Megújult az Easy Fan pillakollekció!

Könnyű és gyors fanolás, látványos és lenyűgöző szempilla szett
A volume szettek építése most még egyszerűbb és gyorsabb! Készíts Te is csodálatos, drámai hatású Russian Volume szetteket játszi könnyedséggel a megújult Easy Fan pillákkal!
easy-fan-edition-16soros-D-3D-A

Még könnyebb és gyorsabb tincsezés

A megújult, egyedi gyártástechnológiának köszönhetően az Easy Fan tincseket mostantól sokkal könnyebben és gyorsabban tudod felvenni a ragasztócsíkról. A kollekció másik különlegessége, hogy a szempillák két rétegben fekszenek a ragasztócsíkon, így a tincsek kialakítása is egyszerűbbé válik.

Hosszan tartó íveltség

A különleges készítési eljárás során a pillák magas hőmérsékletű melegvizes kezelést kapnak, amelynek köszönhetően nem veszítik el tökéletes íveltségüket, így a végeredmény sokáig tartós marad. Az Easy Fan kiváló minőségű, 100% koreai PBT anyagból készül, továbbá a pillaszálak a hagyományos pillákhoz képest elvékonyodnak, leheletkönnyű súlyuk nem nehezíti el a természetes pillákat. A pillák extra gondoskodást is kapnak, hiszen gép használata nélkül, kézzel kerülnek rá a ragasztócsíkra.

A légies, fluffy hatású light volume és mega volume szettek hercegnője

Mivel a pillák vékonyabbak, mint a hagyományos volume szempillák, és a pillák két rétegben helyezkednek el a ragasztócsíkon, ezért az eredmény egy légies, könnyed, fluffy hatású volume szett lesz.
easy-fan-edition-16soros-B_fff4ae34-f43a-47bd-a680-16022c397340

Elegáns csomagolás

A megújult belsőhöz csodálatos külsőt terveztünk. A matt és természetes hatású Easy Fan pillák stílusos, biztonságosan záródó papírdobozban foglalnak helyet, amely lehetővé teszi a higiénikus tárolást. A doboz emellett praktikus is, hiszen könnyen nyílik, de biztosan záródik. Így a kedvenc pilláidat mindig biztonságban tudhatod. De nem minden a megkapó stílus! Az Easy Fan vadonatúj csomagolása környezettudatosabb választás, mert műanyag helyett papírból készült.

Így használd a megújult Easy Fan pillákat!

EGYSZERŰBB MINT GONDOLNÁD

A volume fanok kialakításához egyszerűen csak fogd meg kedvenc szempilla csipeszedet és vedd fel a pillaszálakat a ragasztócsíkról. Az Easy Fan pillák különlegessége, hogy a felvétel során azonnal kialakíthatod a volume fanokat. Az Easy Fan vékony pillaszálai miatt kevésbé precízen fogod tudni felvenni őket a ragasztócsíkról, így megadott számú szál helyett a tincs vastagságát és sűrűségét tudod szabályozni. Nincs szükség a The Glue Lock használatára sem, hiszen a pillák kialakításuknak köszönhetően nem záródnak össze a szempilla ragasztóba mártás után.
easy-fan-1
easy-fan-3
easy-fan-2
easy-fan-4
easy-fan-6
easy-fan-5
easy-fan-edition-16soros-B_fff4ae34-f43a-47bd-a680-16022c397340
Ár:
6990-7990 Ft

MEGÚJULT AZ EASY FAN PILLAKOLLEKCIÓ!

A szempillák két rétegben fekszenek a ragasztócsíkon, így könnyebben alakíthatod ki a tincseket, továbbá ennek köszönhetően a kész fanokat egyszerűbben és azonnal felveheted a szempillacsipesz segítségével.

gyakori kérdések

Minden, amit tudni szeretnél az Easy Fan pillákról

Kinek ajánljuk az Easy Fan kollekciót?

Nagyon hasznos azoknak, akik még nem gyakorlottak a tincsezésben, de szeretnék gyakorolni a volume technika különleges mozdulatait. Emellett profi stylistok is imádják használni, mert megkönnyíti és felgyorsítja a munkát, továbbá légies, könnyed hatású végeredményt biztosít.
Milyen technikához alkalmazható?
A pillakollekció a light volume és a mega volume szettek készítésénél lesz kiváló társad.

Kinek ajánlhatom az Easy Fan pillákat?

Azok a vendégeid, akik a kissé természetesebb, lágyabb frame vonalat részesítik előnyben, egyértelműen elégedettek lesznek vele.