Matte Glossy, Prime Edition, PrEmium Mink

Három ikonikus szempilla kollekciónk újjászületik!
Egyedi gyártástechnológia, innovatív csomagolás, hatékonyabb szempillaépítés a nemzetközi sztenderdeknek megfelelően. Legyél az elsők között és próbáld ki kívül-belül megújult prémium szempilla kollekcióinkat!

Rectangle_1677
prime-edition-8soros-B-CC-007-7-12
premium-mink-edition-16soros-3D-B
3ujpilla

A profi szempilla stylistok abszolút kedvence lesz!

Hosszú hónapok átgondolt és aprólékos kutatás-fejlesztési munkájának köszönhetően végre eljött az idő, hogy lerántsuk a leplet három jól ismert, mégis most merőben más pillakollekciónkról.

A Matte Glossy, a Prime Edition és a Premium Mink pillák mostantól új, modern gyártástechnológiával készülnek.

Minden eddiginél hatékonyabb szempillaépítés

Magyarország egyik piacvezető professzionális szépségipari márkájaként, közel 10 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy a legmagasabb, prémium minőségű szempilla kollekció elengedhetetlen. Egyedülálló gyártástechnológiánknak köszönhetően a szempillák a nemzetközi sztenderdek elvárásaihoz igazodnak. Így a szempillaépítés sokkal hatékonyabbá és praktikusabbá válik. 

Készülj, mert a három legnépszerűbb, prémium klasszikus és volume szempilla kollekciónk mostantól egyedi és megismételhetetlen formában érkezik hozzád. Professzionális és hibátlan végeredmény, egyszerűbb és gördülékenyebb szempillaépítés, és elsőrangú minőség vár rád!

A pillakollekciók mostantól egységes ívekben, méretekben és vastagságokban érhetőek el.

Engedd magad lenyűgözni!

Vess egy pillantást a megújult kollekciókra!

Fedezd fel a Best Lashes Professional prémium szempillakollekcióit! Intenzív, valódi fekete szín, puha textúra, a természetestől a drámai hatásig a legmagasabb minőségben. Válassz a 8 vagy 16 soros, egyméretes vagy mix szempillatálcák közül!
matte-glossy-edition-16soros-B-C-007-6-13

MATTE GLOSSY EDITION

Valódi mélyfekete színének, közepesen matt felületének köszönhetően látszatra telt, mégis természetes hatású pillasort eredményez. A pillák rugalmasak és extra könnyűek, valamint a végekig elvékonyodnak, melyet vendégeid is imádni fognak viselni.
prime-edition-16soros-B-C-007-6-13

PRIME EDITION

A Prime Edition enyhe selyemfénye garantáltan levesz a lábadról, mélyfekete színe és visszafogott fénye pedig elvarázsol. A pillák könnyűek és rugalmasak, végük röviden elvékonyodik. A Prime Edition az arany középút a Matte Glossy és Prémium Mink között a természetes, de mégis dús és látványos végeredményt kedvelő vendégeidnek.
premium-mink-16soros-B-C-007-6-13

PREMIUM MINK EDITION

A legintenzívebb, hamisítatlan ébenfekete szín, visszafogott fény, műanyag hatás nélkül. A Prémium Mink Edition könnyed és tartósan ívelt pillái szinte belesimulnak a természetes szempillák közé. Kiváló választás azon vendégeid számára, akik drámai hatású tekintetet szeretnének.

Praktikus ragasztócsíkok

a könnyű fanoláshoz és felvételhez!

Bármely technikához tökéletesek.

Garancia a minőségre

Nálunk az első helyen a prémium minőségű termékek biztosítása áll, ezért szakértőink a gyártási folyamat minden egyes lépését komolyan ellenőrzik. A minőségellenőrzés során figyelmünket nem kerülheti el a pillák egységes méretének, megfelelő íveltségének és pontos hosszúságának vizsgálata. Bízd ránk ezt a folyamatot és koncentrálj nyugodtan stylist karriered fejlesztésére!

