Glamora UV LED lámpa szempillaépítéshez

Megérkezett a szempillaépítés forradalmian új eszköze!
Bemutatjuk a Best Lashes Pro Glamora UV LED lámpát! A titkos összetevő a hatékonyabb munkához és a hosszan tartó szempillaszettekhez. Helyezd más megvilágításba a szempillaépítés folyamatát és alkoss mesteri szempillaszetteket!
DECEMBER 31-IG BEVEZETŐ ÁRON CSAPHATSZ LE RÁ!
99 900 Ft helyett 79 900 Ft
uv-led-lampa-feher-C

A Te szépségszalonodban is ott a helye!

A Best Lashes Pro Glamora UV LED lámpára profi szempilla stylistként Neked is szükséged van. A forradalmian új technikának köszönhetően legalább 20-30%-kal csökkentheted egy szempillaszett megépítésének munkaidejét, mert a ragasztó azonnali száradásának hála nem kell a vendég egyik szeméről a másikra váltani egy fan felhelyezését követően. Ráadásul búcsút mondhatsz az összeragadt szempilláknak is! Az UV LED lámpa azonnal megszárítja a szempillaragasztót, így a szempillaépítés sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé válik. A stylistnak és a vendégnek is.

Készíts tökéletes szempillaszetteket gyorsabban és fogadj több vendéget a felszabaduló időben!

Gyorsabban, Kényelmesebben, Tartósabban

Így működik a BLPro Glamora UV LED lámpa
A Glamora UV LED lámpa igazi újítást hoz a hagyományos szempillaépítés művészetébe! Nincs többé 24-48 órás száradási idő, ugyanis a lámpa fénye azonnal (0,3-1 másodperc alatt) és teljesen megköti a ragasztót. Vendégeid imádni fognak érte, mert a kezelés után nem kell a víztől tartaniuk, hiszen az elkészült szettet rögtön érheti víz. A Glamora UV LED lámpa nem ismer határokat!

Még a magas hőmérséklet és páratartalom sem lesz számára akadály. Épp ellenkezőleg!

Az UV technológia segítségével sokkal tartósabb szetteket készíthetsz és végre maximálisan kihasználhatod kedvenc szempillaragasztód minden pozitív tulajdonságát: a ragasztó nem lesz folyós, nyúlós, ráadásul nem szükséges 15 percenként cserélni.

A műszempilla szálak eltávolítása sem okoz majd gondot. A hagyományos leoldó és kedvenc csipeszed segítségével ugyanolyan könnyen dolgozhatsz.

Viszlát irritáció

A hagyományos szempillaragasztóknak akár 48 óra is kellhet, hogy tökéletesen megszáradjanak, miközben a ragasztó gőze folyamatosan párolog.

Az UV technológiának hála a ragasztó azonnal megköt, így nincs kipárolgás, ezért az irritáció kialakulásának esélye is minimálisra csökkenhet vagy akár teljesen megszűnhet. Érzékeny szemű vendégeid is imádni fogják!

A korábban allergiás tüneteket tapasztaló vendégek visszajelzései alapján az UV LED világítástechnika 50-70%-kal csökkentheti az irritáció és az allergiás reakció kialakulásának esélyét.
undefined

Első a biztonság

A Best Lashes Professional kiemelt figyelmet fordít a vendéged és a szempilla stylistok biztonságára és egészségének védelmére. Időt és energiát nem sajnálva folyamatosan a legújabb technológiával készült termékeket és a legmegbízhatóbb gyártókat keressük annak érdekében, hogy kifogástalan minőségű termékekkel dolgozhass. A kiválasztási folyamat során mindent igyekszünk megtudni leendő gyártópartnereinkről: a vállalat működéséről, a termékeikről, a minőségbiztosítási rendszerükről, az adott termék tanúsítványairól. A Best Lashes Professional Glamora UV LED lámpa minden szempontunknak megfelelt.
  • FCC által igazolt

  • CE által igazolt

  • ROHS által igazolt

  • IEC62471 teszttel rendelkezik, ezért nem okoz semmiféle károsodást a szemnek és a bőrnek.

undefined

IEC/EN 62471 tanúsítvány fotobiológiai védelemre

A fotobiológiai tesztek során a világító testekben lévő LED lámpa kerül tesztelésre, amelynek eredménye alapján az adott lámpa megkaphatja a IEC/EN 62471 minősítést. A teszt részleteiről, a fotobiológiai védelemről, a mérési technikákról, az expozíciós határértékekről, a veszélyességi besorolásról és a gyártó kötelezettségeiről, például a címkézési követelményekről további információt az alábbi dokumentumban olvashatsz. Az Amity UV Led Ragasztó anyagbiztonsági adatlapjáról szintén az alábbi a gombra kattintva olvashatsz bővebben.
Minden, amit tudnod kell

