10D szempilla | Best Lashes ®

10D szempilla | Best Lashes ®

10D szempilla: dús pillák és drámai tekintet

A 10D szempilla igazi különlegesség a volume szettek körében. Látványos, extrán dús és drámai hatása azonnal viselőjére vonzza a figyelmet. Az a szempilla stylist, aki 10D szettet tud alkotni, hamisítatlan sztár a szakmában. Nézzük, mi kell a 10D pillasor építéséhez!

A 10D szempilla valódi műalkotás

A 10D szempilla a szempilla hosszabbítás királynője és magasiskolája, hiszen itt már nem “csupán” 2-6 db, hanem 10 db pilla kerül rá egyetlen természetes szempillaszálra. 

A 10D pillaszett nem a természetes hatást kedvelő vendégeidnek lesz a kedvence.

A sűrű, fekete, hivalkodó pillasor drámai hatású tekintetet eredményez, ezért azoknak a vendégeknek érdemes ajánlani, akik a feltűnő megjelenést keresik. Akár a hétköznapokon, akár egy különleges alkalomra.

A volume technikának ez a típusa egyedi. Mind megjelenésében, mind pedig építési technikájában, ugyanis a szempilla stylist profizmusát, gyakorlottságát és magas fokú koncentrációját igényli.

10D műszempilla előtt-után - a végeredmény magáért beszél

Mélyfekete, dús és telített szempillák: ez a 10D hatás.

KÉP

A szempilla hosszabbítás aranyszabálya: “Minél több a D-k száma, annál vékonyabb pillával építsd a szettet.” 

Tehát törekedj a pillekönnyű, laza szempillák használatára.

A 10D szempillaépítésnél ez mindennél nagyobb jelentőséggel bír, ugyanis egy természetes pillának egy tíz darabból álló lash fant kell elbírnia. Egy ekkora tincsnek már érezhető súlya van, ezért javasoljuk, hogy maximum 0.03-as vastagságú szempilla kollekcióval dolgozz.

Szakértői tippek 10D szempilla készítéséhez

Ha Te is azok közé szeretnél tartozni, akik profi módon építenek lélegzetelállító 10D szempillaszettet, akkor íme a Best Lashes Professional tapasztalt szakembereinek négy jótanácsa.

Alapozd meg a tudásod!

Biztos technikai ismeretek és gyakorlat nélkül nincs tökéletes végeredmény. A light volume és a mega volume fanok építése egyaránt kihívást jelenthet, ami egy mindenre kiterjedő tanfolyam elvégzésével könnyedén áthidalható.

Szeretnéd megtanulni a Russian Volume technikát és biztos technikai tudásra építenni a karriered? Jelentkezz a Best Lashes & Brows Pro Akadémia képzésére! 

Mérd fel jól a vendég adottságait!

A profi szempilla stylist mindig a vendég érdekeit tartja szem előtt. 10D volume szettet akkor építs, ha vendéged természetes pillái épek és egészségesek, kellően erősek, valamint illik az adott szemformához és vendéged személyiségéhez.

Használj prémium minőségű termékeket!

A 10D szempilla viselésénél nagyobb az esélye annak, hogy a pillák letörnek vagy idő előtt kihullanak, ezért a prémium minőségű eszközhasználat szinte kötelező. 

A szempilla csipesz legyen pontosan záródó és biztosítsa az erős fogást a precíz applikáláshoz.

Válassz olyan szempillaragasztót, ami hosszú távon tartós eredményt biztosít.

A telített, dús pillasor is lehet esztétikus. Minél természetesebb hatású és minőségi alapanyagból készült szempilla kollekcióval dolgozol, annál kifinomultabb végeredményt tudsz elérni. 

Best Lashes Pro Tipp: A 10D lash fan építésénél kiváló társad lehet a volume szempilla gyűrű, amely nemcsak a ragasztó mennyiségét segít kordában tartani, de az egyenletes legyező forma kialakításában is támogat.

Nyiss az újra!

A 10D volume fan készítésénél praktikus szolgálatot tehet az előre gyártott, de kézzel, hőillesztéses technikával készült Premade Edition szempillakollekció. Segítségével lerövidítheted az építési időt, minőségi kompromisszum nélkül. 

Érdekel még több szakértői tipp? Olvass tovább! (link a 6D szempilla cikkre)

10D szempilla ára: az extravagáns megjelenés bárki számára elérhető

A mega volume fan hagyományos építése (amikor minden egyes fant a stylist készít) a szempilla stylist magas fokú felkészültsége mellett, több alapanyag használatát és több időt is vesz igénybe, mint a Klasszikus 1D (link a cikkre) szett.

Éppen ezért a 10D szempilla ára valamivel magasabb kell hogy legyen, ám ez mégsem jelenti azt, hogy a vendégek számára megfizethetetlen.

Stylistként érdemes a tapasztalataidnak, a felhasznált alapanyag költségeinek és a piaci áraknak megfelelően kalkulálni a szolgáltatások díjait.

A 10D műszempilla szettet kevesen kérik, kevesen is építik. Legyél Te az a stylist, aki teljesíti vendégei minden kívánságát és tűnj ki a tömegből extra szaktudásoddal!