Rólunk

A Best Lashes Professional a legnagyobb és legszélesebb termékválasztékkal rendelkező cég a szempillaépítés és szempillalifting terén.

Ismerj meg minket!

Nemzetközi hálózatunk előnyei

Cégünk magyarországi székhellyel rendelkezik, de webáruházainkon keresztül (magyar és angol nyelven) világszerte küldünk csomagokat. Az értékesítés mellett több európai országban, például Szlovákiában és Ausztriában szervezünk oktatásokat is.

A Best Lashes Professional elsődleges célja, hogy magas minőségű termékek széles választékát nyújtsa partnereinek a lehető legkedvezőbb áron. Termékeink fejlesztésében is aktív részt vállalunk, szoros együttműködésben állunk gyártó partnereinkkel, így biztosítva vásárlóinknak a legjobb alapanyagokhoz és eszközökhöz való hozzáférést.

A Best Lashes Pro professzionális termékei garanciát jelentenek a kiváló minőségű munkára. A szempillaragasztók beszerzésére kiemelt figyelmet fordítunk, így folyamatosan kiváló minőségű termékek állnak vásárlóink rendelkezésére.

Szempilla stylist oktatásaink, képzések

Termékeink mellett nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra is! A Best Lashes Pro magasan képzett, hivatalos oktatói több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, az oktatást pedig egyedülálló tematika alapján végzik, így a siker szinte garantált!

A tanfolyamok kis létszámú (max. 4 fő) csoportokban zajlanak, de igény esetén egyéni oktatást is biztosítunk.

Miért érdemes a mi oktatásainkat választani?

  • Gyakorlatorientált képzések, kiscsoportos létszámmal
  • Nemzetközi mester stylist oktatóktól tanulhatsz minden képzésen
  • Minőségi, professzionális termékcsalád
  • Kiemelt marketingtámogatás
  • Könnyű és gyors vásárlási lehetőség webáruházunkon keresztül

Jelentkezz most, vagy ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Képzéseink →

A BEST LASHES pro csapata

Miért erős a csapatunk és mik a fő elveink?
Együtt dolgozunk, közös cél vezérel bennünket – de nem csak ezek tesznek csapattá, hanem azok az értékek is, amelyeket mindannyian képviselünk.

Ezek közül a legfontosabb az alázat. Tudjuk honnan indultunk, és eszerint végezzük a munkánkat. Csapatunk tagjainak a szakmai kiválóságon túl emberileg is illeszkedniük kell az értékrendünkbe. Elsődleges szempont számunkra az egymás, és tanulóink iránt mutatott tisztelet. Önbizalmat szeretnénk erősíteni, nem pedig letörni azt. Nagyon fontos, hogy tanulóink bátran kérdezzenek a képzéseken, hiszen azért vagyunk, hogy válaszoljunk. Célunk, hogy a tanulóink bízzanak bennünk, és érezzék, hogy mi értük vagyunk.

Fodor-Csuti Renáta

Mester szempilla stylist, nemzetközi szakmai oktató, nemzetközi zsűritag, előadó, tulajdonos

Renáta, a Best Lashes Pro alapítója, 10 éve foglalkozik szempilla-hosszabbítással. Gyakori utazásai alkalmával inspirációt kapott a külföldön sikeres szempilla stylistoktól, így különböző képzések elvégzése után Londonba költözött, ahol elindította vállalkozását. Precíz, maximalista szemlélete arra késztette, hogy a munka mellett is folyamatosan képezze magát, tanfolyamokon vegyen részt.
A londoni sikerek után Máltán folytatta karrierjét, ahol egy év alatt jól működő vállalkozást épített fel. Ekkor született meg az addigi legnagyobb projekt ötlete, amely végül 2014-ben valósult meg: a Best Lashes Pro (akkori nevén Best Lashes and Brows).

A Best Lashes Pro születése
Renáta visszatért Londonba, ahol elvégzett egy szakmai oktatói képzést, és megalapította a Best Lashes Professionalt – korábbi nevén Best Lashes&Browst. Csapatával a kezdetektől fogva küldetésének érezte, hogy időt és energiát nem sajnálva, a legjobb gyártókat kutassa fel, miközben az árakat kedvező szinten tudja tartani.

A nemzetközi jelenlét kiemelten fontos a cég számára, ezért már két alkalommal volt jelen Európa egyik legnagyobb szakmai kiállításán, a londoni Professional Beauty Exhibition eseményen.

Az oktatás vállalkozásunk egyik legfőbb pillére
Fontos, hogy aki szempilla stylistként képzeli el a jövőjét, a szempillaépítés menetén túl megismerje a szakma üzleti és emberi oldalát is. Renáta több éves hazai és nemzetközi piacon szerzett tapasztalata, a szakma iránti alázata és tudása révén a Best Lashes Pro képzésein részt vevők teljes képet kaphatnak a szakmáról, így garantálva a sikert a későbbi önálló munkához.

“Az igazi mester nem nevel tanítványokat, hanem csak mestereket.”
Robert Schumann

A Best Lashes csapata

Simon Alexandra

Best Lashes Pro oktató, díjnyertes szempilla stylist, zsűritag
– Budapest –

Tovább →

Toldi Anna

Best Lashes Pro oktató, díjnyertes szempilla stylist
– Budapest –

Tovább →

Molnár Renáta

Best Lashes Pro oktató, szempilla stylist
– Szeged –

Tovább →

Bartal-Magyar Anita

Best Lashes Pro oktató, szempilla stylist
– Sopron –

Tovább →
Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad