Csatlós Nikolett

Márkanagykövet

Kárpátaljáról érkeztem Budapestre 2011-ben, hogy megvalósítsam az álmaimat és megtaláljam a szerelem munkámat. Amiben egészen biztos voltam, az az, hogy emberekkel akarok foglalkozni, de akkor még nem voltak konkrét elképzeléseim. 2017 szeptemberében megismerkedtem a műszempillaépítéssel. Sajnos az első képzésem elég hiányosnak bizonyult és a hiányos alaptudás miatt, nem éreztem úgy, hogy valaha sikeres lehetek majd ezen a területen. De szerencsére tévedtem.

A mai napig hiszem, hogy a sors vezetett a Best Lashes-hez egy liftingtanfolyamra, ahol az oktatómmal való beszélgetés után, újra kedvet kaptam a pillázáshoz. Úgy éreztem hiába telt már el 1 év az első képzésem óta, bele akarok vágni újra pillázás világába. Most már azt mondhatom, ez volt életem eddigi legjobb döntése.

Az alapoktól építgettem a kis birodalmamat, minden lehetséges forrásból tanultam, gyakoroltam, amikor csak tudtam és tervezgettem. Fél évig volt másodállásom a pillázás mellett, megértettem, hogy időt kell adnom annak, hogy felépüljön egy rendszer a munkámban és kialakítsam a vendégkörömet. Fél év után örömmel konstatáltam, hogy bizony már minden napra szükségem van a héten, hogy fogadni tudjam a vendégeimet és teljesen elköteleződtem a műszempillaépítés mellett.

Észre sem vettem és eltelt 10 hónap, amikor teljesült az első nagy álmom a szakmámon belül. A Best Lashes Pro felkért márkanagykövetnek! Sosem felejtem el azt az eufóriát, amit akkor éreztem! Óriási lökést adott, hogy hisznek bennem és további fejlődésre sarkallt.

A munkám szerelmese lettem és úgy érzem, hogy addig szeretnék fejlődni, ameddig csak tudok. Imádom, hogy alkothatok és valami szépet hozhatok létre apró, precíz lépésekből. Nagyon szeretem, hogy örömet okozhatok a vendégeimnek, magabiztosabbá tehetem őket egy szép pillasorral. De a számomra legkedvesebb ebben a gyönyörű munkában, az emberekkel való kapcsolat. Szolgáltató lévén nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a technikailag hibátlan szetteken túl valami többet is tudjak adni a vendégeimnek. Teljes figyelmet és odaadást alkalomról alkalomra.

Képzések:

• 2017. szeptember: 1D alapképzés
• 2017. december: Szempilla lifting
• 2018. január: 2D képzés
• 2019. július: Russian Volume tanfolyam

Vutz Szépségszalon, 1115 Budapest, Bartók Béla út 29.

Facebook profil

Instagram profil