A SZEMPILLA-HOSSZABBÍTÁS MEGHÓDÍTOTTA A VILÁGOT!

A szálankénti szempilla-hosszabbítás művészete Ázsiából indult, és Amerikában a ‘90-es években vált népszerűvé. Mára az egész világot meghódította, és jelenleg is a szépségipar egyik legkeresettebb ágazata – olyannyira, hogy világszerte egyre nő a kizárólag erre a szolgáltatásra szakosodott szalonok száma. A pillahosszabbítás Magyarországon általában kiegészítő szolgáltatásként van jelen a szépségszalonokban, de egyre több szakember van, aki kizárólag szempillaépítéssel foglalkozik. A Best Lashes Professional képzéseinek célkitűzése, hogy tanítványaink olyan magas színvonalú, magabiztos tudást szerezzenek, amivel “főállású” szempilla stylistként is sikeresek lehetnek.

A SZÁLAS MŰSZEMPILLÁK TÍPUSAI ÉS ELNEVEZÉSÜK

A szálas műszempillákat többféleképpen nevezik: tartós szempillaépítés- vagy hosszabbítás, szálankénti műszempilla, 3D (régi nevén) vagy klasszikus 1D műszempilla.Az utóbbi időben a legújabb technika elterjedésével már a 2D, 3D, 4D, 5D, 6D elnevezéssel is gyakran találkozhatunk, ami a volume technikának felel meg. Sőt, a mega volume technika is teret nyert, hiszen már akár 12D szempillát is kérhetnek a vendégek.

Sok stylist tart attól, hogy ez a technika elnehezíti, így roncsolja a természetes pillákat, valójában azonban megfelelő tudással és eszközökkel veszélytelen az eljárás. Ma már egészen a 0.03 mm vastagságú, leheletkönnyű szempillákat is megtaláljuk a kínálatban, melyeket kifejezetten a volume és mega volume építéshez fejlesztettek ki.

1D (KLASSZIKUS) SZEMPILLA

Régi nevén 3D szempilla. Ez a legelterjedtebb elnevezés a szempilla-hosszabbítás területén. Ma ezt a technikát 1D-nek is nevezik, hiszen egy szempillára egyetlen szál műszempilla kerül.Szeretnéd megtanulni ezt a szakmát? Kezdd biztos alapokkal!

ÉLŐ KÉPZÉSEK ONLINE KÉPZÉS →

2D SZEMPILLA

Ez a technika a duplázást jelenti, vagyis speciálisan könnyített pillák használatával egy természetes pillára két műszempilla kerül, így sokkal dúsabb hatás érhető el, a saját szempilla roncsolódása nélkül! Már magabiztosan építed a klasszikus szetteket? Fejlődj tovább velünk!

ÉLŐ KÉPZÉSEK → ONLINE KÉPZÉS →

3D SZEMPILLA

Ez a technika pedig a triplázást vagy volume (Russian volume) technikát jelenti, ahol már három könnyített súlyú szempilla kerül applikálásra egy saját pillára. A dúsítás még ennél a technikánál is szép, természetes hatású, helyes applikáció mellett a saját szempillát nem károsítja.

4D – 6D SZEMPILLA

Más néven volume, Russian volume technika (4D, 5D, 6D)Oroszországból indult, az Egyesült Államokat szinte azonnal meghódította, mára pedig Európában is kedvelt megoldás.A volume technikánál 3-6 szál extra könnyített súlyú és vékonyságú pillát applikálunk egy szempillára.Ennél az applikálásnál speciális csipeszt és technikát alkalmazva dúsítjuk a szempillát.Tapintása selymes hatású, viselése könnyed. Ezt a technikát a már gyakorlattal rendelkező stylistoknak ajánljuk!Igazán profi szintre lépnél? Építs magabiztosan volume szetteket!

ÉLŐ KÉPZÉSEK → ONLINE KÉPZÉS →

SZEMPILLA LIFTING

Amerikában és Európában a műszempilla-építés mellett a szempilla lifting is nagyon kedvelt és keresett szolgáltatás. Ma már egyetlen szépségszalon palettájáról sem hiányozhat. A hagyományos szempilla-göndörítéstől eltérően a Best Lash Lifting nemcsak göndörséget, de több héten át tartó lifting hatást is biztosít a szempillának. Azoknak, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak, vagy nem szeretnek műszempillát viselni, lehetőségük van ezzel a technikával kiemelni a tekintetet. A szempilla liftinggel megemelt pillák festhetőek és spirálozhatóak is. Hosszantartó, akár 6-8 hétig látványos liftinget és göndörséget ad a saját pillának. Tökéletesen alkalmazható a lelógó szemhéj okozta zárt tekintet optikai nyitásához! Prémium minőségű Best Lash Lift termékcsaládunk keresett szolgáltatás lehet a Te üzletedben is! Gazdaságos, hamar megtérülő befektetés minden szakember részére! Egészítsd ki a szolgáltatásaidat, fejlődj velünk!

