6D szempillaépítés | Best Lashes ®

6D szempillaépítés | Best Lashes ®

6D szempilla építés - tippek  és trükkök profiktól

A 6D szempilla szett a volume technikák magasiskolája, amellyel szempilla stylistként elismert karrierre tehetsz szert és növelheted vendégkörödet. A 6D technikával készült sűrű és ívelt pillasorból a természetesebbtől egészen a drámai hatásig különleges végeredmény születhet.

A 6D szempilla építés során egy természetes szempillára hat darab műszempillát helyezünk fel.

A 6D szempilla szett a mega volume kategóriába tartozik, ezért sokkal látványosabb hatást lehet vele elérni. Azok a vendégeid, akik szeretik a feltűnőbb megjelenést, dús, igéző tekintetre vágynak vagy esetleg rövid, ritka növésű természetes pillákkal rendelkeznek, imádni fogják!

Ráadásul a műanyag hatástól sem kell tartani, hiszen a gondosan megválogatott eszközök és alkalmazott technika használatával könnyen megépíthető egy finom, légies, de mindeközben feketébb és hangsúlyos pillasor hamis szempilla érzet nélkül.

6D műszempilla építése

A 6D műszempilla építése a tökéletes és kényelmesen viselhető végeredmény érdekében magas fokú figyelmet, precizitást igényel, valamint megköveteli a prémium minőségű eszközök használatát.

A 6D szett készítésének lépései megegyeznek a volume szettek építésének lépéseivel. Erről bővebben az 5D szempillaépítés szakmai írásunkban olvashatsz. (link a cikkre)

Az alábbiakban azokat a szakértői tippeket osztjuk meg Veled, amelyeket mindenképpen érdemes betartani, ha 6D szett építéséről van szó.

  1. Számít a vastagság! Ahogy nő az egy természetes pillára helyezett műszempilla szálak száma, a műszempilla szálak vastagsága úgy fog csökkenni. Az első és legfontosabb, hogy a 6D szetteket minimum 0.05-ös vastagságú pillaszálakkal kell építeni, hogy a természetes pillákra jellemző könnyedség a lehető legjobban megmaradjon.
  2. A tökéletes legyezőforma: A 6D lash fan kialakításánál ügyelj a szimmetria kialakítására. Még több tippért a szép lash fan kialakításához ide kattints
  3. A ragasztó mennyisége: Tipikus hiba, hogy a 6D tincs elkészítésénél túl sok vagy túl kevés ragasztó kerül a tincsre. A túl sok ragasztóhasználat miatt könnyen elnehezülhet a pillasor, apró csomók alakulhatnak ki, ezért kényelmetlen lesz viselni. A túl kevés ragasztó pedig a pillák idő előtti lehullását fogja eredményezi.

Készíts igazán lenyűgöző és tartós 6D Russian Volume szettet! További tippeket és trükköket ebben a bejegyzésünkben találsz. 

Prémium eszközök 6D szempilla hosszabbításhoz

Amire feltétlenül szükséged lesz:

  • Minőségi alapanyagokból készült pillakollekció. A típus kiválasztása függ attól, hogy stylistként mivel szeretsz dolgozni, illetve a vendég kérésétől.
  • Biztos fogású, tűpontos élekkel ellátott, rozsdamentes acélból készült szempillacsipesz. Egy izoláláshoz, egy pedig a fanoláshoz és az applikáláshoz. 
  • Tartósságot biztosító szempillaragasztó a tapasztalatodnak, valamint a szépségszalonod hőmérsékletének és páratartalmának megfelelően.

Best Lashes Pro Tipp: Kifejezetten a volume szettek készítéséhez ajánljuk a Volume szempilla gyűrű használatát, amely segít beállítani a ragasztó mennyiségét és kialakítani a szimmetrikus legyező formájú tincseket!

Tudtad? Ma már prémium minőségű, hőillesztéses technikával, egyesével készített promade szempilla kollekciót is tudsz használni a Russian Volume szettek építéséhez. Ha még gyakorlod a volume fanok készítését vagy egyszerűen csak gyorsítanál a munkafolyamatokon, akkor a Premade Edition remek társad lehet.

Több alkalommal hangsúlyoztuk, hogy a hosszan tartó és esztétikus eredményhez a minőségből nem érdemes engedni. Hoztunk Neked egy válogatást a Best Lashes Professional kínálatából. (ide be lehetne tenni néhány terméket dinamikusan akár)

A 6D szempilla előnyei

Ahogy azt fentebb írtuk, a 6D pilla szett a bevállalósabb vendégeknek lesz a kedvence. Előnye azonban nem csak a látványosabb szempillasor viselésének lehetősége. 

A mai modern technikáknak és alapanyaghasználatnak köszönhetően a 6D szett nem roncsolja a természetes pillákat. Bárki, akinek egészségesek a pillái, bátran kérheti.

A válogatott, magas minőségű eszközök és a helyes technika alkalmazásával a 6D szett nem nehezíti el a vendég saját pilláit. Emiatt kényelmes viselni.

Ráadásul aki nem szeret reggelente a sminkeléssel foglalkozni, azoknak is remek választás. A pillákat ébredés után csak át kell fésülni a szempilla fésűvel és már kész is a lenyűgöző megjelenés.

Fontos megemlíteni, hogy szempilla stylistként a Te szakmai felelősségi körödbe tartozik, hogy mindig olyan szempilla hosszabbítás technikát ajánlj vendégednek, ami a személyiségéhez és a fizikai adottságaihoz igazodik. Így például aki szeretne hangsúlyosabb pillákat, de a saját pillái nem teszik lehetővé a műszempilla viselését (túl vékonyak és gyengék), számára a szempilla lifting jobb megoldás lehet.

A 6D szempilla építés ára: megfizethető

További előny, hogy a 6D műszempilla ára nem rúg az egekbe, vagyis a Klasszikus 1D és a 6D szett között árban nincs akkora különbség. Ellentétben a végeredménnyel, ami utóbbinál sokkal extrémebb megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Az árak szépségszalononként és szempilla stylistonként eltérőek lehetnek egymástól, de általánosságban elmondható, hogy igazodik a szakmai tapasztalathoz.

6D oktatás - Tanuld meg a technikát profiktól!

Nálad is egyre többen keresik a 6D szetteket? Vannak olyan vendégeid, akik hangsúlyosabb szemet szeretnének viszontlátni a tükörben?

A Best Lashes & Brows Pro Akadémián megtanítunk 6D szempilla szettet készíteni!

A Russian volume technikai továbbképzésen 1 nap alatt elsajátíthatod profi oktatóink trükkjeit, amelyeket a modelleden azonnal kipróbálhatsz. A tanfolyam elméleti kézikönyve tapasztalt szempilla stylistjaink minden szakmai tudását tartalmazza, amire csak szükséged lehet. A képzés során továbbá saját márkás, Best Lashes Professional termékekkel dolgozhatsz.

Ha szeretnéd megtanulni a volume technikákat és bővítenéd szépségszalonod szolgáltatásait, akkor várunk következő képzéseinken, az ország több pontján!