Szemöldök styling a természetesség jegyében

Szemöldök styling a természetesség jegyében

Az új fogyasztói igények megjelenésével a szépségiparba is begyűrűztek a természetes és minél kevesebb mesterséges kemikáliát tartalmazó termékek. Visszanyúlva a gyökerekhez, alternatív megoldásokat keresünk, arcunk egyik legkarakteresebb részére pedig a henna festék biztosítja a környezetbarát opciót. 

 

Mit kell tudnod a henna festékekről?

 

A Best Brows Pro henna alapú tartós szemöldökfestés a hagyományos szemöldökformázás egyik természetesebb változata, így nem tartalmaz ammóniát és ugyan a termék kis mennyiségben tartalmaz hidrogén-peroxidot, de alkalmazásakor további mennyiség hozzáadására nincsen szükség.

A több, mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény könnyen használható akár ombre akár púderes hatású szemöldök formázásához is, a legújabb trendeknek megfelelően. A henna szemöldökfesték előnye, hogy bőrtípustól függően a bőrön akár 2 hétig, a szemöldökszálakon pedig akár 6 hétig is látható marad. Az alap színárnyalatoknak köszönhetően teljesen egyedi színt tudunk kikeverni, így biztosan a vendégünkhöz leginkább passzoló árnyalat kerül a szemöldökökre.

 

Hosszantartó eredmény nincsen utóápolás nélkül

 

A henna festék hosszantartó végeredményét csak a megfelelő és következetes utóápolással lehet elérni, ezért vendégeinket már a kezelés végének közeledtével célszerű ellátni minden olyan hasznos információval és tanáccsal, amelyek betartásával tovább élvezhetik formázott szemöldöküket. 

A következő intelmekre mindenféleképpen hívjuk fel a figyelmet:

  • legalább 24 órán keresztül kerülje vendégünk a víz, gőz és sampon vagy hajbalzsam szemöldökre való kerülését
  • legalább 48 órán keresztül ne érje sminklemosó vagy olaj bázisú készítmény a festett szemöldököt
  • a direkt napfény is kerülendő, mert fakíthatja a színt

 

Egy ügyesen összeállított útravalóként szolgáló tájékoztató átnyújtásával biztosak lehetünk abban, hogy mindent megtettünk azért, hogy vendégeink a lehető legtöbb ideig élvezzék a henna festék nyújtotta előnyöket.

Hasonló posztok