Miért bízd szakemberre a szemöldök laminálást?

Miért bízd szakemberre a szemöldök laminálást?

Bizonyos szolgáltatásokat érdemes profikra bízni és elfelejteni az online tutorialokat. A szemöldök laminálás során olyan anyagokkall folyik a munkavégzés, melyek nem rendeltetésszerű használata sérülésekhez vezethet.

 

Mi történik a laminálás során? 

 

A legkuszább szemöldökszálak is tartósan az általunk kívánt irányba helyezkednek a megfelelő eljárás és a professzionális termékek segítségével. A Best Brows Pro szemöldök lamináló kezelés pedig egy olyan komplex többlépcsős folyamat, amellyel biztonságosan és a szükséges szabályok betartása mellett érhetjük el a természetesen dús hatást szemöldökünkön. Minden esetben gyantázás, cérnás vagy csipeszes formázás, valamint a szemöldök festése előtt kell elvégezni, egyéb esetben súlyos irritációs okozhat!

 

Milyen szabályokat szükséges betartanom? 

 

Mivel bőrünk és szőrszálaink is a termékekben lévő hatóanyagokkal közvetlenül és hosszú ideig érintkeznek, így érdemes legalább 48 órával a kezelés megkezdése előtt bőrtesztet végeznünk. 

Ezt a következőképp teheted meg:

  • Minden, a kezelés során használatos terméket vigyél fel a csuklódra egy fültisztító pálcika segítségével, majd 15-20 perc elteltével távolítsd el azt. 

Amennyiben pozitívan reagáltunk a tesztre és allergiás reakció lépett fel, ne végezzük el a kezelést! Kiemelten fontos, hogy a laminálás lépéseit szakember felügyelete mellett, képzés során sajátítsuk el, mivel a helyes technika és a hatóidők betartása rendkívül fontos. 

A megfelelő elő-, és utóápolásról, valamint az eljárás helyes alkalmazásáról a Best Brows Pro helyszíni, valamint online képzésein megtudhatsz mindent, ami elengedhetetlen biztonságos munkavégzéshez. 

 

Miért nem végezhetem el otthon a kezelést?

 

A Best Brows Pro lamináló termékei kizárólag szakmai felhasználásra ajánlottak, a termékek nem megfelelő applikálása, valamint az érintett bőrfelület szakmailag nem kielégítő előkezelése egészségügyi következményeket vonhat maga után.

Hasonló posztok