3D szempilla építés kisokos | Best Lashes ®

3D szempilla építés kisokos | Best Lashes ®

3D szempilla építés

A 3D szempilla építés technikáját ma már egyre több szempilla stylist elsajátítja, amelynek köszönhetően még változatosabb és széles körű szolgáltatást nyújthat a vendégeknek. A 3D volume technika ma már nélkülözhetetlen eleme a szépségszalonoknak. Mutatjuk, miben rejlik nagyszerűsége és népszerűsége.

Mi az a 3D szempilla?

A 3D szempilla építés során a saját szempillára 3 db műszempilla kerül, amelynek eredménye egy csodálatosan ívelt és dús szett lesz. A 3D szempilla szett light volume vagy russian volume technikával készül. A szempilla építés magasiskolájának is nevezett russian volume technika a saját pillák hosszúságát és vastagságát növeli a természetes megjelenést szem előtt tartva. Azon vendégeidnek lesz a kedvence, akik látványos, de légies és könnyed tekintetre vágynak a hétköznapokon is.

3D szempilla formák

A hétköznapokon és alkalmakon is mutatós 3D szetthez különböző stílusokat párosíthatsz, amelynek csupán a vendéged szemformája és a kreativitásod szab határt.

3D szempilla formák: a természetes, a cicás, a babás és a nyitott stílusokat. 

A vendégek a legtöbbször inkább a megszokott formákat választják, így a természetes stílus a legnépszerűbb. Bátrabbaknak nyugodtan ajánld a cicás, a babás vagy a nyitott típusokat, hogy mesés tekintetükkel igazán kitűnjenek a tömegből.

KÉP


3D műszempilla előnyei és hátrányai

A 3D szempilla előnyei

A 3D szempilla szettet a vendégeid imádni fogják! 

Legnagyobb előnye, hogy a reggeleket nem kell sminkeléssel tölteni, így gyorsabb a készülődés. Elég csak átfésülni a pillákat.

A 3D szempilla a tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem roncsolja a saját pillákat, de attól sem kell tartani, hogy a természetes pillák hamarabb kihullanak a kelleténél. 

A mai modern anyaghasználatnak köszönhetően viselése könnyed, a műszempillák nem nehezítik a tekintetet. 

Megfelelő precizitás, tapasztalat és magas minőségű termékhasználat esetén a 3D pillák akár 6-8 hétig is szépek és tartósak maradnak.

A 3D szempilla hátrányai

A műszempilla viselése természetesen járhat némi hátránnyal a vendég számára. Azonban aki egyszer elkötelezte magát, az inkább élvezni fogja a viselését, mintsem rossz dologként megélni az azzal járó teendőket. Az alábbiakat éppen ezért inkább nevezhetjük olyan jó tanácsoknak, amelyeket a vendégnek érdemes betartani a hosszan tartó gyönyörű tekintet megőrzése érdekében.

Ilyen például, hogy a felrakást követő 24-48 óráig nem érheti víz a pillákat, ezért érdemes kerülni a hajmosást és a strandolást. A tartósan szép és rendezett tekintetért pedig a pillákat rendszeresen kell fésülni az erre kialakított szempilla fésű segítségével.

3D szempilla építés menete

A 3D szempilla építés valamivel több időt, tapasztalatot és precizitást igényel a szempilla stylist részéről, mint a 2D szempilla építés (link ide: 2D szempilla építés cikk). Ugyanis itt már egy 3 szálból álló lash fant kell kialakítani és pontosan felhelyezni a természetes pillákra.

Íme néhány tipp, amire figyelj oda a lenyűgöző végeredményért:

  • Vedd figyelembe a vendég adottságait, nézd meg a szemformáját, a természetes pillák erősségét, és válaszd a hozzá legjobban illő szempilla kollekciót. Válogathatsz hosszúság, íveltség és vastagság között.

  • Az előápolás a szempilla építés - így 3D esetén is - kritikus fontosságú. Alaposan moss le minden szennyeződést és sminket a vendég pilláiról, hogy a ragasztó a legjobban kifejthesse hatását. 

  • A lash fant az elérni kívánt látványnak megfelelően alakítsd ki. A széles fanok a kevesebb természetes szempillával rendelkező vendégeknek adnak könnyed megjelenést, míg a szűk fanokkal telt és sűrű hatást érhetsz el. Válaszd a közepesen széles fant, ha légies, de dúsabb hatású szettet szeretnél készíteni.

  • Gondosan ügyelj a pillák közötti egyenlő távolság kialakítására, ellenkező esetben a szett viselése kényelmetlenséget okozhat a vendégnek. A szimmetrikus fanok segítségével tartósabb és sokkal szebb végeredményt készíthetsz.

A tökéletes russian volume szett készítéséhez további tippeket ide kattintva találsz.

3D szempilla építés előtte-utána: ilyen a tökéletes 3D szett

Természetes megjelenés, hétköznapokra és alkalmakra is.

KÉP

3D szempilla építés eszközök és oktatás

Hogy mi a tökéletes 3D szempilla szett titka? Tanuld meg a technika minden apró részletét profi és tapasztalt oktatóktól, és dolgozz a legmagasabb minőségű eszközökkel!

A 3D szempilla építés technikáját a Russian Volume technikai továbbképzésen  tudod elsajátítani. Az oktatáson elméleti és gyakorlati órák is helyet kapnak. A Best Lashes & Brows Pro Akadémián szakképzett oktatók segítenek a helyes mozdulatok begyakorlásában. Ajánljuk Neked is, ha új technikát tanulnál vagy tökéletesítenéd a munkádat.

Ha a volume technika már a kisujjadban van, akkor jöhetnek az eszközök. A 3D szempilla építésnél különös hangsúlyt kap a szempilla ragasztó minősége, valamint a ragasztó még jobb tapadását biztosító eszközök, mint például a The Glue Lock vagy a kötésgyorsító folyadék .

A precíz munkát a kényelmes fogást adó szempilla csipesz biztosítja, a tartósan ívelt pillákat pedig a válogatott alapanyagokból és modern technológiával készült szempilla kollekcióval érheted el.

Mindezek megléte mellett a vendéged maximális elégedettséggel távozik majd a szalonodból.

Bátran próbáld ki és ajánld vendégeidnek a 3D szempilla építést!