Milyen a tökéletes lash fan?

Milyen a tökéletes lash fan?

A tökéletes lash fan kialakítása nagyon fontos ahhoz, hogy tökéletes volume szetteket készítsünk, legyen szó akár russian volume, akár mega volume stílusról. Minden apró részletre ügyelnünk kell, sok türelemmel és gyakorlással, hogy profik lehessünk ezen a területen is.

 

A szép és tartós russian volume szett kialakítása sok gyakorlást igénylő feladat, melynek során figyelembe kell vennünk azt, hogy milyen vastagságú pillákkal dolgozunk, hogy hány D-s szettet szeretnénk készíteni, és azt is, hogy a vendégünk milyen összhatást vár. A különböző styling módszerek segítségével megtalálhatjuk a legelőnyösebb stílust, ami illik majd viselője adottságaihoz és stílusához. Akár russian volume, akár mega volume stílust is szeretnénk elérni, az egyértelmű, hogy minden egyes fan kialakítása fontos, és olyan szempont, amit nem vehetünk félvállról. De milyen is a tökéletes lash fan? tökéletes lash fan

 

Találd meg a neked való technikát!

 

Ha magunk szeretnénk kialakítani a lash fant és nem pre-made megoldásokkal dolgozni, meg kell találni a legjobb módszert, majd tökéletesíteni a technikát. Nem szabad feladni, mert ahogy gyakorlunk, idővel magabiztosabbá válunk, és egyre gyorsabban születnek majd meg az ideális fanok a kezünk alatt, melyekkel vendégeink hibátlan, dús szempillával távozhatnak a szalonból.  

 

Gond van a csipesszel?

 

Többféle csipesz létezik a piacon fanoláshoz, és érdemes kísérletezni, időt szánni arra, hogy a leginkább kézreállót kitapasztaljuk. Az is fontos, hogy minden munka megkezdése előtt alaposan ellenőrizzük, hogy ne legyen ragasztómaradék a csipeszen.  

 

Milyen széles legyen a tökéletes lash fan?

 

A pillaszálak közötti hely különböző lehet, attól függően, hogy mennyire keskeny vagy széles fan készítése a célunk, de általános szabály, hogy a két szélső szintetikus szál között nem lehet nagyobb a távolság 5 mm-nél (2D esetében maximum 3 mm). A szimmetria is fontos, azaz arra kell törekednünk, hogy a szálak között egyenlő legyen a távolság. Ha ez nincs meg, a felhelyezett pilla az egyenlőtlen súlyelosztástól forogni kezd a természetes pillán, így könnyebben lehullik, áradásul az esztétikai problémák mellett kényelmetlen is lesz viselőjének. A fan tövének hibátlannak kell lennie: nem lehet az alján kiálló szál, ami szúrhatja a szemhéjat, és általános elv, hogy a pillák hosszának negyede körülbelül a szár (vagyis 12 mm-es fan esetében 3 mm). Így biztosíthatjuk, hogy megfelelő mennyiségű ragasztót vegyen fel.  

 

Mi okozhatja a nem szimmetrikus elrendezést?

 

Hiába alakítod ki nagy gonddal a fant, a ragasztó felszalad a pillákon, és összehúz néhány szálat? Erre szerencsére már van megoldás! A The Glue Lock megakadályozza, hogy a ragasztó túlságosan hosszan vonja be a fant.  Használatához elegendő, ha a fanolás megkezdése előtt 1-2 mm szélességben a még ragasztócsíkon lévő pillákra applikáljuk, majd a szokásos módon folytatjuk a munkát. A The Glue Lock biztosítja, hogy a szempillaragasztó ne szaladjon fel a fanon, így ne húzza össze azt, és megmaradjon az egyenletes távolság a szálak között.

Hasonló posztok