Szemöldök laminálás? Erre a trendre érdemes odafigyelned!

Szemöldök laminálás? Erre a trendre érdemes odafigyelned!

Forradalmian új, elképesztően tartós szemöldökfixáló eljárással jelentkezik a Best Brows Pro csapata! Ez az egyenesen Oroszországból érkező kezelés már számos amerikai szépségszalont meghódított, hogy végül hozzád és vendégeidhez is eljuthasson, a Best Brows Pro szemöldök laminálás formájában. A technikáról és a legfontosabb információkról Fodor-Csuti Renátát, a Best Lashes Professional és a Best Brows Professional tulajdonosát kérdeztük.

 

1) Mi fogott meg téged ebben a szolgáltatásban? Miért gondoltad úgy, hogy a szemöldök laminálás hasznos lesz a magyar nők számára is?

 

Mindig is szeretek naprakész lenni a nemzetközi trendekben, hiszen a márka indulásánál is szempont volt, hogy innovatívak tudjunk lenni és elhozni a magyar szépségipar számára is azokat a trendeket, amik láthatóan külföldön is sikeresek. Itt szeretném kiemelni, hogy nem csak az a fontos, hogy mi legyünk az elsők egy technika vagy termék bevezetésekor, ha újításról van szó. Az is elsődleges szempont, hogy olyan minőségi termékeket tudjunk biztosítani a vásárlóink számára, amelyek hosszú távon is megállják a helyüket és szívesen választják azt újra a következő vásárláskor. Ezt az évek során megtanultam, hiszen kezdő vállalkozóként hoztam/hoztunk rossz döntéseket termékfejlesztés kapcsán. Ezt azért tartom fontosnak most megemlíteni, mert azok a kollégák, akik követik a nemzetközi trendeket most gondolhatják azt, hogy: újdonság? Én ezzel már hónapokkal ezelőtt találkoztam külföldön, sőt nálam már el is érhető. Ez igaz. Már egy ideje a technika elérhető, létezik, viszont a termékek még nem voltak a legmegfelelőbbek. Gondolok itt arra, hogy sok szakember a szempilla lifting termékeket használta/használja a szemöldök lamináláshoz is a vendégeken, ami nem erre lett kifejlesztve, így bizony káros hatásai is lehetnek. Többek között ezért teltek el hónapok a termékfejlesztés során. Miért hasznos a nőknek? Azt gondolom, hogy ez a technika tud lenni az, ami sok nő számára megoldás lehet, ha nem elégedett a szemöldök formájával, a szemöldök szálak irányával. A visszafogottól egészen az extrémig tudunk szemöldököt stylingolni ezzel a technikával.

 

2) Honnan származik ez a szemöldök formázási módszer és miben más, mint a szemöldök lifting?

 

Mint oly sok szépségipari újítás, ez is Oroszországból származik. A szemöldök laminálás és a szemöldök lifting nem két különböző eljárás, mindkettő ugyanazt a technikát takarja.

 

3) Kik számára lehet ez hasznos?

 

Véleményem szerint bárkinek, aki nem elégedett a szemöldökével. Ami jó benne az az, hogy személyre szabható és nem csak egy típusú stylingot lehet készíteni vele.

 

4) Mekkora befektetést igényel, ha szeretné bevezetni a szolgáltatásai közé egy hazai szakember?

 

Igyekeztünk úgy elkészíteni a kezdő szetteket, hogy minden szükséges terméket tartalmazzon, de anyagilag ne legyen túl megterhelő. Így képzéssel együtt már 60.000-70.000 Ft befektetéssel el lehet kezdeni a szolgáltatás bevezetését. Ha valaki az online szemöldök lamináló képzést választja, annak még ennél is kevesebb a befektetett összeg.

 

5) Mennyi ideig tartós a szemöldök laminálás a vendég számára?

 

Akár 4-8 hétig is tartós lehet.

6) Kombinálható a szemöldök laminálás a henna alapú tartós szemöldökfestéssel?

 

Igen, kombinálható, de mindenképpen javasoljuk egy kiegészítő ápoló termék használatát, otthonra is. Ilyen például a Vitamin Shot, amit saját receptúra alapján készítettünk el, hogy a lehető legmagasabb arányban szerepeljenek benne a jótékony hatású összetevők.

 

7) Mekkora trend ez most a világban?

 

Egyre nagyobb. Mint minden, ez is először Oroszországot és az USA-t hódította meg, de már Európa számos területén is népszerű a szolgáltatás. És most itt a lehetőség, hogy a magyar szakemberek is elsők között tehessék elérhetővé a vendégeik számára.

 

8) Mikorra várhatóak a szemöldök lamináló képzések?

 

A jelenlegi helyzet átírta a terveinket, de igyekszünk rugalmasak lenni és megfelelő megoldást találni. Ezért ameddig nem indulhatnak újra csoportos, helyhez kötött képzések, addig is egyik oktatónkkal elkészítjük az élő, online képzést, mely 100%-ban teljeskörű tudást fog adni. Ennek a lebonyolítását még áprilisra tervezzük, hamarosan pedig még több információt teszünk közzé az eseményről.

Hasonló posztok