Könnyű és gyors fanolás

A megújult pillatálcákban lévő ragasztócsíkokon minden információt megtalálsz a pillákról. Mostantól egyszerűen és azonnal leolvashatod a sor ívét, vastagságát és hosszúságát.

akadálytalan munkafolyamat

A papírdobozos szempillatálcák praktikus újítása, hogy keret nélküliek, ezért a ragasztócsíkot egy mozdulattal, nagyon könnyen leemelheted a tálcáról.

prémium minőség

A különleges koreai PBT alapanyaghasználatnak köszönhetően a pillák rugalmasak, hipoallergének és könnyűek. A megújult ragasztócsík alumínium hátoldalának köszönhetően a nem hagy nyomot a szempilla palettán.

kézzel készült

Gyártópartnerünk szintén kiemelt hangsúlyt fektet a szempilla stylistok egyedi igényeire, ezért prémium szempilla kollekcióink gondos és szakértő kezek munkájával jönnek létre, amely környezettudatos gyártási folyamattal párosul.

egységes méretek

Legyen szó a 8 vagy a 16 soros kiszerelésekről, a három prémium pillakollekció hosszúsága mostantól teljesen megegyezik. A gyártási folyamat során minden egyes pillaszál megfelelő hőkezelésen esik át, ezért nincsenek többé összeragadt pillaszálak. Ráadásul nem kell aggódnod a pazarlás miatt sem.

csodálatos mélyfekete szín

Felejtsd el a kék és zöld fényű pillákat! A Matte Glossy, a Prime Edition és a Prémium Mink valódi mélyfekete színe magáért beszél, amely vendégeidnek sem okoz majd csalódást.

esztétikus végeredmény

A kifinomult és modern gyártástechnológiának köszönhetően a pillákkal elragadó, telt és szimmetrikus szetteket készíthetsz anélkül, hogy a pillák összetapadnának egymással.

hosszan tartó íveltség

A megfelelő hőkezeléses technikának köszönhetően a pillák hosszútávon tartják a megfelelő íveltséget, hetek múlva sem veszítenek abból.

Innovatív csomagolás

A megújult belsőhöz csodálatos, új megjelenést is terveztünk. A három prémium kollekció szempillái gyönyörű színű, sikkes, biztonságosan záródó papírdobozban foglalnak helyet és csak arra várnak, hogy vendégeid tekintetét még szebbé varázsolják. A doboz praktikus fiókos megoldással készült. Könnyen nyílik, de biztosan záródik. Így a kedvenc pilláidat mindig biztonságban tudhatod. Kialakítása ráadásul lehetővé teszi, hogy az alumínium hátoldalú ragasztócsíkot egy mozdulattal vedd fel, valamint szempillaépítés után precízen visszateheted a pillatálcára. De nem minden a megkapó stílus! A pillakollekciók vadonatúj csomagolása környezettudatosabb választás, mert műanyag helyett papírból készült.

Nemzetközi sztenderdeknek megfelelően egyedi gyártástechnológia

Gyártópartnerünk szintén kiemelt hangsúlyt fektet a szempilla stylistok egyedi igényeire, ezért prémium szempilla kollekcióink gondos és szakértő kezek munkájával jönnek létre.

Ismerd meg a megújult kollekciókat!

Nézd meg a videót!

Mesés szettek

a Matte Glossy pillák használatával:

a Prime Edition pillák használatával:

a Prémium Mink pillák használatával:

matte-glossy-edition-16soros-3D-B_4475dcf3-9d48-4c8c-83d0-b1c4a08580e3

matte glossy edition

Magával ragadó természetes megjelenés, klasszikus, light volume és mega volume szettekhez is tökéletes választás.
Ár: 3.490 Ft-tól 7.990-ig
prime-edition-16soros-3D-B

prime edition

Finom selyemfény, visszafogott csillogás a természetes és kifinomult hatás kedvelőinek. Kezdő stylistok nagy kedvence!
Ár: 3.490 Ft-tól 7.990-ig
premium-mink-edition-16soros-3D-B_ca1baa0f-121e-4cf6-9db3-d865b4c54de3

premium mink edition

A visszafogott light volume és a drámai mega volume szettek legkedveltebb kollekciója, amely nem hiányozhat egyetlen profi stylist készletéből sem.
Ár: 3.490 Ft-tól 7.990-ig