a kért módon elkészített munkafotóidat a megadott e-mail címre. Ezt követően, pozitív elbírálás esetén, postázzuk számodra okleveled. 

Mégsem a megrendelt online képzésre van szükségem, van lehetőség lemondásra?

Online képzés lemondására sajnos nincs lehetőség, mert a képzés árának kiegyenlítése után az online képzés azonnal megjelenik felhasználói fiókodban. Ha még nem egyenlítetted ki a képzést, akkor természetesen tudunk módosítani vagy rendelésed lemondására is van lehetőséged.

Teljesen kezdő vagyok, számomra is megfelelő az online képzés?

Igen, minden online képzésünket úgy készítettük, hogy a teljesen kezdők számára is követhető legyen a teljes folyamat és látható minden egyes apró mozzanat is.

Kiválasztottam az online képzést, hogyan jutok hozzá?

A kiválasztott online képzést helyezd a kosárba, végezd el a megrendelési folyamat lépéseit, melynek végén bankkártyával kiegyenlíted a képzés költségét. Az összeg jóváírását követően, azonnal megjelenik felhasználói fiókod „Online képzéseim” menüpontjában a megvásárolt képzés.

Egyéb

Csak online lehet megvásárolni a termékeket?

A Best Lashes & Brows Professional központban (1094 Budapest, Tinódi u. 1-3.) minden termékünk személyesen is megvásárolható. Szeretettel várunk minden hétköznap 9:00 és 17:00 óra között!

Van lehetőség a termékek kipróbálására?

Több termékünk kipróbálására is lehetőséget biztosítunk üzletünkben, kérünk, erről személyesen érdeklődj a helyszínen.

Segítségre lenne szükségem a termékek használatával kapcsolatban, kihez fordulhatok szakmai kérdésekben?

Kérjük írj nekünk az info@bestlashespro.hu e-mail címre és szakmai felelős kollégáink a legtöbb esetben 24 órán belül válaszolnak a kérdésekre.