5D szempillaépítés | Best Lashes ®

5D szempillaépítés | Best Lashes ®

5D szempillaépítés - A valódi volume hatás itt kezdődik

A Russian Volume technika igazi áttörést hozott a szempillaépítés világába. Amíg a korábbi hagyományos műszempillákkal szinte elképzelhetetlen volt légies és természetes hatású szettet készíteni, addig az új technikának köszönhetően ez már megvalósítható. Az 5D szempillaépítés a Russian Volume módszer haladó szintje, amellyel dús, feltűnő, de mégis kényelmesen viselhető tekintetet varázsolhatsz vendégednek.

Az 5D szempillaépítés során egy természetes pillára 5 db műszempilla szál kerül. 

Az 5D műszempilla-építés már nem a természetes megjelenésről szó. Ennek a technikának a lényege a figyelemfelkeltő végeredmény készítése, amelynek köszönhetően minden szem a vendégre szegeződik majd.

Fontos megjegyezni, hogy az 5D szett mégsem kelt szokatlanul mű hatást. Ha olyan alapanyagokkal építed a pillasort, amelyek magas minőségűek és szépen megmunkáltak, akkor csodálatosan esztétikus végeredményt ajándékozhatsz vendégednek.

Ha Neked is egyre több olyan vendéged van, akik a mindennapokban is szeretik az erősebb sminket és az extrémebb megjelenést keresik, akkor bátran ajánld nekik az 5D szetteket!

5D szempillaépítés előtt

Az 5D szempillaépítés előtt ugyanazokat az előkészületeket érdemes megtenni, mint a 4D szempillaépítés (link a cikkre) esetében.

Mielőtt még nekiugranál az alkotásnak, beszéld át a vendéggel az ő kívánságait és alaposan vedd szemügyre az adottságait:

  • Milyen állapotban vannak a szempillái?
  • Milyen a szem- és arcformája?
  • Illik hozzá a volume pillaszett?

A kérdésekre adott válaszok függvényében sokkal könnyebben tudsz tanácsot adni a vendégnek annak érdekében, hogy biztosan a hozzá legjobban illő szettel távozhasson a szalonodból.

Ha például a kliens szempillái erőtlennek tűnnek és ritkásak, akkor az 5D szett választása nem az igazi. Egyrészt nem lesz olyan esztétikus, másrészt megnő az esélye annak, hogy a felhelyezett pillák hamar lehullanak bármilyen precízen is végzed a munkád.

5D szempilla előtte-utána

A látvány magáért beszél.


KÉPEK:


5D műszempilla felhelyezése

Az 5D pillaépítésnél - és az összes volume szett esetében - mindig extrán vékonyított és szinte súlytalan műszempillákkal kell dolgozni.

A pehelykönnyű műszempilla szálaknak és a megfelelő elő- és utóápolásnak köszönhetően a természetes pillák egészségesek maradnak. Ha a szempilla stylist és a vendég  (link a 4D cikkre) is betartja a kapcsolódó szabályokat, akkor a mesés pillák akár 6-8 héten át megőrzik tartósságukat.

Hiszünk a tisztítás, zsírtalanítás, előápolás “szentháromságában”.

Sokat írunk róla, nem hiába, ugyanis a szempillák és a bőr megtisztítása és zsírtalanítása a szempillaépítés alfája és omegája. Nagyban hozzájárul a szempillaragasztó tapadásának növeléséhez.

Best Lashes Pro tipp: A Cleanser  használatával nemcsak makulátlanul megtisztíthatsz minden egyes pillát, hanem extra vitaminokkal gondoskodhatsz a természetes pillákról.

5D szettnél a szimmetria is lényeges, hogy valóban szemet gyönyörködtető tekintetet varázsolhass. A volume fanok kialakítása és felvétele is trükkös feladat. A tincsek akkor lesznek szépek, ha a pillaszálak egyenlő távolságban vannak egymástól. 

A Best Lashes & Brows Pro Akadémián tapasztalt oktatónk minden trükköt megtanít, hogy tökéletes fanokat készíthess.

Hívd segítségül az előrefanolt pillákat!

A premade vagy promade pillakollekció a Russian Volume technika forradalmian új eszköze, amellyel könnyedén építhetsz gyönyörűen szimmetrikus és egyforma fanokból álló mega volume szetteket.

Az 5D szett készítésénél már kifejezetten praktikus segítséget jelent a munkádban, hiszen egy mega volume szettet akár a klasszikus 1D építési idejével megegyező idő alatt megalkothatsz. Ráadásul mindezt a legmagasabb minőségben!

A Best Lashes Professional Premade Edition kollekciójánál a magas minőség garantált, hiszen az előrefanolt tincsek mindegyike kézzel, hőillesztéses technikával készül.

Fontos megemlíteni, hogy a Premade Edition pillákat csak abban az esetben tudod igazán profin felhelyezni, ha már elsajátítottad a volume technika módszerét.

Még több tipp a volume szettek készítéséhez itt. (link a 4D cikkre)

Az 5D szempilla előnyei

Az 5D szempilla hosszabbítás készítésekor stylistként igazán kibontakozhatsz. A különböző ívű és hosszúságú műszempillákkal a vendég szemformájának megfelelő stylingot készíthetsz.

Best Lashes Pro tipp: a KimK stílus gyönyörűen látványos lesz, ha az 5D fanokat a Wispy pillákkal kombinálod.

Milyen előnyökkel jár az 5D szempilla?

  • A válogatott alapanyag használat miatt nem tesz kárt a saját pillákban.
  • Nagyon kényelmes viselni, nem zavaró a mindennapokban.
  • Helyettesíti a sminket, dús és esztétikus tekintetet eredményez.
  • Gyorsabb a reggeli készülődés, hiszen nem kell a sminkeléssel bajlódni.

5D szempilla árak és eszközök

Összefoglalva tehát a kiváló minőségű eszközök használata elengedhetetlen a tökéletes munkához. A lenyűgöző végeredménnyel nemcsak vendégedet teszed boldoggá, hanem szakmai karriered és vállalkozásod is fejlesztheted.

A Best Lashes Professional-nél minden szükséges eszközt és kelléket megtalálsz ahhoz, hogy meseszép 5D szempillákat építs. Mindezt a legkiválóbb minőségben.