A Best Brows Pro Henna System Udvari Leila szemöldök stylist és oktató szemszögéből

A Best Brows Pro Henna System Udvari Leila szemöldök stylist és oktató szemszögéből

Hazánkban is egyre növekszik az igény a profi szemöldök styling elérhetőségére és biztosítására, mely olyannyira képezi a mindennapjaink részét, mint a szempillaépítés vagy a fodrászat. A szakembereket a legszínvonalasabb minőségű termékekkel szeretnénk kiszolgálni, valamint egyre több helyen elérhetővé tenni a profi szemöldökfestés – és formázás technikájának oktatását. A következő percekben Udvari Leilával, a Best Brows Professional oktatójával készült beszélgetést olvashatod, melyben megismerheted munkásságát valamint a tapasztalatait a termékekről, azok alkalmazásáról és a vendégei reakcióiról.

Köszöntünk a Best Brows Pro csapatában! Milyen érzésekkel vágtál neki a közös munkának?

Szia, köszönöm! :) Nagyon örültem a lehetőségnek és izgatottan vártam a közös munkát, valamint az oktatás újdonságát, hiszen ez egy új szerepkör számomra. Mivel a Best Lashes Professional márkát már pályafutásom kezdete óta napi szinten használom, így biztos voltam benne, hogy a Best Brows Pro-t is imádni fogom. Az oktatás régóta foglalkoztatott már, így kifejezetten megtisztelőnek éreztem a feladatot és hogy rám gondoltatok.

Mióta foglalkozol szemöldök stylinggal?

A szemöldök styling körülbelül 2 éve kezdett el komolyabban érdekelni és foglalkoztatni. Spanyolországban volt lehetőségem belekóstolni a cérnás szemöldökszedés és tartós festés művészetébe, ami azonnal magával ragadott és azóta is tart a szerelem. Sokan nem is gondolnák, mennyit számít egy jól formázott, előnyösen elkészített, ápolt szemöldök vagy épp mennyire el tudja rontani még a legszebb arcot is egy rosszul választott szín vagy forma. Szeretem látni az átalakulásokat és a vendégek arcán azt az örömöt, melyet egy szemöldök képes okozni.

Milyen szakmai tapasztalataid vannak, amik hasznosak lesznek a leendő tanulóid számára?

Tapasztalataim alapján azt tudom javasolni minden kezdő és gyakorlott kozmetikusnak, hogy rengeteget gyakoroljanak és keressék a számukra kihívást jelentő szemöldököket, hiszen így fognak tudni a legtöbbet fejlődni. Sokat kell tanulmányozni a különböző arc- és szemöldök típusokat, valamint nem utolsó sorban, nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő képi megjelenítésre is. Napjainkban már szakmailag is elengedhetetlen a különböző social media felületek használata és a megfelelő minőségű, igényes tartalmak megosztása ahhoz, hogy érvényesülni tudjanak és elérhessék a célközönségüket.

Milyen lehetőségeket látsz a Best Brows Pro Szemöldök Henna termékcsaládjában?

A Best Brows Pro Henna termékcsaládja messze túlmutat a jelenleg itthon forgalmazott szemöldökfestékek és formázás világában mind minőségben, mind megjelenésben és a hozzá kapcsolódó oktatás színvonalában. Szívből örülök, hogy nálunk is egyre nagyobb hangsúlyt kap a szemöldök és annak igényes formázása, valamint, hogy egyre inkább kezdenek elterjedni korszerű és népszerű technikák, mint a cérnás szemöldökszedés. A Best Brows Pro Henna termékcsaládja kitűnő lehetőséget nyújt azoknak a kozmetikusoknak, sminkeseknek és szépségiparban dolgozó szakembereknek, akik új szintre szeretnék emelni a szemöldökszedés-festés szolgáltatásukat, valamint egy természetesebb alternatívát nyújtanának a hagyományos szemöldökfestés helyett.

Pastel Beautique nevű szalonodban is napi szinten használod a termékeket. Mik a vendégeid visszajelzései a szemöldök henna alkalmazását követően?

A szalonban március óta alkalmazom napi szinten a termékcsaládot a teljeskörű szemöldök stylinghoz, hiszen részt vettem a termékek tesztelésének végső szakaszában. A vendégek visszajelzése ez idő alatt is végig egyöntetűen pozitív volt. Azon felül, hogy tartósságban minőségi javulást tapasztaltak, mindenki imádja ezeket a gyönyörű, természetes és teljes egészében személyre szabható színeket. Nem utolsó sorban pedig, valamennyi vendég örül, hogy összetételéből eredően egy sokkal természetesebb alternatívát nyújtunk a szemöldökfestéshez. 

Vendégeid közül kiknek ajánlod a henna szemöldökfestést?

A személyre szabott, teljeskörű cérnás szemöldök-stylinggal jól definiált, szép szemöldöke lehet bárkinek, mely esztétikus, üde megjelenést biztosít az arcnak. Emiatt kortól és nemtől függetlenül szívből ajánlom bárkinek. Mindenkinek javasolt, aki formátlan szemöldökkel rendelkezik, vagy unja a minden reggeli sminkelést. Ajánlott annak is, akinek a szemöldöke asszimetrikus, esetleg nem tudja mi állna jól neki, vagy épp a hiányos, túlszedett szemöldököt és elvékonyított formát szeretné helyrehozni. Mindenképp javasolt szemöldök-stylisthoz fordulni.

A szakembereknek miért lehet jövedelmező a teljes körű szemöldök styling szolgáltatás bevezetése?

A szemöldök formázása napjainkban rendkívül gyorsan fejlődő trend, így egyben olyan lehetőség is melyet a szemöldök stylistoknak nem szabad kihagyniuk. A teljeskörű szemöldök styling bevezetése egy teljesen új szintre emeli a szemöldökszedés és festés fogalmát. Az egész folyamat nem csak egy szolgáltatás, hanem egy teljes élménnyé alakul a vendég számára. Mindemellett azért lehet jövedelmező, mivel viszonylag kis ráfordítással sok visszatérő vendégre tehetünk szert, hiszen rövid idő alatt (kb. 30 perc) olyan eredményt tudunk elérni, amely akár 4-5 hétig is tarthat.  A megvásárolható kezdőkészlet és oktatásra fordított összeg akár 26 vendég alatt meg is térülhet, mely azért is kedvező, mivel egy kezdőkészletben található anyag kb. 150 vendég szemöldökének elkészítésére elegendő. 

Hasonló posztok