Szakmai workshopjainkra és oktatásainkra modelleket keresünk!

Legyél Te a Best Lashes & Brows Professional
szempilla és szemöldök Modellje!

Imádod a legújabb szépségápolási trendeket? Mindig az elsők között vagy, aki kipróbálja őket? Szeretsz kísérletezni a külsőddel és mindig igyekszel a legjobbat kihozni magadból? Érdekelnek a szempilla és szemöldök szépítő kezelések? Jelentkezz hozzánk Modellnek!

Szakmai workshopjainkra és oktatásainkra modelleket keresünk!

Legyél Te a Best Lashes & Brows Professional szempilla és szemöldök Modellje!

Imádod a legújabb szépségápolási trendeket? Mindig az elsők között vagy, aki kipróbálja őket? Szeretsz kísérletezni a külsőddel és mindig igyekszel a legjobbat kihozni magadból? Érdekelnek a szempilla és szemöldök szépítő kezelések? Jelentkezz hozzánk Modellnek!

Miért érdemes hozzánk jelentkezni?

  • A szakma legjobbjai fognak Neked csodálatos szempillákat és szemöldököket varázsolni.

  • Díjmentesen kaphatsz szempilla és szemöldök szépítő, formázó kezeléseket.

  • Kipróbálhatod a szempilla hosszabbítást, a szempilla liftinget, a szemöldök laminálást és a Henna szemöldök festést.

  • Munkádat nemcsak a professzionális kezelésekkel honoráljuk, hanem anyagi juttatással is elismerjük.

  • Professzionális fotókat készítünk rólad a kezelés előtt és után, amelyeket a Best Lashes & Brows Professional online felületein láthatsz majd viszont.

  • Exkluzív betekintést nyerhetsz a legfrissebb szépségápolási trendekbe.

  • Modellként részt vehetsz szakmai workshopjainkon.

Ismerj meg minket!

A Best Lashes Professional az egyik legnagyobb és legszélesebb termékválasztékkal rendelkező cég a szempillaépítés és a szempilla lifting terén, a Best Brows Professional pedig stílusos újítást hozott a szemöldökfestés és formázás világába. Együtt dolgozunk, közös cél vezérel bennünket. De nem csak ezek tesznek csapattá, hanem azok az értékek is, amelyeket mindannyian képviselünk. Ezek közül is a legfontosabb az alázat. Elhivatottak vagyunk a munkánkban és csapatunk tagjaként Tőled is elvárjuk ezt.

Minden álmod ez a lehetőség?

Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével!

A jelentkezési folyamat első lépése a jelentkezési űrlap kitöltése. Kérjük, hogy őszintén válaszolj a feltett kérdésekre, hiszen mi így tudjuk a lehető legmegfelelőbb kezelést kiválasztani számodra.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi időt vesz igénybe egy alkalom?

Workshopjaink és oktatásaink gyakorlati részei körülbelül 2-3 órásak, amely időtartam a modellkedést is magában foglalja.

Hogyan, hol és milyen formában használjátok fel az elkészült fotókat?

A workshopok és oktatások során profi fotókat készítünk a kezelés megkezdése előtt, a folyamat lépéseiről, valamint a végeredményről. A fotókat online felületeinken fogjuk felhasználni, úgy mint a weboldalunkon (www.bestlashespro.hu), hírleveleinkben és közösségi média felületeinken (Facebook és Instagram oldalainkon). Facebook oldalaink: Best Lashes Pro Hungary és Best Brows Pro Hungary Instagram oldalaink: @bestlashepro_official és @bestbrowspro_official

Ki jelentkezhet modellnek?

Modell pozíciónkra olyan lelkes, nyitott és kíváncsi embereket keresünk, akik érdeklődnek a szépségápolás iránt és szívesen kipróbálják a különböző szempilla és szemöldök styling kezeléseket. Örömmel várjuk jelentkezésed!

Díjazás

A díjazás mértékéről és feltételeiről a jelentkezés elfogadását követően biztosítunk részletes tájékoztatást. :)

További kérdéseid lennének?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Ha csatlakoznál modell csapatunkhoz, akkor ne habozz, jelentkezz!