Lépj be a Promade pillák varázslatos világába!

A Premade Edition kollekcióval többé nem kell minőségi kompromisszumot kötnöd! A legmagasabb minőségű, természetes vagy drámai hatású pillák, változatos ívek és méretek, mix kiszerelésben is!
undefined
Lépj be a Promade pillák varázslatos világába!
A Premade Edition kollekcióval többé nem kell minőségi kompromisszumot kötnöd! A legmagasabb minőségű, természetes vagy drámai hatású pillák, változatos ívek és méretek, mix kiszerelésben is!

Speciális gyártástechnológia,
kifogástalan minőség

Mintha csak Te alkottad volna meg a fanokat! Minden egyes Premade/Promade előrefanolt pilla a legmodernebb hőillesztéses technikával, kézzel készül, emiatt teljesen megegyezik a kézzel készült fanok minőségével.

Miért kitűnő választás
a Premade Edition kollekció?

  • A light volume, volume és mega volume szetteket akár 1- 1,5 óra alatt megépítheted

  • Időt takaríthatsz meg, így több vendéget fogadhatsz és több pénzt kereshetsz

  • Tökéletesen szimmetrikus fanok

  • A legegyszerűbb felvétel és illesztés

  • Akár 1200 fan tálcánként vagy 2025 fan dobozonként

  • Változatos ívek és méretek

premade-bestlashespro

A JÖVŐ A PROMADE/PREMADE PILLÁKÉ.

Tarts velünk a határtalan lehetőségek világába!

EREDMÉNYESEBB MUNKA

A tökéletesen szimmetrikus fanoknak köszönhetően egységes szetteket készíthetsz könnyedén.

HATÁRTALAN VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG

A különböző íveltségű, zárt, nyitott, vagy közepes fanokat a light volume szettektől a mega volume szettekig használhatod.

A VENDÉGEID IMÁDNI FOGJÁK

A szettek építésének ideje rövidebb lesz, ezért a szolgáltatásod vendégeid számára még gyorsabbá és kényelmesebbé válik.

KIEGYENSÚLYOZOTTABB MUNKAVÉGZÉST TESZ LEHETŐVÉ

Kevesebb idő megy el a fanolással, ezért kevesebbet görnyedsz. Ezt a gondoskodást a hátad és a derekad meghálálja majd.

Lépj a következő szintre!

Dolgozz okosabban, ne keményebben!

Válassz a 6 féle prémium kollekció közül!
promade-edition-20soros-7D-8-13-B_1

Promade Edition

A Premade Edition család klasszikus tagja. A speciális nyersanyaghasználatnak és a pillák kialakításának köszönhetően természetesebb, lágyabb hatást eredményez viselőjének.
promade-edition-20soros-dramatic-A-uj

Premade Dramatic Edition

A drámai hatást kedvelő vendégeid imádni fogják. A pillák mélyen pigmentált alapanyagokból készülnek, melynek köszönhetően a pillaszálak mélyfekete színűek. Így a végeredmény egy sokkal teltebb, látványosabb és igéző hatású tekintet.

promade-edition-omlesztett-B

LOOSE, vagyis ömlesztett kiszerelés

A Premade Edition és a Dramatic Edition gazdaságos ikertestvérei. A különbség csak a kiszerelésben van, ugyanis itt a fanok ömlesztve helyezkednek el, ezért a tincsek felvételének megkönnyítésére szilikonos paletta használatát javasoljuk.
promade-rapid-fans-A

Premade Edition RAPID

Gyors munkafolyamat kedvezőbb áron! A RAPID pillakollekció az előrefanolt pillák szerelmeseinek kedvence, mert a tincsek az előrekészített sorokon fekszenek, amit könnyedén lehet a többször használatos szilikon padra helyezni.
promade-edition-20soros-7D-8-13-B

WISPY Premade Szempilla

A fanok kézzel készült, hőillesztett megmunkálása során egy spike “tüske” is beépítésre került, amivel elérhető a bámulatos Wispy vagy KimK tekintet.

Gyakori kérdések

Hogyan és miből készül?

