Szimmetrikus szemöldök? Csak a megfelelő eszközökre van szükséged

Szimmetrikus szemöldök? Csak a megfelelő eszközökre van szükséged

A szimmetrikus szemöldök elérése egészen addig egy vágyálom, míg el nem jutunk egy szemöldök stylisthoz. Habár egy nap alatt csodára mi sem vagyunk képesek, de kitartó munkával és professzionális eszközökkel nagy változásokat tudunk elérni rövid idő alatt is. 

 

Az ideális dizájn

 

Arcunk egyik legmeghatározóbb része, a szemöldökünk, így egy rosszul választott stílus pedig még a legszebb arcot is elronthatja, ezért érdemes nagy figyelmet fordítanunk a harmonikus szemöldök megrajzolására szemöldök styling során. Az ideális dizájn azonban nagyban függ vendégünk arcának formájától és természetes adottságaitól.

 

Eszközök a természetes szimmetria eléréséhez

 

A természetes szimmetria eléréséhez kettő eszköz is rendelkezésünkre áll: az egyik a Best Brows Pro Szemöldökformázó Vonalzó, amivel mértani pontossággal tudjuk megtervezni az íves szemöldököt. A másik segítségünk pedig a Best Brows Pro Színezett Szemöldök Cérna: a könnyen vágható, és bőrről egyszerűen leszedhető festékkel átitatott cérna használatával, ugyanis képesek vagyunk a szemöldök legfontosabb pontjait is pár perc alatt berajzolni.

Amint elkészültünk a szemöldök fő fókuszpontjainak behatárolásával, megkezdhetjük az ideális forma körvonalainak elhelyezését vendégünk arcán. Stylistként erre egy fehér, úgynevezett Előrajzoló Ceruza a legalkalmasabb, az erősen fogó rajzeszközzel skiccelt szemöldök formát meg tudjuk mutatni vendégünknek, így meggyőződve arról, hogy a styling végén tényleg azt a formát látja viszont, mint amire vágyott.

 

A nem kívánt szőrszálak eltávolításának leggyorsabb módja

 

A letisztult és határozott vonalakkal ellátott arcon megkezdhetjük a munkát, azonban a pontos és precíz munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy a nem kívánt szőrszálakat eltávolító eszközeink a lehető legjobb minőségűek legyenek. A kifejezetten az erre a célra kifejlesztett szemöldökcérna a leggyorsabb, de egyik legtechnikásabb módja is a szőrtelenítésnek, de jó hírünk van: a gyakorlást igénylő módszert Neked is lehetőséged van elsajátítani szakképzett és türelmes szakemberektől a Best Brows Pro helyszíni képzésein.

Bármennyire is belefeledkezünk a szemöldök stylingba, az örök igazságról ne feledkezzünk meg, a szemöldökök nem ikrek, hanem testvérek :)

Hasonló posztok