Kim K Lash Styling

Kim K Lash Styling

Hollywoodi szempillák az extrémebb szetteket kedvelő vendégek részére! A Kim K Lash Styling a híres valóságshow szereplőjéről kapta nevét, és ezekért a vörös szőnyegen megjelenő szempillákért joggal vagyunk oda mindannyian.

 


Pontosan mit is jelent a Kim K Lash Styling?

 

A szempillák vegyes stílusban kerülnek applikálásra, így elérve a Kim Kardashian által oly kedvelt “szúrós” tekintetet. A styling során 30%-ban Klasszikus, 70%-ban pedig Russian Volume technikával dolgozunk, így olyan egyedi és dús hatást érhetünk el, amely még a legkritikusabb vendégeket is elkápráztatja.

Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a Kim K szett elkészítése több időt és nagyobb koncentrációt is igényel, mint a szokásos szetteké, ezért indokolt magasabb árat felszámítani is érte.

 

Kiknek ajánljuk ezt a stílust?

 

A Kim K szett nem illik minden szemformához, elsősorban a kisebb és egzotikusabb szemeknek áll jól. Azok a kis szemű vendégek, akik mindig is nagyobb szemeket szerettek volna, azonban egyszerűen imádni fogják. Az ő tekintetüket gyönyörűen kiemeli ez a hibrid technika és egészen biztosan törzsvendégeiddé válnak. 

A nagyobb, illetve aszimmetrikus szeműek számára viszont sajnos nem lesz előnyös, így őket érdemes meggyőzni arról, hogy válasszanak egy, a szem formájukat szebben hangsúlyozó stílust.  

A Kim K Lash Styling végeredménye egy igazán különleges és lenyűgöző photo ready szempilla, ami a hosszabb pilláknak köszönhetően eredményez komplett összhatást. A szalonból távozó vendégek mosolya és elismerő szavai pedig megérik az extra idő- és energiabefektetést.

 

Szeretnél többet megtudni?

 

Molnár Renáta oktatónk és nagykövetünk szakmai tippeivel Te is könnyen el tudod sajátítani a Kim K Lash Styling-ot, a pontos technikáért kattints a linkre: https://bit.ly/3ysd32o

 

Készítsd el Te is és oszd is meg velünk az elkészült szetteket,hiszen alig várjuk, hogy lássuk a szebbnél-szebb munkákat!

Hasonló posztok