DÚS ÉS HOSSZÚ SZEMPILLÁK, TERMÉSZETESEN

A szempilla lifting egy egyedülálló technika, amellyel hosszan tartó, gyönyörűen ívelt, természetes hatású szempillákat készíthetsz. Garantáltan az egyik legkeresettebb szolgáltatás lesz vendégeid körében!

IGÉZŐ TEKINTET MŰSZEMPILLA NÉLKÜL

A szempilla lifting a hagyományos dauerral ellentétben nem göndöríti, hanem a pillatőnél emeli meg a pillákat, így annak teljes hosszát és szépségét hangsúlyozza, valamint optikailag növeli, kissé dúsítja és hosszabbítja azokat.

A Best Lashes Professional egyedi lifting rendszere nemcsak íveltséget, de több héten át tartó lifting hatást biztosít a szempilláknak. A szempilla liftinggel megemelt pillák festhetőek és spirálozhatóak is.

Azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem szeretnek műszempillát viselni, mégis íveltebb pillákra vágynak. Tökéletesen alkalmazható a lelógó szemhéj okozta zárt tekintet optikai nyitásához is.

AZONNAL KÉREM!

A SZEMPILLA LIFTING
EGYETLEN SZÉPSÉGSZALON PALETTÁJÁRÓL SEM HIÁNYOZHAT

• Hosszan, akár 6-8 hétig tartó gyönyörű tekintet
• Természetes hatás
• Nincs szükség műszempillára
• Nem káros a szemre és a pillákra
• Folyamatos használatra is
• Optikailag növeli, kissé dúsítja és hosszabbítja a saját pillákat

GYAKORI KÉRDÉSEK

Honnan származnak a Best Lashes Professional szempilla lifting termékei?

A szempilla liftinghez használt termékeket az Európai Unióban gyártják, amelyek minden hatályos jogszabálynak megfelelnek. Nemcsak CPNP regisztrációval, de a Best Beauty Kft. részére készített TID-el (termékinformációs dokumentáció) is rendelkeznek, ezért minden szakember nyugodtan tarthatja a szépségszalonjában.

A termékekhez tartozik MSDS (biztonsági adatlap)?

A szempilla liftinghez használt eszközök nagy része kozmetikai termékekből áll, ezért azokhoz nem szükséges az MSDS megléte. Kivétel ez alól a ragasztó, amelyhez a biztonsági adatlapot kérésre bármikor vásárlóink rendelkezésére tudjuk bocsátani.

A termékek saját fejlesztésűek?

A Best Lashes Professional termékek gyártásakor szoros kapcsolatot ápolunk a gyártópartnerekkel, valamint számos terméket teljesen egyedi, saját receptúra alapján gyártatunk, így biztosítva a legmagasabb minőséget vásárlóink részére. A folyamatos termékfejlesztést és ellenőrzést kiemelten fontosnak tartjuk, ezért gyártópartnereinket is különös gonddal válogattuk meg. Mindemellett a lehetőségekhez mérten rendszeres látogatásokat teszünk gyártópartnereinknél, amely a prémium minőség fenntartását eredményezi.

A természetes szempillák festhetőek a kezelés alatt?

Igen, minden további nélkül festhetőek. A szempilla lifting képzéseken kiemelt figyelmet fordítunk a festés szabályainak átadására, ugyanis nem mindegy hányadik lépésként használod a festéket.

Sokféle lifting ragasztó van a piacon. Mire kell figyelni, hogy valóban jót válasszak?

A lifting ragasztók minőségét azonnal, már az első használatnál meg tudod állapítani. Ha a szempillák nagyon nehezen vagy szinte alig tapadnak a szilikonpadra (megfelelő előkészítés és tiszta szilikonpad esetén), az azt jelenti, hogy a ragasztó nem jó minőségű. Ilyenkor érdemes váltani. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy egy erősen lefelé növő, egyenes vagy vastag szempillát bármely ragasztóval nehezebb és időigényesebb felfésülni a tapadásig, mint egy vékonyabb szempillát. 

A Best Lashes Professional-nél mi is évekig teszteltük, mire megtaláltuk a jelenleg is forgalmazott csúcsminőségű ragasztót.

Hogyan válasszam ki a megfelelő szilikonpadot?

A szilikonpadok esetében ötféle méretet különböztetünk meg: S, M, M1, M2 és L pad

S méret: rövidebb méretű szempillákhoz vagy közepes, lefelé növő pillákhoz ajánlott, de akkor is hasznos, ha drámaibb hatást szeretnél elérni.

