A szempilla építés elengedhetetlen kellékei - útmutatás kezdőknek

A szempilla építés elengedhetetlen kellékei - útmutatás kezdőknek

Kezdő szempilla stylistként sok kérdés merül fel bennünk és hirtelen nem is tudjuk, hogy hol kezdjünk neki, mik is azok az eszközök, amikre szükségünk lesz munkánk során. Rengeteg információt és tanácsot, ajánlást találunk online, de nehezen eldönthető, hogy mi számít hitelesnek és mi nem.

 

Az első lépések

 

A Best Lashes Pro termékei széles spektrumot fednek le, ezért bármely tudásszintű és tapasztalatú szakembernek ideális választás, a kezdőtől egészen a profi szempillásokig. Szalon nyitást megelőzően azonban érdemes egy előre megfontolt és okos döntést hozni, hogy a lehető legtöbb információ birtokában tegyük meg az első beruházásokat.

Sokat kell adnunk a külcsínyre és a megjelenésre is, szerencsére szalonunkat számtalan kiegészítővel feldobhatjuk, hogy vendégeink megérkezésükkör egy igazi ékszerdobozba léphessenek be. 

 

Minőségi eszközök, professzionális munka

 

Ahhoz, hogy szaktudásunkat tükrözze elkészült munkánk, minőségi és szakszerű eszközökre van szükségünk, kezdve az olyan alapvető kellékektől, mint az építés során használt csipesz és a ragasztó, az olyan egészen apró finom részletekig, mint a szemalátétek- és tapaszok textúrája. 

A kiválasztásban nagy segítségünkre lehet egy tapasztalt szakember, aki az évek alatt felhalmozott ismereteivel támogató kezet nyújt és releváns szakmai tippekkel hozzájárul munkánk megkezdéséhez. Helyszíni képzéseinken oktatóink készséggel és türelemmel segédkeznek minden tanuló iránt, a szempilla építés folyamatának oktatása mellett pedig olyan tanácsokkal látják el őket, amiket még hosszú évekig kamatoztatni tudnak.

 

Magabiztos tudás 

 

Mint azt mindannyian jól tudjuk, gyakorlat teszi a mestert, így kezdetben érdemes minél több szabadidőnket legkedvesebb szenvedélyünknek szentelni. A számodra ideális gyakorló eszközökkel ugyanis könnyen elsajátíthatod a legalapvetőbb mozdulatokat és technikákat, így amikor “élesben” kell teljesítened, már rutinosan készíted el az 1D, 2D vagy volume szetteket. 

Ha pedig, mindent megteszel azért, hogy a legjobb tudásod szerint vágj bele életed ezen új szakaszába, azt mások is észreveszik és egy lépéssel máris közelebb kerültél saját vendégköröd kialakításához.

Hasonló posztok