A BEST LASHES PROFESSIONAL UV LED SZEMPILLARAGASZTÓKRÓL ÉS ESZKÖZÖKRŐL

2SLdvLwE_16c1375d-626f-4574-afa7-161da704e91b
Ára: 24 990 Ft

Amity UV LED ragasztó

6-8 HÉTIG TARTÓ HATÁS
Sima és közepesen folyékony UV LED szempillaragasztó bármilyen technikához. Ellenáll a víznek és az olajnak, segítségével hosszan, akár 6-8 hétig tartó végeredményt készíthetsz. Érzékeny szemű vendégeidnek is kiváló, ugyanis nem tartalmaz szénszármazékot ( Carbon black ) , így csökkenti az irritáció kialakulásának esélyét.
• Érzékeny szemű vendégeknek is ideális: Nem kell aggódni a ragasztó gőze és annak megkötése miatt. 
• Kényelmesebb és gyorsabb munkafolyamat: a ragasztócseppet nem szükséges 15 percenként cserélni. 
• Egyszerűbb: nincs szükség a Glue Bonder/Superbonder használatára.

Kötési ideje extragyors, teljes kötés 0,3 - 1 másodpercen belül.
Kiszerelés: 5g
Származási hely: Európai Unió
szines_szemalatet-fekete
Ára: 590 Ft

GÉL SZEMALÁTÉT (FEKETE)

A CSOMAG EGY PÁR SZEMALÁTÉTET TARTALMAZ
A Gél szemalátét szöszmentes és szagtalan, felhelyezése gyerekjáték.

E6MJz9Xw
Ára: 2490 Ft

Microfoam TAPASZ (FEKETE)

VIZÁLLÓ | 2.5CM X 5M
A microfoam tapasz a különleges anyaghasználatnak köszönhetően rugalmas és elasztikus, tökéletesen megtapad a vendég bőrén, mégis nagyon gyengéd hozzá. Kiváló alternatíva a papíralapú vagy a gél alapú tapaszok helyett.

szines-tapasz-muanyag-fekete
Ára: 1990 Ft

Szilikon TAPASZ (FEKETE)

1.25CM X 9.1M
Az alsó szempillaszálak leragasztására kiválóan alkalmas szilikon tapasszal megkönnyítheted a munkád. Segítségével az alsó szempillák nem tapadnak a felső szempillákhoz, így nem zavar szempillaépítés közben. Stílusos fekete színe elvarázsol.

6-HXfLI8

TÜKRÖZŐDÉSMENTES UV-VÉDŐ SZEMÜVEG

A SZEMEK VÉDELMÉRE
Védd meg a szemeidet a káros sugárzástól! Ha UV LED lámpát használsz, akkor javasoljuk a Tükröződés mentes UV-védő szemüveg használatát a munka során. A szemüveg segít végig fókuszálni az erős UV fény mellett, hogy Neked csak a gyönyörű szempillaszett elkészítésére kelljen koncentrálnod. Kényelmesen hordhatod akkor is, ha szemüveges vagy. Csak tedd az UV-védő szemüveget a sajátod fölé.

Glamora Uv Led Lámpa Nyílt Nap & Workshop 

Sajátítsd el az UV LED lámpával való tökéletes munka technikáját és fortélyait! Ismerd meg közelebbről a forradalmi technológiát!
Ha szeretnéd elsajátítani az UV LED lámpával való szempillaépítés művészetét, akkor szeretettel várunk a Best Lashes Professional díjmentes nyílt napján.
Az elmélet és gyakorlati tudást első kézből, szakértőinktől szerezheted meg. 

Ráadásul a workshopon lehetőség nyílik a Galmora UV LED lámpa és Amity UV LED ragasztó kipróbálására is. Időpont: 2023.12.04 Helyszín: a Best Lashes & Brows Pro Akadémia oktatóterme 1095 Budapest Tinódi u. 1-3. A díjmentes workshopra a helyek limitáltak.
Regisztrálj mielőbb!

GYIK

Az UV LED világítástechnika káros a szemre és a bőrre?

A használati utasítás pontos betartása mellett a termék nem káros a bőrre és a szemre. Fontos azonban, hogy szempilla stylistként Neked kell biztosítani a megfelelő feltételeket és biztonsági előírásokat.
Mit tegyek, ha a vendégem nem szeretné, hogy bekapcsoljam az UV LED lámpát használjam a szett elkészítése során?
Természetes, hogy a vendégednek vannak kérdései. Javasoljuk, hogy beszéld át vele a felmerülő aggodalmakat és válaszold meg őszintén a kérdéseit, mondj el mindent, ami a lámpa tulajdonságaival és használatával kapcsolatos. Ha vendéged is jobban megismeri az eszközt, nagyobb bizalommal fordul majd felé.

Az új technológiának köszönhetően tartósabb szetteket készíthetek?

Igen! Segítségével a szempillaszett akár 6-8 hétig vagy a természetes pillák elhullásáig is tarthat, de a 4 hetes töltésre sem csak néhány szál pillával fog érkezni a vendéged. A maximális tartósság érdekében mindenképpen tartsd be az előápolás legapróbb lépéseit is!

HOGYAN TÁROLJAM A RAGASZTÓT?

A ragasztót mindig száraz, hűvös helyen, az UV lámpától távol tárold, de ne a hűtőben. Tökéletesen alkalmas erre a cé

Meddig tart a ragasztó szavatossági ideje?

A ragasztó felbontás után és a megfelelő tárolási körülmények mellett 6 hónapig őrzi meg minőségét. A felbontatlan ragasztó 1 évig áll el. Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy kizárólag a megfelelő tárolás és használat mellett áll el a ragasztó.

Az UV lámpa használatakor speciális műszempillákat is kell használnom?

Nem, az UV LED lámpával ugyanúgy használhatod bármelyik szempilla kollekciót.

Ha UV LED lámpát használok, akkor is könnyen eltávolíthatom a felapplikált pillákat?

Igen, a felapplikált pillákat a hagyományos módszer segítéségével - a hagyományos leoldóval és/vagy csipesszel - könnyen eltávolíthatod.

Ha UV LED lámpát használok, akkor speciális technikával kell készítenem a szettet?

Egyáltalán nem, a lámpa mellett ugyanúgy használhatod kedvenc technikáidat.

Az UV-védő szemüveget használhatom a nagyító szemüveggel együtt?

Az UV-védő szemüveg nem feltétele a lámpa használatának, ám javasoljuk viselését munka közben. Az UV LED lámpa mellett természetesen használhatod a nagyító szemüveget. Ügyelj azonban arra, hogy soha ne nézz közvetlenül az UV fénybe! A Best Lashes Pro Glamora UV-LED lámpa kialakításának köszönhetően már alapvetően védi a szemet attól, hogy az UV sugarak közvetlenül a szembe irányuljanak. A lámpa feje lefelé néz, így a szemed védve van. A maximális védelem érdekében javasolt, de nem kötelező az UV-védő szemüveg használata szempillaépítés közben, ezért nyugodtan használd a nagyító szemüveget, amikor úgy érzed, szükséged van rá a tökéletes végeredmény elérése érdekében.

A Glamora UV-LED lámpát minden vendégnél használhatom?

Terhes nők, szoptató édesanyák esetében csak akkor használd a lámpát, ha vendéged rendelkezik orvos által kiállított írásos engedéllyel. Ellenkező esetben kerüld az UV lámpa használatát. Nem javasoljuk továbbá akkor, ha vendégednek a szeme körül látható sérülés, horzsolás, be nem gyógyult heg van, továbbá pikkelysömörrel, gombás fertőzéssel, gyulladásos bőrbetegséggel küzd. Kerülendő a lámpa használata napégéssel érintett bőr, neurodermatitis vagy diagnosztizált bőrrák esetén. Az UV fény fokozhatja a felsorolt problémák tüneteit. Az UV fényt azon vendégeknél is kerülni kell, akik epilepsziában, fényérzékenységben, polimorf fénydermatózisban, hemofíliában szenvednek vagy fényérzékenyítő gyógyszereket szednek, mint például szisztematikus dermatikumok, epilepszia elleni szerek vagy neuroleptikumok. Ha vendéged sugárkezelésban vagy kemoterápiában részesül, akkor is kerüld az UV fény használatát.

Használnom kell valamilyen speciális ragasztótartót?

A mindenkori szempillaragasztó tartó eszközök kiváló társaid lesznek. Érdemes azonban kerülni az átlátszó vagy üvegből készült ragasztótartókat, mert a napfény a ragasztó megkeményedését okozhatja.

Így használd a szempillaragasztót

kizárólag professzionális felhasználásra

Használat előtt mindig figyelmesen olvasd el a használati útmutatót és a munka során tartsd a közeledben, hogy ha kérdésed merül fel, azonnal választ kapj. A Best Lashes Professional szempillaragasztó kizárólag professzionális felhasználásra készült, ezért kerülni kell az otthoni használatot. Nyitott szem melletti szempillaépítéskor nem alkalmazható! Használd jól szellőző helyiségben! A ragasztó erős, gyorsan száradó tulajdonságú - cianoakrilát tartalmú -, ezért speciális esetekben légúti irritációt okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó. A rendkívül gyors ragasztóhatás miatt másodpercek alatt összeragaszthatja a bőrt és a szemhéjat. Szembe kerülés esetén azonnal távolítsd el a kontaktlencsét, ha van és öblítsd ki a szemet bő vízzel. Végezd a folyamatot addig, amíg a szemek tiszták lesznek, és könnyedén nyitódnak, csukódnak. Ha irritációt tapasztalsz, mielőbb keress fel egy szakorvost! A termék felbontás után 6 hónapig őrzi meg minőségét.

a lámpa technikai jellemzői

  • Hullámhossz: 395nm - 400nm

  • 5W / 5V-1A

  • Anyaga: Aluminium, Szilikon, Metál

  • A lámpa fényének mérete változtatható.

  • Egyszerű pedálos be- és kikapcsolás