ÉLŐ KÉPZÉSEK → ONLINE KÉPZÉS →

HENNA SZEMÖLDÖK STYLING

A henna szemöldökfestés népszerűsége egyre növekszik, így érdemes profi tudással rendelkezni ezen a területen is, hogy vendégeink kedvében járhassunk. A szemöldökfestés hennával egyáltalán nem bonyolult, de tény, hogy ki kell tapasztalni, ez az anyag mennyiben viselkedik másként, mint a hagyományos szemöldökfestékek Magyarországon egyedi képzési tematikával oktatjuk a Henna Brow Tint termékek használatát. A hennával történő szemöldökszínezés Amerikában és Oroszországban is rendkívül elterjedt és keresett szolgáltatás, mely a te szalonodból sem hiányozhat. Fejlődj gyakorlatorientált képzéseinken, ahol kiscsoportos légkörben kiemelt marketingtámogatást is nyújtunk neked!

ÉLŐ KÉPZÉSEK → ONLINE KÉPZÉS →

SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, akár 8 héten át! Ez az innovatív szépségipari eljárás Oroszországból indult hódító útjára és viszonylag rövid idő alatt számos amerikai szépségszalonban is elérhetővé vált. Gyakorlatorientált, kiscsoportos tanfolyamainkon profi szakemberektől tanulhatod meg a legújabb szemöldök styling trendek alkalmazását. Sajátítsd el elsők között a szemöldök laminálást és teremts stílust vendégeid körében is!

ÉLŐ KÉPZÉSEK → ONLINE KÉPZÉS →

KÉRDÉSEID VANNAK A MŰSZEMPILLÁVAL KAPCSOLATBAN?

MIRE KELL FIGYELNI, HOGY A MŰSZEMPILLA MINÉL HOSSZABB IDEIG SZÉP MARADJON? MEDDIG TART A HATÁSA?

A szempilla-hosszabbítás során a stylist a saját pillákra applikál egy vagy több szálat. A megfelelő ápolás mellett ezek nem esnek le, azonban a saját pilláink természetes cseréjekor elveszítjük őket. Egyéni igénytől függően 2-4 hetente érdemes töltésre járni.

SZABAD SZEMPILLASPIRÁLT HASZNÁLNI, HA MŰSZEMPILLÁNK VAN?

A szempillaspirál használata nem javasolt, hiszen az épített pilla egyébként is hosszú, fekete és dús, viszont a szempillaspirált nehéz tökéletesen eltávolítani a pillák közül, ami problémákat okozhat.

ÉRHETI VÍZ A MŰSZEMPILLÁT?

Az első 24 óra eltelte után nem okozhat gondot, ha műszempillával edzünk, úszunk, vagy akár szaunába megyünk.

HOGYAN TEHETJÜK LÁTVÁNYOSABBÁ A HOSSZÚ, DE EGYENES SZEMPILLÁKAT?

Ma már kaphatóak L, L+, LC és LD szempillák, melyek tökéletesek az egyenes pillákra, azonban a minél látványosabb eredmény érdekében ajánlott a szempilla lifting is. Ez az eljárás önmagában is eredményt hoz, de emellett remek alapot biztosíthat hosszú, egyenes szálú pillák esetén a szálankénti hosszabbításhoz is.

LEHET, HOGY VALAKI ALLERGIÁS A MŰSZEMPILLÁRA?

Sajnos előfordulhat, hogy a szempillaragasztó egyes összetevői allergiás reakciót váltanak ki. Ha kipirosodik a szemed, feldagad, szokatlanul könnyezik vagy bármilyen kellemetlen érzést tapasztalsz, azonnal fordulj a szempilla stylistodhoz.

IGAZ, HOGY A MŰSZEMPILLA KÁROSÍTJA A SAJÁT SZEMPILLÁKAT?

A megfelelően felhelyezett, jól kiválasztott pillák nem okozhatnak kárt a saját szempillákban. Az applikáció során a stylist feladata, hogy kiválassza a saját pillákhoz leginkább illő műszempillákat, melyek nem nehezítik el a sajátjainkat.

MIÉRT ÉRDEMES BIZTOS FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ ANYAGOKKAL DOLGOZNI EGY SZEMPILLA STYLISTNAK?

Sajnos – ahogy a szépségipar más területein is – számos silány minőségű hamisítvány jelent meg a piacon, melyek gyakran elmaradnak az ígért színvonaltól. A vendégek egészségének védelmében, valamint a stylist kifogásolhatatlan minőségű munkájának érdekében mindig csak biztos, leinformálható forrásból származó anyagokkal szabad dolgozni.