A szemöldökfestés itt kezdődik!

A BROW HENNA szemöldökfestékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint a szálakon akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosítanak.

Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez, így egyénre szabható. Innovatív formulájú szemöldökfesték, mely stílusteremtő a szemöldökfestés és formázás világában.
undefined

PROFESSZIONÁLIS, LENYŰGÖZŐ

A BEST BROWS PRO fejlesztői csapata külföldi szakemberekkel közreműködve alkotta meg a Brow Henna Tint szemöldökfestékeket, melyek alkalmazásához nincs szükség hozzáadott hidrogén-peroxidra és nem tartalmaz ammóniát, ezáltal a hagyományos szemöldökfestés remek természetesebb alternatíváját kínálja. Ajánlható a szemöldök színének felélénkítésére, hiányos szemöldök korrigálására és a kikopott szemöldöktetoválás frissítésére is. Használatával a mai, divatos púderes és az ombre hatású szemöldökök is könnyedén kivitelezhetők.

BEST BROWS PRO OKTATÁSI RENDSZER

Magyarországon egyedi képzési tematikával oktatjuk a Henna Brow Tint termékek használatát. A hennával történő szemöldökszínezés Amerikában és Oroszországban is rendkívül elterjedt és keresett szolgáltatás, mely a te szalonodból sem hiányozhat. Fejlődj gyakorlatorientált képzéseinken, ahol kiscsoportos légkörben kiemelt marketingtámogatást is nyújtunk neked!
bb-education
bestbrows_image6_1200x1200_a78a3932-b86f-4da9-b0bd-82be810340d1

SHOP

BROW HENNA termékcsaládunkat és hozzá minden kiegészítőt, mely a szemöldökfestés és formázás művészetéhez szükséges megvásárolhatod egy helyen. Nálunk!