A Premade Edition kollekció részben géppel, részben kézzel, hőillesztéses technikával készül. A pillák anyaga magas minőségű, koreai PBT, amelynek köszönhetően a pillák könnyűek, rugalmasak, mélyfekete színűek és hosszú hetek után sem veszítik el íveltségüket.
Tényleg megéri?
Minden elfogultság nélkül mondjuk, hogy igen. Ugyanis az előre készített, szimmetrikus fanokkal sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni, amelynek köszönhetően egy szettet kevesebb idő alatt építhetsz meg. Ráadásul ugyanolyan magas minőségben, mintha te készítenéd el azt a fant. Ez egyben azt is jelenti, hogy több vendéget fogadhatsz egy munkanap. Így bár az anyagköltség elsőre magasabbnak tűnik, a gyorsabb munkafolyamat miatt ezt egy csekély mértékű áremeléssel kompenzálhatod. A vendégeid hálásak lesznek Neked, és boldogan fizetnek majd egy kicsivel többet, hiszen cserébe több idejük marad más fontos dolgokra.

Mindemellett az anyagveszteséget is jócskán csökkenteni tudod. Ugye veled is előfordult már, hogy az általad készített fan nem úgy sikerült, ahogy szeretted volna, emiatt kénytelen voltál eldobni azt? A premade/promade pilláknál ez nem fordulhat elő, hiszen a minőségi fanok előre el vannak készítve.

Ha előre fanolt pillát használok, akkor is ismernem kell a volume technikát?

A Promade pillák használatának ugyan nem előfeltétele a volume technikai ismeretek elsajátítása, azonban ez egy olyan szakmai tudás, amit minden profi szempilla stylistnak érdemes tudnia.

Kell hozzá valamilyen speciális eszköz?

Nem szükséges semmilyen speciális anyag vagy eszköz, a Premade Edition szettek elkészítése megegyezik a hagyományos anyagszükséglettel.

A Premade Edition jobb, mint a kézzel készült fan?

Inkább úgy fogalmaznánk, hogy más. A premade pillák lehetővé teszik számodra, hogy a fanolással töltött időigényes és aprólékos folyamatot lerövidítsd, amellyel értékes időt takarítasz meg a vendégednek és magadnak is. Természetesen minden típusú pillának megvannak az előnyei és a hátrányai, ami minden szempilla stylistnál egyéni. Így inkább azt javasolnánk, hogy tegyél egy próbát a Premade Edition kollekcióval és tapasztald meg a benne rejlő lehetőségeket.

Nyitott, normál (közepesen nyitott) vagy zárt fant használjak?

Elsősorban a több típusú fan készleten tartását javasoljuk, mert nem ritka, hogy egy szetten belül zárt és nyitott fant is szükséges használni. Íme egy kis segítség, hogy melyiket mire és mikor használhatunk.
 
A nyitott fan a ritkább és hiányosabb természetes szempillák esetén lesz megfelelő társunk. Kevésbé telített szett készítését teszi lehetővé, ezért a természetesebb hatást kedvelő vendégek körében lesz népszerű.

A normál vagy közepesen nyitott fant a normál vagy enyhén ritkás természetes szempillával rendelkező vendégek esetében ajánljuk.

A zárt fan használatával tömörebb, sűrűbb szettet érhetünk el. Normál vagy sok természetes pillával rendelkező vendégeknél vethetjük be annak érdekében, hogy egységes végeredményt kapjunk.

Egy doboz tartalma hány vendégre elég?

A Promade pillákkal dolgozni gazdaságos és időhatékony, még abban az esetben is, ha kiegészítőként használjuk őket. Erre jó példa az ömlesztett kiszerelésű Dramatic Promade 3D kollekció, amelynek doboza 1000 fant tartalmaz. Amennyiben 100% telítettséget szeretnénk elérni 1-1 szem esetében, akkor körülbelül 100-200 tincset fogunk felhasználni. Így ezzel a kiszereléssel hozzávetőlegesen 3-4 vendégnek varázsolhatsz mesés tekintetet. Fontos, hogy ez a mennyiség kollekciónként változik! További információ a Ft/fan árakról a termékoldalon található.

Fontos, hogy ez a mennyiség kollekciónként változik! További információ a Ft/fan árakról a termékoldalon található.