M méret: rövidebb vagy közepes, de enyhén ívelt szempillákhoz is használhatod.

M1 méret: a közepes szempillákhoz készült.

M2 méret: a közepes és enyhén hosszabb pillák esetén lesz a társad.

L méret: használd az extra hosszú szempillákhoz vagy a természetes hatás eléréséhez.

A szilikonpad kiválasztásával kapcsolatban részletes információkhoz juthatsz a szempilla lifting tanfolyamon is. Elvégzésével nemcsak a megfelelő tudás birtokosa lehetsz, de megkímélheted magad a felmerülő kellemetlenségektől is.

Néha a szempillák vége lifting után bekunkorodik, olyanná válik, mintha megégett volna. Ez normális?

Nem, ez természetesen nem szabadna, hogy megtörténjen.

A szempilla lifting első két lépéseként (Step 1- göndörítő krém, Step 2 – fixáló krém) egy-egy krémes állagú hatóanyagot kell a szilikonpadra felfésült szempillákra felvinni. Sokszor ez helytelenül történik, mert a szempilla egészére kerül fel az anyag. A helyes, roncsolásmentes eljárás elvégzéséhez kizárólag a szempillák feléig vidd fel a krémeket. Mivel a hatását 100%-ban kifejti, ezért felesleges vele terhelni a szempillák végét. Ráadásul a szempilla végének elvékonyodása miatt a hatóidő is károsíthatja a szempillát.

Túl ívelt, szinte kunkori lett az egész pilla, pedig csak a feléig vittem fel a hatóanyagokat. Mit csináltam rosszul?

Ebben az esetben nem a pillák vége kunkori, hanem az egész pilla olyan, mintha bekunkorodott volna és nem szép, ívelt, liftingelt hatás lett a végeredmény. Ennek oka, hogy a hatóanyag túl sokáig volt fent a pillákon. Fontos, hogy a csomagoláson található hatóidőket mindig percre pontosan tartsd be, ellenkező esetben károsítod a szempillákat.

A végeredmény nem az lett amit vártam, pedig a vendég szempillája megfelelő méretű és minőségű ahhoz, hogy Lash Liftinget/ Lash Fillert alkalmazzunk. Mit rontottam el? Érdemes lenne márkát váltani?

A nem elég látványos, nem ívelt és lapos végeredmény oka nem feltétlenül a termék minőségében keresendő.

Mi lehet az oka?

Régóta felbontott termék, nem megfelelő tárolással. Nagyon sokszor ezt a végeredmény egy már túl régóta bontott termék okozza. Az egyik megoldás, amit tehetsz, hogy a termékre ráírod a felbontás dátumát. A tasakos termékek 2-4 alkalomra elegendőek és maximum 6-7 napig felhasználhatóak abban az esetben, ha használat után azonnal légmentesen lezárod a tasakot. Üveges, airless-es termékek esetén ez az idő hosszabb lehet, ám néhány hét elteltével ott is csökken a hatás, mert a terméket egyre többször éri levegő.

Túl kicsi vagy túl nagy szilikonpad használata. A másik gyakran előforduló probléma, hogy nem a megfelelő méretű szilikonpadet használod. Mivel a természetes szempillák különböznek egymástól, ezért nem használhatjuk ugyanazt a méretet mindenkinél. Egy rosszul megválasztott szilikonpad nem a megfelelő végeredménnyel párosulhat. Ezen kívül a szilikonpad gyenge minősége is okozhat problémákat, ugyanis a nem jól ívelt és silány anyagból készült eszköz nem az elvárt eredményt nyújtja majd.

Túl sok lifting ragasztó használata. Léteznek olyan pilla típusok, amelyeket könnyedén lehet felfésülni a szilikonpadra, de előfordul olyan is, hogy nehezebben akarnak megtapadni. Utóbbi esetben semmiképp nem szabad több ragasztót használni, mert egy bizonyos mennyiség után megakadályozza a göndörítő krém hatékonyságát. Helyette légy türelmes és várd meg, amíg a szálak rásimulnak a szilikonpadra.

A hatóanyagnak nincs ideje hatni, mert túl kevés ideig hagyjuk a pillákon. Aranyszabály: Mindig, minden körülmények között tartsd be a termékek hatóidejét!

További kérdésed van?

Kapcsolat

Írj üzenetet és szempilla lifting szakértő kollégáink készségesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

1095 Budapest Tinódi u. 1-3.

+36-70-773-1689

info@bestlashespro.hu

Hétköznap 9:00-17:00