PROFESSZIONÁLIS SZEMPILLA
ÉS SZEMÖLDÖK STYLING

A Best Beauty Kft. a Best Lashes & Brows Professional márkák forgalmazójaként megkerülhetetlen piaci szereplő a szempillaépítés, a szempillalifting, a henna szemöldökfestés és -formázás és laminálás területén. Mindenkori célunk, hogy a legmagasabb minőséget biztosítsuk vásárlóink számára.
15

MINDENÜNK A SZAKMA

Elkötelezettek vagyunk a szempillák és szemöldökök iránt. Szenvedélytől vezérelt hozzáállásunknak köszönhetően mindig a legjobbra és a fejlődésre törekszünk. Legyen szó a képzésekről vagy a termékekről.

GARANCIA A MINŐSÉGRE

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező, a szakmában elismert stylist-jaink folyamatosan keresik és tesztelik a legújabb és legprofibb technikákat. A termékfejlesztés mellett aktívan teszünk saját fejlődésünkért is. Fontosnak tartjuk az aktuális követelményeknek megfelelő termékek és tanfolyamok nyújtását, valamint a megfelelő szakmai támogatás biztosítását minden szakember számára.

A KIVÁLÓ TERMÉKEKTŐL A PROFESSZIONÁLIS KÉPZÉSEKIG

A Best Beauty Kft. webáruházában és budapesti üzletében magas minőségű termékek állandóan bővülő és megújuló választékát kínáljuk partnereink és vásárlóink számára. Hisszük, hogy a kiváló termékminőséget úgy tudjuk megőrizni, ha az alkotásban és a fejlesztésben is aktívan részt veszünk. Éppen ezért a Best Lashes & Brows Pro palettájához szükséges elsőrangú alapanyagok és eszközök beszerzésére kiemelt figyelmet fordítunk, valamint saját receptúra alapján előállított készítményeket is forgalmazunk. Küldetésünk másik alappillére, hogy a kezdő és haladó szépségszakértőket versenyképes elméleti és gyakorlati tudással vértezzük fel. Ennek megvalósítása országszerte több helyszínen, rendszeresen megszervezett élő oktatások, valamint online tanfolyamok keretein belül történik.
A Best Lashes & Brows Professional márka egyre nagyobb ismertségnek örvend. Termékeinket és oktatásainkat a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt megtalálod!
13

SZEMPILLAÉPÍTÉS, SZEMPILLA LIFTING, SZEMÖLDÖK STYLING

online-szemoldok-kepzes

képzések és
továbbképzések

EGYÜTT, KIFORROTT ÉRTÉKEK MENTÉN DOLGOZUNK,
KÖZÖS CÉL VEZÉREL BENNÜNKET

Szenvedély és alázat

Csapatunk tagjai egytől egyig olyan szépségipari szakemberek, akik kreatív munkájukat elhivatottan végzik. Fontos számunkra, hogy a kezdő és a haladó szempilla és szemöldök stylistok kezébe adjunk minden szükséges eszközt és tudást ahhoz, hogy sikerre vigyék vállalkozásukat.

Professzionális minőség

A magas minőség egyet jelent a kiváló munkával. Karrieredet és vállalkozásodat a vendégeid elégedettsége mellett emelheted egyre nagyobb szintre. A tartós és bőrbarát alapanyagok, valamint a precíz munkavégzést segítő eszközök elengedhetetlenek ahhoz, hogy vendégeidnek kiemelkedő szolgáltatást nyújthass.

Ügyfélközpontúság

Érted vagyunk! Az egymás, a tanulóink és a vásárlóink iránt mutatott tisztelet elsődleges számunkra. Oktatóinkhoz és szakértői csapatunkhoz bátran fordulhatsz kérdéseiddel telefonon és üzenetben is. A problémákra mindig igyekszünk a felek számára legkielégítőbb megoldásokat megtalálni. Hozzánk bizalommal fordulhatsz.

Folyamatos fejlődés

A tökéletesség egy állapot, amit tenni akarással, kreativitással, bátorsággal és kíváncsisággal lehet megteremteni. Az új generációs eszközöket és alapanyagokat, a modern technikákat ebben a szemléletben adjuk át Neked is. A Best Lashes & Brows Pro-nál a fejlődés érték. Fejlődj Te is szakértői támogatásunkkal!

ALAPÍTÓNK, FODOR-CSUTI RENÁTA

NEMZETKÖZI ZSŰRITAG, ELŐADÓ, TULAJDONOS

Renáta 10 évvel ezelőtt kezdett szempilla-hosszabbítással foglalkozni. Oktatói és szakértői tapasztalatainak java részét a mindennapokon és külföldi tanfolyamokon szerezte, valamint többek között egy londoni, elismert akadémián is tanult. Precíz, maximalista szemléletének köszönhetően rövid időn belül elismert mester szempilla stylist, később pedig nemzetközi szakmai oktató vált belőle.
Vállalkozói attitűdjének hála 2014-ben megalapította az akkor még Best Lashes & Brows, ma már Best Lashes & Brows Professional néven itthon és nemzetközileg is ismert márkát. Csapatával a kezdetektől fogva küldetésének érezte, hogy időt és energiát nem sajnálva, a legjobb gyártókat kutassa fel, a legmodernebb technikákat sajátítsa el és adja át a tudást a Magyarországon szempilla és szemöldök stylist karrierbe kezdő vagy már a szakmában tevékenykedő érdeklődőknek.
Büszkeséggel tölti el, hogy az évek során a hozzá hasonló precíz és szenvedélyes munkatársainak segítségével évente több száz tanulót és sytlistot támogat álmaik megvalósításában. A londoni sikerek után Máltán folytatta karrierjét, ahol egy év alatt jól működő vállalkozást épített fel. Ekkor született meg az addigi legnagyobb projekt ötlete, amely végül 2014-ben valósult meg: a Best Lashes Pro (akkori nevén Best Lashes and Brows).
r4b8487