The Glue Lock

Bosszankodtál már azon, hogy a gondosan kialakított lash fanok a ragasztó felfutásától összezáródnak? Szeretnél egyszer és mindenkorra megszabadulni ettől a problémától? Jó hírünk van! Megérkezett a The Glue Lock, amely garantáltan a profik kedvence lesz! 

Hogyan működik?

A The Glue Lock megakadályozza a ragasztó felfutását a lash fanon, így használatával a szempillaszálak nem fognak összecsukódni, ráadásul bármely ragasztóval használható.

Így használd:

A szett építését megelőzően húzz az ecsettel egy 1 mm széles sávot a ragasztócsíkon lévő pillákra oda, ahonnan nem szeretnéd, hogy a ragasztó tovább jusson (1-2 mm a fan csúcsától), majd dolgozz tovább a megszokott módon.

Tippünk:

Ha a hőmérséklet nem magasabb 22 foknál, naponta kétszer használd a terméket. Ha melegebb van 22 foknál, akkor többször is szükség lehet újbóli felvitelre, attól függően, hogy mikor kezdenek a fanok a kívántnál jobban záródni.

Vegán termék.

Kizárólag professzionális felhasználásra! Gyermekektől távol tartandó!

6.990 Ft
5.504 Ft + ÁFA
-
+
Vissza a webáruházba

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlóink! Üzletünk a kormány intézkedései alapján március 8-22. között zárva tart, azonban webshopunk zavartalanul üzemel!

Weboldalunk sütiket használ. Miért?
Elfogad