Hangolódj az ünnepekre 5 egyszerű lépésben!

Hangolódj az ünnepekre 5 egyszerű lépésben!

Már csak pár nap van hátra karácsonyig – elérkezett az év legmeghittebb időszaka, amikor mindent átjár a szeretet, a gondoskodás és persze az ünnepi fények. Ha a rohanás mellett még nem jutott időd arra, hogy kicsit megállj, és átérezd az ünnep szellemiségét, itt az idő! Mutatunk 5 egyszerű lépést, mely garantáltan meghozza a karácsonyi hangulatod!

Koncentrálj kicsit magadra is!

 

Ahhoz, hogy el tudd engedni a napi stresszt, és igazán az ünnepekre tudj fókuszálni, a legfontosabb lépés, hogy jól érezd magad bőrödben!  Készíts magadnak egy forró fürdőt kedvenc illóolajaiddal és fürdősóiddal, tölts magadnak egy pohár bort, tegyél be a háttérbe egy nyugalmat árasztó karácsonyi zenelistát, és ragadd meg kedvenc könyved vagy magazinod - például a Lash Inc. magazin legújabb számát! Hidd el, sec-perc alatt megfeledkezel a készülődés okozta stresszről, a plázákban uralkodó tömegről, és az ajándékválasztás dilemmáiról – és mire végeztél a fürdővel, magad leszel a nyugalom.

Engedd, hogy a karácsonyi sütik elvarázsoljanak!

 

Ha karácsonyról van szó, nem mehetünk el szó nélkül a mennyei sütemények nélkül sem, melyek teljessé teszik az ünnepet! Van varázslatosabb illat ilyenkor, mint a sütőből áradó mézeskalácsé vagy a gőzölgő forralt boré? Már csak a sütemény tésztájának készítése vagy a forralt bor kevergetése elég ahhoz, hogy elkapjon az ünnepi hangulat, hát még, amikor egész otthonod bejárja az illata…

És ha már belejöttél a sütés-főzésbe, készíts egy kicsivel többet, és lepd meg egy csomagocskával szeretteidet! Biztosan örülni fognak ennek a kedves gesztusnak – és végülis, erről szól a Karácsony!

Élvezd ki a bekuckózós estéket!

 

A nagy hidegben sokan csak arra vágyunk, hogy munka után pokrócba bugyolálva ledőlhessünk a kanapéra egy nagy bögre finom forró csokival… most itt az ideje, hogy meg is valósítsd!

Ha szereted a karácsonyi filmeket, kapcsolj be egyet (vagy akár többet is ;) ), de ha a hideg kiráz Kevintől, lapozd fel kedvenc könyved!

Most jól jöhetnek a korábban már említett mézeskalácsok, vedd elő a maradékot, és nassolj kedvedre!

Díszítsd fel előre a fát!

 

El tudod képzelni az ünnepet karácsonyfa nélkül? Mi sem! Válaszd ki a tökéletes fát, vedd elő a díszeid és meg se állj, amíg nem tölti meg a szobát az ünnep hangulata! Akár a hagyományos piros-arany színkombinációt szereted, az elegáns ezüst-fehér párost részesíted előnyben, vagy a szivárványszínű díszekre szavazol, egy dologban egyet érthetünk: a fa lesz az ünnepek sztárja!

Ne hagyd ki a karácsonyi vásárt!

 

Ha még nem kapott el az ünnepi hangulat, a legközelebbi karácsonyi vásáron a helyed! Ez az a hely, ahol a csípős hideg és a tömeg ellenére is minden kis bódéból az ünnepi hangulat sugárzik: a kürtőskalács illata, a forralt bor messziről érezhető aromája, a csodás fények, és az ajándékötletek tömkelege egy valódi karácsonyi csodaországba varázsolnak!

Reméljük, hogy rövid listánk segít ráhangolódni az ünnepekre, hiszen a Karácsony az év legszebb időszaka, melynek lényege a szeretet, a békesség és a szeretteiddel együtt töltött idő!

 

Meghitt, boldog Karácsonyt kíván a Best Lashes Professional csapata!

 

Hasonló posztok