Fedezd fel a csipesz kollekciót,

amiről eddig álmodtál!

A Prime Edition kollekció csipeszei tökéletes záródásuknak köszönhetően olyan végeredményt érhetsz el, mint korábban soha. A legmagasabb minőségű japán acél felhasználásával készült, egyforma fejrésszel ellátott csipeszekkel a tincsezés igazi élmény.
undefined

Fedezd fel a csipesz kollekciót,

amiről eddig álmodtál!

A Prime Edition kollekció csipeszei tökéletes záródásuknak köszönhetően olyan végeredményt érhetsz el, mint korábban soha. A legmagasabb minőségű japán acél felhasználásával készült, egyforma fejrésszel ellátott csipeszekkel a tincsezés igazi élmény.

Miért válaszd

A prime edition kollekció szempilla csipeszeit?

  • Tökéletes záródás, így a tincsezés szinte gyerekjáték.

  • Egyforma fejrész és kézzel csiszolt, tűpontos élek a fanok készítésének megkönnyítésére.

  • A light volume-tól a mega volume-ig használhatod.

  • Könnyű fogást, mégis precíz munkavégzést tesz lehetővé.

  • 12-13 cm-es hosszúság, kényelmes munkafolyamat.

  • Minőségi garancia: A Best Lashes Professional szempilla stylistjai tesztelték.

Ha a szempillacsipeszek között

LÉTEZIK A “NAGY Ő”, AKKOR AZ BIZTOSAN
A PRIME EDITION KOLLEKCIÓ SZEMPILLA CSIPESZ LENNE!

A Best Lashes Professional indulása óta a legmagasabb minőségű termékeket biztosítjuk vásárlóink számára. Ez a csipeszeknél sincsen másképp. Mielőtt a termékek a bolt polcaira kerülnek, hosszas tesztelési folyamaton esnek át, ahol gondosan ügyelünk a megfelelő záródásra és kiszűrjük az anyaghibákat, hogy Te azonnal a legprofibb csipesszel dolgozhass.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen anyagból és hogyan készülnek?

A Prime Edition kollekció szempilla csipeszei rozsdamentes, legmagasabb minőségű japán acélból készülnek, így bármely fertőtlenítő folyadékot használhatod hozzájuk.*** Emellett a csipeszek gondos odafigyelés mellett, kézi csiszolással készülnek, emiatt teljesen egyedi darabnak számítanak. ***Kivéve azoknál a csipeszeknél, amelyek extra festék réteget kaptak. Ebben az esetben csak a csipesz fejrészét fújd le vagy áztasd a fertőtlenítő folyadékba, így a festékrétegnek nem esik baja.

Minden egyes csipeszt kézzel teszteltek?

Őszinték leszünk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy az összes csipeszt saját magunk leteszteljük. A Prime Edition kollekció csipeszeiből közel 10 000 db készült, melyek tökéletes záródását minden esetben leellenőriztük.

Miben különbözik a Prime Edition kollekció más márkák csipeszétől vagy akár a Best Lashes Pro más csipeszeitől?

Ahelyett, hogy más márkák termékeit véleményeznénk, szeretnénk neked bemutatni azt, hogy miért a Best Lashes Professional Prime Edition kollekcióját válaszd, ha csipeszvásárláson töröd a fejed. Vezető termékfejlesztőnk és tulajdonosunk, Fodor-Csuti Renáta több éves szempilla stylist tapasztalatának, szakmai hozzáértésének és újító szemléletének köszönhetően rendszeresen figyeli a legújabb technikákat és termékfejlesztési irányokat. A Prime Edition újítása is egy külföldi VIP továbbképzésen való részvételhez köthető, ahol a szempilla csipeszek helyes tesztelését sajátította el. Ez a tudás szolgálta az alapot az új kollekció megalkotásához.

A Prime Edition kollekció csipeszei drágábbak, mint az eddigiek. Elérhetőek lesznek az olcsóbb csipeszek is?

A Best Lashes Pro mindenkori célja, hogy a piacon elérhető legmagasabb minőségű csipeszeket gyártsa a szempilla stylistok számára, mert elkötelezetten hisszük, hogy a csipesz az egyik kulcsa a kényelmes és precíz munkának. Emiatt a jövőben kizárólag a Prime Edition kollekció csipeszeket fogjuk forgalmazni, minden más csipeszünk kifutó darab és később nem lesz elérhető.

Mi garantálja azt, hogy nekem is beválik a csipesz?

Bár hisszük, hogy a Prime Edition kollekció csipeszei közül minden stylist megtalálja a hozzá legjobban illő darabot, garantálni nem tudjuk, hogy neked is beválik. Mindenki más preferenciák mentén dolgozik, ezért ami az egyik szakembernek tökéletes, az lehet, hogy neked nem lesz az igazi. Egyedi ajánlatunkkal azonban lehetőséged nyílik a kiválasztott csipesz kipróbálására. Próbáld ki és ha nem tetszik, küldd vissza!

Milyen hosszúságúak a csipeszek?

A Prime Edition kollekció csipeszei 12-13 cm hosszúságúak, ami a legkényelmesebb munkafolyamatot biztosítja számodra.

Hol vannak a záródási pontok?

A záródási pontok minden szempilla csipesznél máshol helyezkednek el. Amikor kézhez kapod a megrendelt típust, érdemes kicsit gyakorolni, “fanolni“ vele, hogy kitapasztald a tökéletes záródási pontokat. A legtöbb csipesz vagy az első 1/3 részen vagy középen záródik teljesen.